- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- istinski
kolko istinski ama istinski fr imate
2-3![]()
![]()
![]()
1
![]()
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Mmmmm.. 3 :P Mai...
2![]()
![]()
![]()
![]()
1 Даже има една/едни малка/малки линийка/линийки на лявата ръка на всеки човек където точно си е дадено колко истински приятели има.
около 4-5...![]()
1
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Първоначално написано от mirelinda
Невъзможно.Първоначално написано от divo_kotence
Къде точно е това? Истински приятели...2Първоначално написано от cherinka
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ami imala sym mnogo priqteli...vse o6te se vijdam s nqkoi ot tqh...no ni6to ne e sy6toto..navqrno az ne sym sy6tata...za6toto vsi4ki ve4e me vyzpriemat kato "instrument za postigane na celi",a ne men samata kato cel...piqtelstvoto e ne6to zakoeto trqbva da se griji6 i da ceni6..nqkoi prosto zabravqt kakvi prekrasni hora imat okolo sebe si..pojelavam vi da ne go zabravqte!!!
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
истинска само 1,но наистина е истинска.Мн пъти ми е доказвала,мн си я обичкам![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не повече от двама. Преди бяха много, ама вече не са![]()
2 !!! be6e samo edna ,no tq zamina da u4i v drug gradi nqma kak..,za tfa sega si imam 2 frendki!
истински..мии 4-ма.Поне така мисля де :P![]()
f@nt@zi@
4-5
Първоначално написано от ThePainIsReaL
2-3.Може би имам големи очаквания от хората и те ме разочароват.Или може би много стриктно си избирам приятелите.
4-5
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Не мога да се оплача от приятели. Истинските ми обаче се броят на пръсти. Може би 4-5.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mislq,4e sa dvama.Poprincip ima i dr hora,no za tqh se kolebaq dosta,koeto e mn kofti.![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
1 he is the best![]()