zna4i 1 zdraveite problemat mi e 4e nz kakvo stava zna4i skasah s gadjeto si(razbrah za 1 sms do biv6ata mu 4e q obi4a) i mu se obadih i skasahme toi dori nqma6e smelist da govori s men i taka posle si pisahme sms 4e iska da se sdobrim i da govorim(toi e ot grad blizo do moq-20km)no taka i tova ne stana parvi mi klipva6e i tova e no ni6to s vremeto zapo4na da mi lipsva i re6ih da go popitam dlai iska da se saberem no nqma6e pari i ne mi varna minaha okolo2 sed no ne govorihme posle razbrah za nqkakvo momi4e deto go haresva i taka 1 den otidoh na diskoteka v negoviq grad i se pravih 4e go nqma a toi si govore6e s moqta nai dobra fr no problemat e 4e nz kakvo iska doide pri men i zapo4na da me gu6ka nakara me da go snimam vze mi gerdana i taka zaka4a6e se s 1 duma problemat e tam 4e na men mi be6e mn gadno zaradi tova stranno darjanie i nai ve4e problemat e 4e se napih mn qko(nz kak sam o6te jiva) i povarnah toi me vidq koeto e varha na sladoleda i moqta priqtelka go popita kakvo iska i za6to se darji taka dava mi nqkakvi naprazni nadejdi i posle ni6to a toi i kazal 4e i toi nz kakvo iska na sledva6tiqt den mi klipva6e i ot togava absoliutno ni6to ne pravi az mn iskam da se saberem no ne mislq 4e trqbva az da go potarsq za6toto mislq 4e vinata ne e v men pak i ako trqbva da sam 4esna mn me e sram ot postapkata mi i sega nz kakvo da pravq a mn iskam da se saberem ima 4uvsttva kam nego i nz molqvi za savet znam 4e 6te me upreknete i to s pravo i zn 4e mn se izlojih no vi molq za savet mn vi molq