- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Идеи за разнообразяване на връзката (в сексуално отношение)
Здравейте!Наистина мн търсих из форума, но не можах да намеря подобна тема.Искам да попитам или по скоро всеки да си сподели тук триковете и различните начини за по интересна сексуална игра ? Ще дам пример : например стария трик да се намажем с нещо ии да се оближем... е нещо подобно ? ако някой знае и иска да сподели да го направи тук плс))
Хах .. ми старите трикове с :
- завързване
- стрийптиз
- листенца от цветя или направо цветя, с които да я галиш навсякъде. Естествено цветятя трябва да са хубави
- масаж .. по-еротичен по-възможност. Даже имаше един "паешка стъпка", ама така и не успях да го пробвам върху някого.
И ала-бала.. има толкова много неща. Само дето сега не съм в ляля-настроение и не ми се пише за това.
паешка стъпка?Първоначално написано от ThePainIsReaL
к'во представлява...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
По-горе ти дадоха добри идейки. Иначе всичко е до въображението- ако го имаш, можеш да направиш чудеса![]()
ми секс в банята,във вода-вана,джакузи
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
ima6e ne6to : kato pravi6 svirka na mom4eto i si namazva6 ezika s ne6to :}}}
аааа гледал съм я тая серия с една баба дет бий чекий на един дядо и опръсква МирандаПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
иначе може да играйте някви роли
Ами някои предложения, които съм опитвал и са ми харесвали:
Секс в градината (ако имате къща) или на терасата на апартамента.
Ако сте момиче - да го събудите посред нощ със свирка
Да го посрещнете още от вратата по бельо и да му направите свирка без никаква предварителна игра.
Най-доброто е да сте някъде навън, да понатиснеш другия и да му предложиш да отидете някъде да се изчукате. Дори и да е през деня, все ще се намери къде.
az bih ti predlojila zavarzvane za legloto,masata ili vsa6nost kadeto si preceni6.da igraete nqkvi roli sa6to stava i e zabavno.zavisi ot vaobrajenieto na 4oveka![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....