- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- LOVE-14.02
Kajete nqkoi hubav sms ili sti4e za Sv.Valentin
No molq vi ne mi davaite saitove,napi6ete nqkoe hubavo
Mersi
Ти си моето сладко опиянение. Ти си моето наказание. Ти си моето минало. Ти си моето настояще. Обичам те! Бъди моето бъдеще!
Честит Свети Валентин! Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!
За Св.Валентин искам да ти подаря нещо мило,нещо сладко,нещо секси, но дисплея ти е прекалено малък да ме побере,затова ела при мен да си вземеш падаръка!
Ако всеки път, когато си мислех за теб падаше по 1 звезда, Луната щеше да разбере какво е самота. Не искам да съм на нейно място на 14.02.06
Любовни думи ти шептя, Те покоряват нежната душа. Жарко гледаш ме сега, Мълвейки думичка една - Обичам те в деня на любовта!
Красива си и в този ден, Любовен е за теб и мен. Очите ти са като две звезди, Запалващи душата ми!
Всеки влюбен пристанище има, моя пристан бе твойто сърце. Честит Свети Валентин!
С мен остани в нощта на Свети Валентин, в страсти да се потопим и две сърца да възпламеним!
Честит Свети Любовтин! Ох, извинявай - не гледам какво пиша, но то е, защото съм се побъркала по тебе!
Обичам те силно, обичам те страстно, желая ти на този ден всичко прекрасно! Честит Свети Валентин
Червената Шапчица изпраща СМС за 14 февруари до Кумчо Вълчо: "Искам те, желая те, ела ме изяж!"
Цялото ми тяло трепти изпълнено с лудо страстно желание за теб! Обичам те! Честит Свети Валентин!
Твоята специална усмивка, безгрижния ти смях, топлината на твоите ласки, са достатъчни да те обичам! Честит празник!
Обичам те мое Валентинче! Откакто се срещнахме за първи път, сърцето ми принадлежи на теб!
Господине, поръчали сте събуждане по телефона след 360 дни сън за датата 14.02. - това е днес. Събуди се!
Ако сам на този ден си ти, На моя номер позвъни. Валентинката на мене подари И най-щастлив ще бъдеш ти!
Ах, защо не си до мен сега, да ме погалиш със ръка и заедно да споделим празника на любовта!
Когато видиш цвете, в него виждаш мен, когато го докосваш, докосваш мен. Когато на 14.02 си тъжен, се обади на мен, за да сме заедно в този чуден ден!
Въздишка от типа ВАЛЕНТИНКА-Въх,Ай,Леле,Егати Начи Тъй Изведнъж,Неочаквано ме Катурна Амуря-пристигна за вас от анонимен обожател!
Обичай ме,защоти те обичам
Обичай ме ,защото вярвам в теб.
Обичай ме,защото друг не искам.
Обичай ме,защото искам само теб!!!
Не зная защо те обикнах
Не зная какво ме плени
За теб да мисля,аз
свикнах,за теб да
живея дори!!!
Бих искала да ти кажа много
Бих искала да ти кажа всичко.
Обичам те-това е много!
Обичам те-това е всичко!
Ако друга те погледне-кажи й ,че ще ревнувам
Ако ти каже ,че те харесва каи й ,че съществувам.А ако иска да бъде с теб кажи й ,че ще тъгувам.
Желая рози пътят ти да кичат, живей в прегръдките на любовта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната !
Mersi
mn
IZMISLI SAMA ina4e nqq smisul
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Толкова ти е широк гъза, че и слон да ти го завре, пак няма да го усетиш.
Майка ти и баща ти да не са те правили в солариум,че си толкова черен?
Зъбите на майка ти са толкова жълти, че мога да си намажа филия с тях...
Толкова си грозен, че ме плашиш
Дъхът ти е толкова лош, че хората предпочитат да ти дишат пръднята!
ако ти трябват още кажи ...
Ти си яко ТЪП!Първоначално написано от Анонимко