.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    deskata1703
    Guest

относно косопада...

Здравейте! Така...имам следния проблем:направих си онази маска за коса (2с.л.Тривитаминол,1с.л.оцет,1 с.л.алкохол,1л.мед,1л.кисело мляко1л.мас),която ми я препоръчват против косопад. Всичко дотук добре, но имам чувството, че след като си я направих имам чувството, косата започна да ми пада повече. Възможно ли е например това да се е получило от тривитаминола (въпреки че се съмнявам малко де) или изглежда си въобразявам вече, защото покрай този косопад напоследък психясах тотално, много ме е страх да не ми опадне цялата коса

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Защо не се консултираш със специалист?

deskata1703
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Защо не се консултираш със специалист?
    може би имаш право, но към дерматолог ли да се обърна или към някакъв друг лекар?

Revalid моето момиче си вземи.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    или не ти е подействала добре маската,но ако за първи път си си я сложила едва ли е от нея,просто не е имало голям ефект и е продължила да ти пада.наистина консултирай се с лекар,ако не си направи пак маската-тоя път може да намали косопада

Град
    София
    Ами, аз съм на 17 и съм малко плешив... Ама к'во ми пука
    Опитай да мислиш, като мен, а ако не можеш наистина по-добре се консултирай със специалист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си