- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кво и стана
Значи имам приятелка от 5 месеца ходим , тя е на 18 . Преди постоянно ми говореше за секс, пипаше ми оная работа , аз по п**ката и гледам и ставаше много год. Накрая доиде у нас , любовна игра 2 часа , вкарах и го 5-6 пъти (влезе много лесно , май не беше детствена), гледам и беше много хубаво и накрая и звъна тел-а и тя каза че тряя са прибира. Отогава 2-3 седмици нито ми е говорила за секс,нито е изявила такова желание, нито идва в нас , а аз неща да е насилвам. От какво може да е ?
Може много калпаво да си го вкарал![]()
Какво да ти кажа: Не ставаш!
И се пише "девствена".
Потърси я - ще останеш у4уден от резултата![]()
-=Tanichka - the female sweetheart=-
poveche ot qsno e che ti e namerila zamesnik koito qvno go "vkarva" dobre! sledovatelno ti za kvo si i veche?
може да не й е харесало с теб![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
haah emi moje daПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Love you Kris !!!
Еми може да не си се справил добре, може да ти е намерила заместник, а може и както казаха да е неразположена.Спокойно - все ще си поиска накрая![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Дам, не е била деТСТвена!Питай я какво и има? Кажи добре ли си, искаш ли нещо да ми споделиш, имаш ли нещо да ми кажеш...
как така да съм го вкарал калпаво ???Първоначално написано от Анонимко
mi izvinqvaite ama dve tri sedmici v menzis malko me samnqva![]()
Да бе в мензис 3 седмици :P хуахаъахаухауахауахауах :P![]()
хаха чак ми стана смешну
Че и да е в мензис какъф е проблема?
Вие не сте ли го правили докато сте неразположени?
![]()
![]()
Ти тъп ли си? [Не можеш да ебеш]Първоначално написано от Анонимко
ам ти каза,че тя е на 18 ама не спомена ти на колко си.Е?![]()
Ми питай я,бе.Е т'ка ..
/ще ми трябват много,много точки,
за да ти кажа колко си тъп/
19Първоначално написано от sWeEt_SeEd
вие тука сте ми всичките едни ебачи едни полови етлети мале мале дето само по форумите ги има
вместо да помагате на момчето вие си изкавате простотията една си казва че се ебе като мръсна курва докато е във цикъл друга си казва нейните глупости трети се прави и той на ебач вика на другия че не става направо толкова много му помогнахте че СЛЕПИТЕ модератори трябва да изтрият всички мнения
няма да се оправите у тоя форум
а колкото до афтора може би тая 2 часова игра....... не е трябвало да е толкова ами 30 мин и нямаше да се получи така и както казаха питай я да си каже какво и има
Не е заради дългата игра , получи се защото майка и звънна и каза да се прибира. И от тогава никакво желание и намекване , а аз неща да е насилвам.Първоначално написано от Анонимко
Отписала те е![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Изложил си се доста!
Обичаш ли-Обичай силно!
Мразиш ли-Завинаги мрази!
Не съжалявай никога за нищо!
Едва ли някой теб ще съжали!