.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Kajete, pls!

Град
    zimbabve
    ae tupo e tfa da zeme se otfori sama s krastavi4ka(ama ne zabrai da i sloji6 prezervativ da ne kaje6 posle mai 6te rajdam malko krastavi4ki )

Guest
    za poreden pat tazi tema no ve4e svikvam ei takiva dostata4no gi gledam i gi poznavam,samo 4e az sam na 18 i vapreki tova ne moga da razbera za6to barzat da porasnat 'priqtelkite mi go pravqt' ....

Град
    в мечтите ти
    Хименът се намира доста навътре във влагалището, на около 8 см от входа му, така че едва ли може да го видиш на огледалото.Плюс това не мисля, че можеш да го разкъсаш с пръст.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    НА 12?
    Иска да прави свирки ??

Уууу... отчаях се от живота.
    мда...не познава тялото си..и реши да се прави на приятелките си курви...за да бъде "готина"
    Напълно съм съгласна! На 12 да иска да прави свирки....

ЛИЧНО МНЕНИЕ
    Абе хора,тфа не е ли форум за тийнове?А не за некви малки пишлеменца дето искат да са научат да духат или нещо такова,което въобще не трябва да е в главите им.Момиче,тфа ама въобще не ти трябва според мен,аз на твоята възраст...Гледах да зарадвам близките си със успех в училище.

Guest
    vazmojno e da si go razkasala pri izpolzvaneto na tamponi ili kogato si hodila do toaletna ako se samnqvash varvi na genekolog

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    божеее ..как ще го видиш бе момиче..
    Ти си на 12 пък си почнала да мислиш такива неща..
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Цитирай Първоначално написано от Nikoela
    Razpitah dosta moi priqtelki, no ne posmiah da govoria za tova pred maika mi. Nqkoi kazaha, che sa go vijdali dokato oshte e bil v tiah, drugi kazaha, che sled defloraciata malki purcheta izpadvat sled nqkolko dena. Az taka i ne razbrah kakvo tochno predstavliava himena i kat tochno izglejda. Tursih snimki v internet no na takiva ne se natuknah. Vse mi izlizashe nqkakuv komiks geroi HI MEN. Pravila sum go nqkolko puti s momche. Mislia che na vtoria put himena mi padna, zashtoto vidiah nqkakvo bqlo obrazovanie po glavata na chlena mu. Neznam....burkala sum s prust, no do kraia ne uspiah da stigna...
    ьхаьхьаххаьхахахдадахах ... цитата не е цял , но исках да акцентувам върху най-големите простотии... видяла си химена , химена падал след дефлорация .. ама няколко дни хахахаахах а бялото , по члена на момчето бил химена й аххахахаахаха НЯМАМ ДУМИИИИИИИ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си