.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: sled presa..

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    I az slagam kristali predi dase izpravq no sled kato si se izpravila i kato sloji6 vaksa ne stavali mazno ?????
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Аз преид да я изправа,докато е още влажна и слагам малко пяна и после става много добре като се изправя...Иначе кристали на ползвам,само хининова вода,която слагам точно 2-3 минути преди да започна с изправянето и има много добър ефект!

а цялятя коса ли си я мажеш с хининова вода или само връхчетата?

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Hininovata voda e za podhranvane na kosata i usilvane na rasteja kakvo ob6to ima s izpravqneto ?
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    да,но когато спреш да използваш кристалчета и други препарати поне за месец(което при някои е малко вероятно)косата няма да е хубава.
    Ако спреш да слагаш кристали косата ще си е същата каквато е била преди да почнеш да слагаш. Няма да стане по-зле. Не ти е правилна логиката

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    blg
    sig e vaksa vav salonite polzvat mn 4esto na taft te sa mn hubavi i sa okolo 5 lv

Град
    В КЪЩИ
    ми защо не питаш фризиора/ката?
    А ако мирише хубавко и на мен ми го слагат ама нз как се казва
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

А бе кви кристали ви гонят?Кристалите се слагат преди да си изправиш косата!!!!!!Сигурно е вакса или лак.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    я разяснете нещо за кристалите-и аз си изправям косата с преса и забелязах,че започна да цъфти по-често.кристалите точно това ли предотвратяват-бързият цъфтеж?
    ако да,я кажете някаква марка кристали,която ползвате и сте доволни?
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Аз пък знам за кристалите, че се слагат след къпане на влажна коса-НЕ мокра!И така.. после с пресата не ти се изтощава..
    Това се прави за да се "затвори" косъма,когато се третира косата с преса да не се увреди.Но може да се слагат и след като си се изправила за блясък и за да запази формата на косата ти такава,каквато е
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си