.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    /\oO|O
    Guest

Идеи за разнообразяване на връзката (в сексуално отношение)

Здравейте!Наистина мн търсих из форума, но не можах да намеря подобна тема.Искам да попитам или по скоро всеки да си сподели тук триковете и различните начини за по интересна сексуална игра ? Ще дам пример : например стария трик да се намажем с нещо ии да се оближем... е нещо подобно ? ако някой знае и иска да сподели да го направи тук плс ))

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хах .. ми старите трикове с :
    - завързване
    - стрийптиз
    - листенца от цветя или направо цветя, с които да я галиш навсякъде. Естествено цветятя трябва да са хубави
    - масаж .. по-еротичен по-възможност. Даже имаше един "паешка стъпка", ама така и не успях да го пробвам върху някого.
    И ала-бала.. има толкова много неща. Само дето сега не съм в ляля-настроение и не ми се пише за това.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Хах .. ми старите трикове с :
    - завързване
    - стрийптиз
    - листенца от цветя или направо цветя, с които да я галиш навсякъде. Естествено цветятя трябва да са хубави
    - масаж .. по-еротичен по-възможност. Даже имаше един "паешка стъпка", ама така и не успях да го пробвам върху някого.
    И ала-бала.. има толкова много неща. Само дето сега не съм в ляля-настроение и не ми се пише за това.
    паешка стъпка? к'во представлява...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    По-горе ти дадоха добри идейки. Иначе всичко е до въображението- ако го имаш, можеш да направиш чудеса

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Тва нещо "паешка" стъпка така и не го намерих в нета как се прави, само съм чела в някво списание и веднъж едната от "Сексът и градът" го правеше .. много интересно и яко ми се стори. Трябва пак да ровя в нета май ..

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    ми секс в банята,във вода-вана,джакузи
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Guest
    ima6e ne6to : kato pravi6 svirka na mom4eto i si namazva6 ezika s ne6to :}}}

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Тва нещо "паешка" стъпка така и не го намерих в нета как се прави, само съм чела в някво списание и веднъж едната от "Сексът и градът" го правеше .. много интересно и яко ми се стори. Трябва пак да ровя в нета май ..
    аааа гледал съм я тая серия с една баба дет бий чекий на един дядо и опръсква Миранда
    иначе може да играйте някви роли

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ima6e ne6to : kato pravi6 svirka na mom4eto i si namazva6 ezika s ne6to :}}}
    Хах .. можеш да редуваш топло и студено. Смисъл пиеш нещо топло, "лапаш" .. засмукваш лед и после пак. Получава се яко.

ElipseR
    Guest
    Ами някои предложения, които съм опитвал и са ми харесвали:
    Секс в градината (ако имате къща) или на терасата на апартамента.
    Ако сте момиче - да го събудите посред нощ със свирка
    Да го посрещнете още от вратата по бельо и да му направите свирка без никаква предварителна игра.

Мега фен
    Най-доброто е да сте някъде навън, да понатиснеш другия и да му предложиш да отидете някъде да се изчукате. Дори и да е през деня, все ще се намери къде.

az bih ti predlojila zavarzvane za legloto,masata ili vsa6nost kadeto si preceni6.da igraete nqkvi roli sa6to stava i e zabavno.zavisi ot vaobrajenieto na 4oveka
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си