.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Gergana16
    Guest

Imam mnogo malki ustni:(

ne izdarjam ve4e taka samo ako znaete kakvo e na 16 godini sam,a dosega ne sam imala gadje i po4ti vsi4ki mi kazvat 4e ne iskat da sa s men zaradi problema mi s ustnite.po4ti nqmam ustni i mi e golqm kompleks,vse edno sam nqkoe bebe a i na fona na nosa i na ostanalite 4asti ot liceto izglejda vse edno sam bez usta a liceto mi e ovalno pffffffffffff

Супер фен
    mi ni6to ne moga da ti kaja bez da vidq pic ama ima dva varianta da se zeme6 v ryce ili da si prai6 operacii do skysvane

Guest
    или силикон....

Abe da be..operacii,gluposti Prosto vseki ima svoite defekti,ti ima6 malki ustni,mi ok-na koito ne mu haresva6 taka,da se skrie 6te si nameri6 nqkoi,koito da te priema s vsi4kite ti dadenosti i nedostat1ci-no za celta 1vo ti si se priemi takava..ne e bolka za umirane
    Look deep inside me ...

Прави така, че малките ти устни да се превърнат в ефект! Не се комплексирай от това! Дръж се нормално...няма нужда от операции и глупости
    Every moment is another chance...

Цитирай Първоначално написано от real-girl
    Abe da be..operacii,gluposti Prosto vseki ima svoite defekti,ti ima6 malki ustni,mi ok-na koito ne mu haresva6 taka,da se skrie 6te si nameri6 nqkoi,koito da te priema s vsi4kite ti dadenosti i nedostat1ci-no za celta 1vo ti si se priemi takava..ne e bolka za umirane
    Podkrepqm te =D>

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Za da te haresvat okolnite.. pyrvo trqbva ti samata da se haresvash.. Nikoi ne e idealen povqrvai mi :P

Голям фен Аватара на I_ve7o
    real-girl написа:
    =D> syglasna sam =D>

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Всички имаме недостатъци - просто трябва да се научим да ги приемаме.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    Пловдив
    споко и аз имам недостатъци ама хич не ми пука...който ме харесва-ок,който-не да си гледа работата...100% ще намериш хора които те харесват такава каквато си...няма нужда от операции,силикони...да не би да искаш да се превърнеш като наще поп фолк патки...тъпчат са със силикон,праат си операции щот не могат да пеят...сигурна съм че ти имаш мн хубави качества и те ще заместят малките ти устни :P

И аз имам недостатъци, но това не е повод да се комплексираме. Вместо да седиш тук и да пишеш, че имаш малки устни, излез с притятели, позабавлявай се, запознавай се с момчета. Превърни недостатъка ти в твой плюс. Успех !

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да се комплекрисаш от хора, които се интересуват само от външността на едно момиче, без да поглеждат вътрешната красота.На някои хора им отиват тънки устни, а на други по-сочни.Ако искаш да ги направиш малко по-големи, например си слагай гланци и светло червило, ако искаш да не се забелязва много.Иначе не виждам проблем, че устните ти са тънки.Не трябва да се притесняваш.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Всички имаме недостатъци - просто трябва да се научим да ги приемаме.
    Хах. И после аз съм бил комплексар.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Супер фен
    Mi prosto nedei da go vzemash tolkova na seriozno.V smisyl nedei sa prit che imash malki ustni.Dori pravi taka che da i msa kefish,a skoro i drugite da pochnat da im sa kefqt.kakvo kato imash malki ustni?Q stiga gluposti .... ako nqkoi te haresva shte si te prieem sys vsichkite ti nedostatyci.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако не искаш да ти гледат устните , накарай хората да забелязват друго у тебе - очите може би .
    П.П. Но все пак си мисля , че ако се усмихваш по-често всичко ще е наред .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    drevna garciq
    Nqmam kakvo da kaja osven da po4na da se ebavam......
    preodolei go !
    tva si ti !
    nzzzzzz kvo da kaja komleksi takiva raboti pffffffff
    se edno ai uspeh s preodolqvaneto!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

awe otreji si rukata i taka horata nqma da sa susredoto4eni vurhu lipsva6tata ti ustat, a vurhu lipsva6tata ti ruka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си