- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Защо жените правят това?
Защо жените си навират гумени, пластмасови, силиконови предмети в половите органи за да задоволят нагона си? Звучи тъпо да си завираш химикалката в ануса... какво смятате? Не е ли по-хубаво жената да си намери момче отколкото да протърква толкова важните си органи с нещо което и циганин не си го наврял...
Мoderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Чети Фройд.Първоначално написано от Гумения
В трудовете му ще намериш отговори на всичките си въпроси !
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Да, той Фройд е опитал сигурно от всичко- фистинг, страп он, вибратори...
Душицо това много тежко се чете, взех си Неврози на Фройд и още не съм я прочела.Първоначално написано от bungle
![]()
А ти защо си хващаш оная работа и блъскаш(как звучи само...) докато не свършиш? Причината е същата. Замисли се малкоПървоначално написано от Гумения
![]()
If you want a brother, go home and fuck your mother
Как, бе ?! Хипер увлекателни са му нещата. Аз бях чела по едно време разни негови записки, разни лекции , и човека определено е имал дар слово и е знаел как да привлече вниманието.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
причината е еднаква и за мажете и за жените според мен:
"по-добре с ръка отколкото с овца"
Първоначално написано от deusex
Ами харесва им бре![]()
Абе колега ти не се ли научи да пишеш ?![]()
2т. забрана за ползване на профил
И трябва всеки път да си търсиш нов и нов ли? Поне така като е сама, жената може винаги да си достави удоволствие, без да се занимава да търси някой да й задоволи сексуалните нужди
Когато темата стане, защо мъжете блъскат, тогава постни тва, сега темата е другаПървоначално написано от `Tito`Puente`
да бе се едно на жената ще и е по-готино сама отколкото с мъж?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
е верно че на мен ми е най добре сам ама тва е друга тема \/
Стига да иска, една жена винаги може да си намери някой да я "оправи"... затова е по-добре да го прави! Вярно е, че е по лесно да си доставиш удоволствието сама - правиш го когато искаш, както искаш, няма нужда да си бръснеш краката примерно и т.н. НО така УДОВОЛСТВИЕТО НЕ Е ПЪЛНО! Ако държиш на качеството - ще си вземеш мъж!Първоначално написано от deusex
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Не съм съгласен с мнението ти че всяко момиче има шанс с момчетата. Хах! Ние не търсим постоянно да ебнем нещо каквото и да е НИЕ ТЪРСИМ ДА ЕБНЕМ НЕЩО КОЕТО Е КРАСИВО И ХУБАВО. Кажи ми какви шансове пред момчетата има едно момиче което е 80кила и е 160 висока? Абсолютно никакви дори и гола да се съблече. Не си мисли че всичко при нас е само до нагона имаме все пак и мозък и очи! Затва момичетата вземете се стегнете и ходете на фитнес! Тия сланини не трябва да са там където са!!!Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Аз съм българче- кой говори за курви? говорим за един партньор един с който да бъде момичето. Ако толкова пъти са те сменяли, ясна ми е ситуацията. Не казвам че трябва да си намериш мн партньори за да разбереш кой е подходящия! А дори и да си разочарован/а от сегашния си партньор винаги можеш да си отвориш очите като видиш какво всъщност предствлява той и каква е в действителност неговата същност, както и да видиш какви усилия полага той за да бъде с теб не само като гадже, а и като човек с който да споделяш леглото...
Затва смятам че нещо подобно като гумени и пластмасови играчки нямат никакъв смисъл! Правилно са ги разделили хората- секс от самозадоволяване... Какъв секс е да си ръгаш нещо в задника, което незнаеш колко хора са го пипали и колко пъти е падало по земята? ЗАЩО ТОГАВА ЖЕНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ТАКИВА БОКЛУЦИ? НАМЕРЕТЕ СИ МОМЧЕТА - ЗАТВА НИ ИМА И НАС НА ТОЯ СВЯТ- ДА ВИ ЕБНЕМ![]()
![]()
:P :P :P
не разбирам какъв е проблема на жените им е по кеф като разнообразяват ти акер такъв я ми обясни подяволите като има6 гадже никога ли не масурбира6! а това жената дали го прави с вибратори или с пръсти си е нейна ли4на работа и ли4ен избор!!! и за6то ли ? - за да си достави по голямо удоволствие !!!
Първоначално написано от Гумения
Вярно не съм се изразила правилно... Но пак си опира до желание, защото тези които изглеждат добре и искат - успвяват, а тези които не - ако имат волята могат да се погрижат за външния си вид и пак да получат каквото искат
Не е ли така? Както жените, така и мъжете са ценители на красивото, да! И изобщо НЕ СЪМ ЗА гумените играчки и другите предназначени за тази цел пособия
Както казах - мъжкото си е най-добро
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
С две думи искаш да кажеш, че ние не можем да ви задоволяваме ХАХАХАХ. Виж, аз питам точно за този избор който правят жените - ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ПРАВЯТ ТОЗИ ИЗБОР. Ако беше вникнал/а във въпроса както трябва щеше да разбереш какво имам впредвид. Нагледно прочетено, е да какво ме бърка, но аз питам конкретно защо жените правят този избор. Не, аз не бия чикии. Няма смисъл от това, да се самозадоволяваш докато гледаш картинки или филмчета. Та това не е никакъв секс, пък и след това съжеляваш че си го направил. От самото самозозадоволяване няма никакъв смисъл... ако ще е удоволствие, то да е с партньор. Я ми кажи мацко, би ли мастурбирал на Мона Лиза в Лувъра? Сигурно не, а защо? Ще кажеш че е просто картина. Всичко което гледаме в нета, телевизия, списания всичко това са картини, но защо никой не мастурбира на Мона Лиза???Първоначално написано от Анонимко
Kadrokoska
"Вярно не съм се изразила правилно... Но пак си опира до желание, защото тези които изглеждат добре и искат - успвяват, а тези които не - ако имат волята могат да се погрижат за външния си вид и пак да получат каквото искат Wink Не е ли така? Както жените, така и мъжете са ценители на красивото, да! И изобщо НЕ СЪМ ЗА гумените играчки и другите предназначени за тази цел пособия Wink Както казах - мъжкото си е най-добро "
Отново не съм съгласен с теб. Животът е неква пълна дупка, и реалността е напълон изкривена и нещата не стават никога според очакванията на хората. Жестоката истина е че тези които притежават тяло, не им липспва внимание и са доста сваляни, но в същото време остават девствени доста по-дълго време- обратното - тези които нямат толкова приятен външен вид, загубват девствеността си доста по-рано-причината е че те се слагат на всеки, и не им пука от това. Това за тях е начин да прикрият собствения си комплекс от това че не изглеждат никак добре.
