- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mn vi molq za savet samo vie mi ostanahte
zna4i 1 zdraveite problemat mi e 4e nz kakvo stava zna4i skasah s gadjeto si(razbrah za 1 sms do biv6ata mu 4e q obi4a) i mu se obadih i skasahme toi dori nqma6e smelist da govori s men i taka posle si pisahme sms 4e iska da se sdobrim i da govorim(toi e ot grad blizo do moq-20km)no taka i tova ne stana parvi mi klipva6e i tova e no ni6to s vremeto zapo4na da mi lipsva i re6ih da go popitam dlai iska da se saberem no nqma6e pari i ne mi varna minaha okolo2 sed no ne govorihme posle razbrah za nqkakvo momi4e deto go haresva i taka 1 den otidoh na diskoteka v negoviq grad i se pravih 4e go nqma a toi si govore6e s moqta nai dobra fr no problemat e 4e nz kakvo iska doide pri men i zapo4na da me gu6ka nakara me da go snimam vze mi gerdana i taka zaka4a6e se s 1 duma problemat e tam 4e na men mi be6e mn gadno zaradi tova stranno darjanie i nai ve4e problemat e 4e se napih mn qko(nz kak sam o6te jiva) i povarnah toi me vidq koeto e varha na sladoleda i moqta priqtelka go popita kakvo iska i za6to se darji taka dava mi nqkakvi naprazni nadejdi i posle ni6to a toi i kazal 4e i toi nz kakvo iska na sledva6tiqt den mi klipva6e i ot togava absoliutno ni6to ne pravi az mn iskam da se saberem no ne mislq 4e trqbva az da go potarsq za6toto mislq 4e vinata ne e v men pak i ako trqbva da sam 4esna mn me e sram ot postapkata mi i sega nz kakvo da pravq a mn iskam da se saberem ima 4uvsttva kam nego i nz molqvi za savet znam 4e 6te me upreknete i to s pravo i zn 4e mn se izlojih no vi molq za savet mn vi molq
Обади му се. Дори той да е виновен. Дори и да те е срам, че си се напила. Обади му се и се ВИЖТЕ. Имате нужда от един сериозен разговор на живо. Ти искаш да знаеш той какво чувства и какво иска и очаква от отношенията ви. Няма да получиш отговор докато реално не разговаряш с него. След като той не предприема нищо, не го чакай - обади му се и се бори за връзката ви.
Съгласна съм.Ако той не действай-какво чакаш--ако наистина го обичаш и искаш да си го върнеш,по-добре му се обади и му кажи че искаш да се видите и да поговорите,защото после може да е късно.Не му мисли много.Айде успехПървоначално написано от Barbie
![]()
Не е лаша идеята.Обади му се да разбереш какво изпитва към тебе и да ли има шанс да се съберете.
Vladoka rulzzz
Въобще не се притеснявай за случката в дискотеката!Не се и самообвинявай за това, което е станало с приятеля ти. Грешката е негова и сигурно я осъзнава щом ти се е "натискал" отново. Съгласна съм с останалите. Въпросът не е в това какво е станало в дискотеката, а какво изпитва към теб.
Най-доре му се обади и го попитай. няма нищо нередно в това. Все пак сте били гаджета. Кажи му всичко и го накарай да разбере, че не може да си играе с теб. Сигурна съм, че ако говорите ще се почувстваш много по-спокойна и облекчена. Желая ти успех!
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Най-добре говори с него на четири очи и без да те е срам, за да се изясните веднъж завинаги.![]()
em da no az mislq 4e ve4e na nego ne mu puka minaha 2 sedmici ot togava a toi dori ne mi e klipval nz kakvo da napravq ako naitina ne nmu puka za men 6te izleze 4e az mu se natiskam a az mn iskam da sam s nego no milq 4e toi ve4e ne iska da e s men![]()
Няма значение как "ще излезе". Ти искаш да си с него - покажи му го. Ние не можем да знаем какво се върти в главата на твоя приятел, нито пък ти. Затова му се обади, вижте се и разбери какво точно става с него. Стига си го обмисляла толкова - действай, нищо не губиш.
Първоначално написано от mn tajna
Сигурна ли си че си жива ...?!?!?!?!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Забелязахте ли, че цялата история се състоеше от едно изречение, и то дори без точка накрая?
А по темата, обади му се!
