- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- голи снимки
ako pod malki momichenca vizirash men,to trognata sum,che vupreki dostopochtennata mi vuzrast vse oshte mi pravqt takiva komplimentiПървоначално написано от Amayo
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
LLLo He?!u a3 buX Ce cHuMaJla,aMa n0 9ky LLLe e r0PeLLLa FoTo CeCu9 n0 beJlu0!!!![]()
![]()
![]()
ДА бих се снималаБих се снимала просто ей така... от нищото, но не бих тръгнала да разпространявам някви мои голи снимки
![]()
Да,стига снимките да бъдат видяни само от мен.И евентуално от хора,на които искам да ги покажа.
мисля,че не бих..зависи![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Да.Фотограф съм и за мен снимките на голи тела са нещо изящно.Даже вчера си направих няколко умерени снимки,като тази на аватара ми.
Абе как ти издържаха нервите да напишеш мнението си точно по тоя начин?Първоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
![]()
Иначе и аз като повечето бих се снимала,но по бельо и то само за приятеля ми
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Не, не бих!
Много правилно казано ! Човек трябва да осъзнава същинската красота съчетана със сенките на женствеността.Първоначално написано от Атина
![]()
wtf
Каквко разбираш под думата "фотограф"Първоначално написано от Атина
И аз така си мислех, но подочух от сестра ми, че е мяркала едни снимки...Първоначално написано от koalka
Което всъщност, според мен, е по-красивоПървоначално написано от namely_me
Ако мога да помогна с нещо...винаги гледам да съм от ползаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
... и без това си нямам работа ...
![]()
![]()
![]()
Аз не бих се снимала
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
За си добър фотограф трябва да имаш бързо пръстче, също така апаратът ти винаги трябва да е в изправност, зареден и с голям и точен обектив. Приятно "щракане".Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
2т. системно
бих, да. трябва да има обмен на файлове с чатърките![]()
Бих го направила, но само ако семейството ми/приятелите ми имат много голяма нужда от тях. Иначе - никога. Не смятам, че това е начин да се харесаш на някого, а и не харесвам момичетата, които го правят. Изкуство дрънци.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ако говорим реално нямам фотоапарат с който мога да правя подобни снимки. Трябва ти високоскоростен, с много бленди и още куп неща, които аз лично не мога да използвам много добре. Пък и такова апаратче...1100-1300 лева гледах едни, ама...май няма да го притежавам. Най-малкото защото не мога да го използвам.Първоначално написано от Amayo
Но...ако е за някоя що годе добра снимка...мога да се включа...все пак .... имам някоя добра позиция във фотоконкърс![]()
Бих се снимала.
При условие, че снимките ми няма да се показват на тоя и оня.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up