- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- sled presa..
znachi kato hodq na frizior da me ispravqt sled kato me spravqt mi slagat neshto obache neznam kak se kazva ako mojete da mi pomognete? i dolo-gore kakva cena e?
ako se nanasq s leko plqskane na rycete sig e vaksa i struva kam 5kina max predpolagam ne sam si kupuvala
f*ck off!
Наричат се кристали за коса!Не е ваксаИма страшно мн видове...Не знам от колко им започват цените!Кристалите за коса са наистина полезни за косата,но разбира се не трябва да се прекалява и с тях
Аз почти винаги(понеже понякога забравям) след като си изправя косата с преса си слагам!И действат добре!
![]()
Ммм дам кристалите с ахубави, аз ползвам тея на биофарма и съм доволна, пък цените са им зависимост от милилитрите....горе долу 30 мл са към 5 лв, 50 към 8, а пък 10 към 10-11 , което ти излиза и най-изгодно де![]()
Дам... и аз имам... както каза BroKeN^DreAmZ`f мойте са 30мл и са 5.60лв... не са скъпи и са много икономични... не заминават бързо![]()
![]()
![]()
Аз пък знам за кристалите, че се слагат след къпане на влажна коса-НЕ мокра!И така.. после с пресата не ти се изтощава..
Предполагам,че са кристали както казаха по-горе,но нз на каква цена са![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ми за цената ... мисля, че българските са по-евтини м/у - 5/15 лв..
.
Kakwo predstawlqwat tezi kristali za kosa ?![]()
Значи, в стъклено шишенце са обикновенно с такава помпичка като на течен сапун.Пръска по мн. мъничко, защото е много мазно,а и концентритано!Използва се по малко!
Кристалите са течни и най-малката опаковка е около 5лева.Може да се слагат по всяко време-аз когато излизам винаги си слагам,защото косата става адски мека.Кристалите са главно за цъфтежа на косата-предотвратяват го..![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Kristalite sa za blqsyk,mekota i zdravina na kosata.Poprincip se slagat na leko vlajna kosa i to ne mnogo,zashtoto inache ima obraten efekt,kosata stava mazna.A syshto taka se slagat i sled kato se izpravi kosata za blqsak i za da se zadyrji po-prava![]()
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
Az syshto smqtam,che ti e slojila kristali!Vseki pyt kogato si miq kosata se izpravqm (prez 1 den-znam ne e polezno ama nqma da trygna kato ciganka)!Samo che az ne gi slagam na mokra kosa!Kogato se izpravqm togava gi slagam (nz dali e pravilno,no ima efekt -kosata stava mekichka i s blqsyk)!
Moite sa na BioPharma 100ml i struvat 10,80!Kogato se slagat se slaga po malko zashtoto inche ti stava mazna kosata i svyrshvat mn bavno!Aide uspeh s izpravqneto i kristalite
![]()
![]()
emi ako iskash to4no tozi produkt moje da popitash friziorkata si kakyv e i eventualno da go pory4a6 ot samiq salon![]()
kogato si izpravq kosata s presata...i ni6to ne i slagam posle..mnogo byrzo otnovo stava kydrava...(kosata mi e estestveno kydrava)...a osobeno ako vyn e vlajno...sled 10-tata minuta ve4e sym otnovo kydrava....4e vyprosa mi e tezi kristali 6te pomognat li kosata mi da se zadyrja po dylgo vreme pravq..pone 5-6 4asa....
Saska
Мннеее при мен поне не се получава![]()
Сигурно за кристали става дума.И аз имам и си ги слагам след изправяне на косата.Предават една мекота на косата, въобще много са добри![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Да - скапвайте си косата и после слагайте кристали, от които да изглежда мека...
Кристали са сигурно, ама ако искаш да ти се запази прическата по-добре после слагай и лак.
a aide da mi preporu4ate nekvi kristali 6tot ot teq na bifarma izob6to ne sam dovolna a kosata mi syper mn se oplita i e syha i mn dulga i ve4e se vidqh v 4ydo s neq nz s kvo da q maja i nqkva sedi kat6 naelektrizirana![]()
Moita kosa e 4upliva no sam 4uvala 4e predi da q izpravi6 parvo sloji pqna za kosa iz4akai malko i q izpravi sled tova pak ako ima6 i lak 6te e bomba :P vqrno 4e malko 6te ti e po `koravi4ka` no pak vsqko zlo za dobro a pak i nese use6ta tolkovaПървоначално написано от Saska
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Kristalite se slagat PREDI izpravqneto,ina4e nqma smisyl.Te predpazvat kosata ot izgarqne.![]()
emi...men predi da me izpravqt mi slagat kristali,6ot e po lesno,a sled tova vaksa za da se zalijat hvar4a6tite kosam4eta....![]()
![]()
Като я пипнеш мека ли е? Мека е. Значи не само изглежда мека. Той и гримът скапва кожата на лицето, ама ти пляскаш яко сенки, нали?Първоначално написано от `Death`Whore`
Saatana vittu perkele hate crew!
да,но когато спреш да използваш кристалчета и други препарати поне за месец(което при някои е малко вероятно)косата няма да е хубава.това е много повърхносно,на мен лично няма да ме топли косата ми да зависи от нещо.пожелавам ви късмет когато вече няма да имате къде да слагате кристали![]()