- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kato kihnah se vazbudih
Samo tova ne mi se beshi slu4valy i ve4i sa sly4i...kakfo misliti po vyprosy,nyrmalno li sam? Ama naistina taka stana..i posle mi se dopishka,samu chi pyrvy se vyzbudih..kfo e tyfa?![]()
ОМГ...стана ми смешно като го прочетох, това нормално ли е?![]()
хаахахха баси якото да се възбудиш до като кихнеш нзи на мен не ми се е случвало . Ама ти си девойче нали ?
![]()
Незнам дали е нормално на мен не ми се е случвало![]()
Moje bi si bolen ot nqkoq rqdka bolest
![]()
DA JIVEQT VAMPIRITE
mymichinci sym ninam zemym da su plashy![]()
аз мога да се възбудя от всичко , даже днес докато си чаках автобуса се подпрях на една ограда и си мечтаех току виж да срещна гаджето и той даме затисне в някой ъгъл ,ама уви не![]()
f*ck off!
UuUuuuuUu chak kato go cheta se vuzbujdaaaaaaaamEmi.....kato pochnem ot tva che govorish za sebe si v sreden rod..vednaga bih mogla da ti ogtovorq na vuprosa dali si normalnA
Aide sq nqma da se ligavim..po sushtestvoooooo..Emi macka qvno si baq zagorqla..shtommmmm ot 1 kihane se vuzbujdash az nz ako stignesh do orgazam kvo sha stane..sig kushtata sha se sruti ot moshtniq ti rev
![]()
iska6 da te eba za towa e taka :P
auyhxuYAXHUayxyuAXUYaxyuhaxuyahxyaxuAXUAAaa Смяяяяяях!!! Тва като настинеш знаеш ли какво ще е... ще седиш на отворено зимата да те държи настинката и да не спира "якото"![]()
![]()
ООффф Ужас!
И като финал да кажа нещо сериозно - НЕ Е НОРМАЛНО
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Opitai da se vyzbudish oshte na sedenetoПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
абе що пък не![]()
аз да не каам тука от кво се въбуждам... почти от сичко що видят очиците ми![]()
![]()