OBADI MU SE moqta vruska su6to zavisi ot edno obajdane koeto nqmam smelost da napravq...oba4e ako ne mu se obadq 6te go zagubq zavinagi taka 4e ne pravi tazi gre6a a mu se obadi nqma ni6to sramno ot tova da si VLIUBEN povqrvai mi![]()
Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat
[b][size=18]vsi4ki mi kazvat da govorq s nego no ima drugo ne4o koeto stana,dnes bqh v negoviq grad i minah pokrai tqh a toi be6e s ba6tamu navan i se napravi 4e ne me vida no 1 momi4e mi kimna i az otminah i se obarnah a toi gleda6e i az mu kimnah no ako ne go bqh napravila 6te6e da s enapravi 4e me nqma mn mi stana gadno posle pak minah ot tam i se smeehme s moite fr i toi ni gleda6e no ni6to posle akto s epribrah vlqzoh v skype i 1 negov fr mi zvanna i se agovorihme i toi ni4o ne mi kaza pitah go dali 6e si napravi skaip i toi kaza 4e ne iskal za6totot sa 6teli da mu dosajdat moje bi e imal predvid men i az mu kazah ako si napravi6 mi dai panomo6o i toi mi kaza 6te si pomislq ama na bazik go kaza ne seriozno vse edno me reje ama nz kakvo da pravq nza mn iskam da sam s nego kato go vidq i mi stava ne4o i nz
Офф, я по-спокойно. Не се вкарвай в разни филми разсъждавайки той какво си мислел за тебе и т.н. Така само можеш да си направиш някакви погрешни изводи и още повече да се спечеш. Прави се, че не те познава? Ми ок, начи по-лошо не може да стане, а само по-добре. Така че действай, намеквай му постоянно, че те кефи и въобще, направи всичко по силите си, така че той да не забравя за теб нито за минута. В крайна сметка нищо не губиш, може само да спечелиш.
SLU66AI KAKVO MILI4KA!NIKOI NQMA PRAVO DA TE UPREKWA, O6TE POWE4E 4E NQMA ZA KAKVO - NAPILA SI SE 4UDO GOLQMO;POVRU6TALA SI - SLU4WA SE I NA NAJ-PRIMERNITE, A NA TQH SAMO TVA IM SE SLU4WA 6TOTO JIVOTA IM E SKU4EN I SKAPAN! AKO OBI4A6 TOQ 4OVEK, AKO SI VLIUBENA V NEGO, AKO ISKA6 DA SI S NEGO HVA6TAI PYRVIQ WAZMOJEN WLAK ILI REIS, NQMA KAKVO DA SE OBQSNQWATE PO TELEFONA I VARVI PRI NEGO! NE SE OBQSNQWAI NA NIKVI PRIQTELKI, NE GI ZIMAI S TEBE - VARVI SAMA I SE SPRAVI SAS SITUACIQTA, BORI SE ZA LIUBOVTA NA TVA MOM4E, NE GO OSTAVQI DA IZBERE DRUGATA, SAMO ZA6TOTO SI NERE6ITELNA I SE 4UDI6 DA MU SE OBAJDA6 LI ILI NE!MOLQ TI SE NE SE PREEBAVAQ TAKA!ZAREJI TIQ GLUPOSTI,KOI E VINOVEN I KOI NE - SI4KI SE DYNIM I RANQWAME HORATA, KOITO OBI4AME NAJ-MNOGO!POKAJI MU,4E GO ISKA6 ZA SEBE SI I NEKA TOJ TE VODI NATATUK!ZA6TOTO ZA DA SLEDWA6 EDIN MYJ E NUJNA MN POWE4E SILA, TURPENIE I MUDROST, OTKOLKOTO DA WODI EDIN MYJ - JENA!POSTAPI KATO ZRQL 4OWEK - WARWI PRI NEGO IZLEI SI DU6ATA, NQMA OT KAKVO DA TE E SRAM, NQMA I KAKVO DA ZAGUBI6!ZAREJI WSI4KO I WARWI SPASI LIUBOWTA SI!ETO - 6TOM I TOI E PRAVIL RAZNI MILI NE6TA KUM TEBE W DISKOTEKATA I KAZAL NA TWOITA FR 4E I TOJ NE ZNAE KVO ISKA - ZNA4I IMA NADEJDA - ZNA4I TRQBVA DA OTIDE6 I DA MU KAJE6 SI4KO.NE POZVOLQVAI NA GORDOSTTA TI DA TI OTNEME LIUBOVTA - BORI SE ZA NEQ 4UVA6 LI! BORI SE MOMI4E!
P.S.PI6I MI MOLQ TE KAK E MINALO I KAVO SI RE6ILA!NE OTLAGAI I SLU6AI SAMO SURCETO SI I NITO RAZUMA NITO PRIQTELKI, SAMO SYRCETO SI!PI6I, 6TE 4AKAM!
