.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Na kakvo nivo ...

Guest

Na kakvo nivo ...

... znaete angliiski?

mn mn lo6o ama sq go u4a.
    =)=)=)=)mnogo smilies

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не на много добро ниво...тази година съм наблегнала сериозно на френския, и честно казано, английския почти го забравих
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

От Beginner, Elementary, Pre-Intermediate и т.н. ли тярбва да избирам?

Ами, де да знам...На доста добро ниво съм мисля че (все пак уча в английска гимназия, а преди това сумати време съм ходила на уроци), но пък напоследък съм го позабравила (не искам да обвинявам преподавателя, но...тя е виновна! )...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ами...да кажем на добро ниво.Мога да превеждам,да разбирам за какво става въпрос,знам си граматиката,правилата(поне които съм учила,а за това тр да благодаря на даскалката,която дойде тая година,супер яка),но когато започна аз да говоря малко се пообърквам.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Ами да кажем, че съм до ниво Intermediate. Позабравила съм граматиката, защото все пак от 2 години не съм стигала дотам. Иначе с писане, слушане, говорене... справям се Въпреки, че съм в паралелка с немски, знам по-добре английския...

Повече от фен
    На последната година в I-ва езикова(там само приравнявах, ходех си в моето си училище) в края на изпита ми се искаше да им кажа: "I don't speak(с ударение на а-то ) English". Естествено за шоуто. После бях 2 години в USA. Сега съм си тука. И ако някой ме пита "Абе ти, знаеш ли английски?" обикновено му отговарям: Yaa, Yaa, vunderbager(от немски хабер си нямам) :PPP
    Ползва търсачката.

Град
    pLd-Ty
    На Интермедиът сме
    Ти пак си плакала,нали?! Не свивай устни от досада. Усмихвай се,когато те боли,понякога и щастието страда...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Na kakvo nivo ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ... znaete angliiski?
    Горе-долу.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    От Beginner, Elementary, Pre-Intermediate и т.н. ли тярбва да избирам?

Ами, де да знам...На доста добро ниво съм мисля че (все пак уча в английска гимназия, а преди това сумати време съм ходила на уроци), но пък напоследък съм го позабравила (не искам да обвинявам преподавателя, но...тя е виновна! )...
    emi to i az u4a v angliiska s angliiski ama tva ne zna4i 4e razbiram ot ezika.az sam s nadejdata 4e sega 6te go nau4a.
    =)=)=)=)mnogo smilies

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си