За какво разнообразие си говорим Госте? Ти как би разнообразил своя сексуален живот? - като преспиш със спинозен/а или с наркоман, с психично болен, това не е разнообразие да си ръгаш неодушевени предмети в толкова ценните полови органи. Вземи черпака и си го ръгни одзад. Сигурно нищо няма да изпиташ освен огромна болка, ами възбуда??? Възбудата я няма когато няма кой да те възбужда. Може да живееш в собствения си свят вътре в съзнанието си, но това не помага на възбудата. Защо казват, че когато момчетата бият чикии им е по-малък от когато правят секс - възбудата при секс я има => по-голямо удоволствие.
... и все пак въпросът ми остава отново - какъв е смисъл а на секс играчките???
Кой кога загубва девствеността си е страшно относително! Малко са хубавите момичета, които пазят девствеността си. Има ги, но са малко. А за другия тип момичета - съгласна съм и са доста повече...Първоначално написано от Гумения
аз пък с удоволствие щях да използвам секс играчки ако бях жена... но ако бях жена щях да бъда и най-голямата квартална кур-ва такаче нещата наистина са комплексни - всичко зависи от нуждата!
или си задоволен сексуално или не - всеки сам си решава дали иска или може да си намери партниор или дали ще си ръгне нещо отзад
Нем... точно, най-хубавите пазят девствеността си най-дълго. Сигурно е доста на дълбоко психично ниво, но те знаят че са желани постоянно и могат по всяко време да си получат това което искат.Първоначално написано от kAdrOkoSkA
deusex - когато му дойде времето да се пусне тема за това "какво бихте направили ако бяхте жена (мъж)" твоето мнение щеше да е първо там
![]()
Гумения, Изобщо не съм съгласна! Тези момичета, които визираш сега... са тези, които имат нещо в хубавите главици. А хубавите и умни момичета не са под път и над път...Хубавите маски, които се пазят са малко. Обаче всеки си има мнение, така че...
Защото сме жени!!Вие защо си лъскате бастунчето?А?Ми ние го правим по същите причини...Пък и не всички си врЪт какви да е предмети там..![]()
![]()
Етва е да ти отговорят на въпрос с въпросПървоначално написано от Fucking_Bitch
![]()
.... Муцка, ти не четеш ли темата каква е? Казах го и преди, казвам го и сега - когато темата стане за това, защо ние блъскаме, тогава изказвай своето мнение. Причините не са съвсем същите. Ние навираме ли си нещо в анусите?(говоря за хетеросексуалните)
Кадрокоска
Гумения, Изобщо не съм съгласна! Тези момичета, които визираш сега... са тези, които имат нещо в хубавите главици. А хубавите и умни момичета не са под път и над път... Arrow Хубавите маски, които се пазят са малко. Обаче всеки си има мнение, така че...
Според теб, тези които са умни, се пазят, а тези които са глупави не се пазят. Всичко е до комплекси. Коя едрогърдо слабичко с малък задник момиче би тръгнало да се оправя с всички? Никое... Обратно, момите които са по-пълнички, които са по-ниски търсят постоянно някой който да ги утеши поради "липсата" им. Да ги накара да се чувстват истински въпреки всичко. Тези така приказни същества които споменах по-горе , не изпитват липса на внимание, но все пак отказват(не ме питай откъде знам!). Всяка една от тях си има своя причина поради която го прави - миските го правят за да бъдат на първо място, хубави курвви няма, то май се изчерпах... единствено манекенките го правят както казах за да бъдат на първо място. Къде другаде се срещат много хубави жени на едно място??? Питай някое момче, което е само, дали е пробвало и какво е станало когато е предложил на едно сравнително красиво момиче, или просто питай момче, коя е любимката му в целия свят(да не бъдеш ти!) и след като ти отговори, го питай дали би тръгнал с нея... отговора ще бъде НЕ... вярно е че през по-голямата част от живота си искаме секс, но да имаме връзка с някоя която е оправяна от хиляди съдии на конкурси... мне, НЕ УПОТРЕБЯВАМ УПОТРЕБЯВАНИ СТОКИ!!! Доста се отнесохме от самата тема...
Така и никой не ми отоговори защо въобще си навирате секс атрибути на места които са преднзначени за коренно различни цели... защо не използвате момче ами използвате некакви си гумени играчки?
ami spored men tfa e palna glupost da si zavira6 v p*****a sqkvi takiva ne6ta kogato si 4ak tolkova zagorqla 6te ima s koi da go napravi6 ama vse pak si e po dobre s tvoq fr otkolkoto s nqkoi samo zarad sexa
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]