EI, 4AKAI 4E NE BQH DO4ELA TEMATA - ETO VIJDA6 LI TVA NA ULICATA SAMO DOKAZWA, 4E NE E BEZRAZLI4EN - TO4NO 4E SE E NAPRAVIL 4E NE TE VIJDA - POWQRWAI - GLEDAL E PREZ CQLOTO WREME NO E ISKAL DA IZGLEJDA 4E NE MU PUKA.WARWI PRI NEGO NO SAMA BEZ ROQK PRIQTELKI OKOLO NEGO NIKAV SKAYPE I TAKIWA GLUPOSTI - WARWI PRI NEGO I SE VIJTE SAMO DWAMAT.KATO OTIDE6 PRI NEGO O6TE PREDI KAKWATO I DA E BILA REAKCIQ WMESTO ZDRASTI PROSTO GO GU6NI, NE MU SKA4AI NA WRATA, A SAMO GO GU6NI.POSLE WE4E GOWORWTE.POWQRWAI TWA SVALQ MN PREGRADI.MN TI STISKAM PALCI USPEH I PI6I DA KAJE6 KAK E MINALO!USPEH!
morgana mn ti blagodarq za saveta tva ozna4ava mn za men povqrvaimi mn iskam da go napravq no nz kak 6te reagira i dai vaob6te 6te doide ako mu zvann i dali 6te go vidq izob6to az mu klipvam toi ne vra6ta nz dali trqbva da go napravq za6tot 6te otida a toi dori moje izob6to da ne vdihne tel nz i az mn mi e obarkano mnno 4esno kazano ako ne otida 6te se obadq nz i az strah me e mn ot negovata reakciq ami ako izob6to ne vdigne ili otkaje da me 4ue
![]()
Deistvai momi4e bori se za nego zvunni mu govorete najivo ne spirai dokato ne ti kaje v o4ite 4e ve4e vsi4ko e svur6ilo i ne te obi4a
Nqma za kokvo da mi blagodari6 mila mnogo tyjna!Vij sega - spri da gubi6 vreme v razmisli za tova kak 6te reagira toj.Pri mom4etata(pove4eto) pogovorkata "Dale4e ot o4ite - dale4e ot syrceto" e dosta wqrna za na6e ogromno sajalenie - ma kvo da se pravi. Vie nali ste bili gadjeta predi? Zna4i gore dolu mu znae6 grafika za denq - otidi napravo v tqh - ne mu zvani predvaritelno - sus sigurnost nqma da ti hlopne vratata pod nosa, a i efektut 6te e mn po-golqm. Tva ne zna4i da go pritiska6 - toi ne trqbva da se 4uvstva upla6en - no otidi tam i se dryj dobre - hem na polojenie , hem si mu kaji vsi4ko - nqma ot kakvo da te e sram pak ti kazvam. Ako ti se dopla4e pla4i! Prosto zapomni edno - kato go vidi6 bydi maksimalno istinska - vse edno pi6e6 vyv foruma!Toi vse pak ne e nepoznat - bil ti e gadje tyi 4e nqma ot kakvo da se pritesnqwa6! Samo spri ve4e da gubi6 vreme w razmisli " kakvo 6te stane, ako..."Te sa bezpolezni i samo ti wredqt i te otdale4awat ot nego. I spri s tezi klipvaniq be 4ovek - samo se terzae6 4e ne ti vry6ta! Az ako bqh na tvoe mqsto 150 puti ve4e 6tqh da sym oti6la! Kakvo 4aka6 - smelost li?Ne znam kak te svyrta da stoi6 u vas i samo da se 4udi6?Az ne bih izdyrjala - seriozno!prosto nqmam kakvo o6te da ti kaja - prosto varvi pri nego.Ne se 4udi kakvo da mu kaje6 - to 6te ti doide otwytre. W nai - lo6iq slu4ai (da ne dava gospod) nqma da iska da e s tebe ve4e, no pone 6te znae6.A az 4estno da ti kaja ne mislq 4e 6te stane taka zaradi slu4kite v diskotekata( 4e e kazal 4e i toi ne zn kakvo iska), onq den za tva na ulicata i taka natatuk.Aide utre o6te wyrwi da se izqsnite!Molq ti se ne ostawqi liubovta si da izte4e v 4udene.Ako naistina go iska6,kakto sama kazva6, bydi smela i otidi pri nego.Nqma ni6to stra6no - razberi i spri da se 4udi6 ve4e. Mili4ka mnogo tyjna BORI SE ZA LIUBOVTA SI! Tva e edinstwenoto smisleno ne6to w toq jivot imam 4uvstvoto!Haide malko smelost, ne se boi,4uva6 li? Mnogo uspeh i deistwai!$akam da mi pi6e6 pak i mnogo ama mnogo ti stiskam palci!
Щом искаш да се съберете - започвай да действаш. Обади му се и се вижте и поговорете на дълго и широко за връзката ви. Нищо не губиш. Поне ще си наясно с всичко. Успех.