- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- sled presa..
I az slagam kristali predi dase izpravq no sled kato si se izpravila i kato sloji6 vaksa ne stavali mazno ?????![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Аз преид да я изправа,докато е още влажна и слагам малко пяна и после става много добре като се изправя...Иначе кристали на ползвам,само хининова вода,която слагам точно 2-3 минути преди да започна с изправянето и има много добър ефект!
а цялятя коса ли си я мажеш с хининова вода или само връхчетата?
Hininovata voda e za podhranvane na kosata i usilvane na rasteja kakvo ob6to ima s izpravqneto ?
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Ако спреш да слагаш кристали косата ще си е същата каквато е била преди да почнеш да слагаш. Няма да стане по-зле. Не ти е правилна логикатаПървоначално написано от EMILY the strange
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
sig e vaksa vav salonite polzvat mn 4esto na taft te sa mn hubavi i sa okolo 5 lv![]()
ми защо не питаш фризиора/ката?
А ако мирише хубавко и на мен ми го слагат ама нз как се казва
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
А бе кви кристали ви гонят?Кристалите се слагат преди да си изправиш косата!!!!!!Сигурно е вакса или лак.
я разяснете нещо за кристалите-и аз си изправям косата с преса и забелязах,че започна да цъфти по-често.кристалите точно това ли предотвратяват-бързият цъфтеж?
ако да,я кажете някаква марка кристали,която ползвате и сте доволни?![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Това се прави за да се "затвори" косъма,когато се третира косата с преса да не се увреди.Но може да се слагат и след като си се изправила за блясък и за да запази формата на косата ти такава,каквато еПървоначално написано от thirteen
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.