zdr. zna4i az sam na 16 mom4e sam priqtelkata mi e na 17 zaedno sme ve4e ot 1 god i malko i u4ime v edno u4ili6te.Predi nqkolko dni q vidqh s edin ne6tasnik koito i se natiska6e az bqh po dale4e ot tqh i nikoi ne me vidq 4e bqh tam i mi stana qko gadno ot tova 4e toi i se natiska6e ama vse pak tq ne mu otvarna.I az i kazah 4e sam gi vidql a tq kaza 4e tova nee vajno i 4e toi prosto se e maitapel ama na men mi stana qko gadno.Sled nqkolko dni vidqh 4e toi q gledahe nqkaksi mnogo stranno i posle q drapna za rakata i tq mu se otskubna i si tragna.sled kato neq q nqmahe az se priblijih do nego hvanah go za bluzata i go zalepih za stenata i mu kazah 4e ako go vidq o6te vednaj na 5 metra ot neq 6te go prebiq toi zapo4na da se izvinqva i az go pusnah. Nqkolko dni nqma6e ni6to dokato edin den nai dobrite mi priqteli mi kazaha 4e toi pak e govoril s neq.I sega se 4udq kakvo da pravq dosta pati sam govoril s neq za tozi vapros i tq vinagi kazva 4e nqma ni6to da ne se pritesnqvam no nemoga. i sega si mislq 4e mojebi toi q zapla6va s ne6to ili neznam. Kajete mi kakvo da pravq. Spored men edinstvenoto re6enie e kakto se kazva da q sledq i ako vidq 4e tova kopele i dosajda pak da go prebiq.

Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника