- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Svirki
с едно нещо не съм съгласна ! не можеш да определяш дали някой се е развил бавно или нещо от сорта само защото е преценил да го направи по-късно!аз не мога да приема , че едно момиче на 13 се е захванало със свирките!но все пак си е личен избор!но не се палете когато някой изрази мнение , което не съвпада с вашето!за кво иначе ги пускате тея теми!Първоначално написано от Lady Death
За да го направи по-късно, то значи не е бил готов.Първоначално написано от brutal_baby
Някои се развиват по-бързо и?
Дай да чакат защото са на 15 и защото тук във форума все някой, който го е направил на МНОГОТО 16 ще се обади "ти си курва"...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Podkrepqm =D>Първоначално написано от Lady Death
Аз нямам нищо против, обаче лично аз бих направила на човек, с който ходя от доста време и наистина обичам. Според мен свирките са нещо-повече от секса. Аз си признавам че съм спала с много момчета, но на никои не съм правила свирки
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Аз пък на повече момчета съм правила свирки, от колкото да съм спала. Така е по-добре според мен, защото се предпазваш един вид да не те ебaт разни идиот по купоните
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Първоначално написано от Trisha1991
Обаче въртиш свирки на "идиотите по купоните"?! Интересно, наистина...
![]()
Ами не го правя често, но ми се е случвало някви да се натискаме там и такова. И после той иска да спи с мен, ама мен нещо не ме кефи и не съм кyрва, че с всеки да си лягам а и сега си имам приятел. И за да ми се разкара ако е много нахален и некф от тия дето ти се лепят и ако не се изпразни няма да се отървеш, му правя свирка малко и повече чикия абе там до като се изпразни наглеца с тестострерона и после става кротък и не ве закача за известно време и така се отървавам от такива нахалитети понякога. По добрия вариант от колкото да се изчукаш с някой дето не та кефиПървоначално написано от Barbie
ти явно си курва ? Ммда такава сиПървоначално написано от Trisha1991
![]()
Да духа като й харесва. И такива трябва да има. Имах една позната едно време тя можеше да свърши само ако и докато духа!Първоначално написано от Trisha1991
Raise em up... R U Still Down?
Кyрва съм точно толкова, колкото ти си педераcт!![]()
Правиш свирка на някой за да го разкараш???
Е, не....
Въй, въй, само аз ли съм успявала да разкарам такива, дето "не ме кефят" (брей, всъщност не помня да съм се натискала с подобни...) без да се налага да му правя свирка, за да се "отърва от него"...? Момиче, ти продължаваш да ме изумяваш...Първоначално написано от Trisha1991
O да и аз свършвам нерядко до като духам възбужда ме като мъжа се кефи от ласките ми и ми е достатъчно понякога и толковаПървоначално написано от Бай Иван
АФЕРИМ, МАЦЕ!
Raise em up... R U Still Down?
Офф... ти сигурно ходиш на някви купончета дето се сбирате съученици и пиете по една водка. Аз на кви съм била. Секви изроди се събират дето не търпят много отказ! Едва ли варианта да те изнасилят е по-добър от колкото да му направиш там една свирка и да престане да те занимава. Сигурно движиш в кротка компания, ама аз съм в по-друга среда. Половината ги прибират след всеки мач в РПУто и сещаш се кви хора са като се напият такиваПървоначално написано от Barbie
"Движила" съм в различни компании, била съм на различни купони, но винаги съм била достатъчно разумна, за да не позволявам да бъда поставена пред ултиматума "свирка" (на някой който "не те кефи") или "изнасилване". Човек намира начин да предотврати нещо, което не желае да прави.Първоначално написано от Trisha1991
Аз съм намерила своя начин за това. Имам си причини, които няма да коментирам изобщо.Първоначално написано от Barbie
нека духа ника духа на мен
хаха
п.с са сепиозно за кво се карате всеки пъв за чужди решения и проблеми които не ви засягат просто дайте мнение и тва е ебати
а до момичето нека си праи кво ще тя си носи отговорността айде със здраве
Keep Walking![]()
И на мен ми се лепят такива тъпаци, но чак до свирки не се е стигало! Всеки си има подход към такива работи. А моят подход не е чрез свирки!
А за момичето-нека да си прави свирки! Щом и харесва, нека си прави! Тя така е решила и никой неможе да и казва какво да прави в крайна сметка!![]()
Trisha1991 много си зле..... наистина![]()
10хПървоначално написано от Анонимко
![]()
Нп![]()
Абе,милички аз не съм се развила по-бавно от другите,че това да е причината да почна да правя секс на 20л Бях първата с гърди и менструация в класа,бях по-висока и по-женствена от всичките ми връснички. От 6-ти клас съм с почти същатата фигура като днес и тежа почти същите килограми. Майка ми се шашна,че имах менструация на 10-11,НО това,че бях първа по физическо развитие не е означавала първа д тръгна да правя секс!!!!!Първоначално написано от Lady Death
СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ КУРВИТЕ ЩЕ ПУСКАТ НА ВСЕКИ !-мисъл на един малък 6 КЛАС
Който е достатъчно зрял,отговорен и наистина го иска няма да му пука ама грам за мнението на шепа хора от някакъв си форум. След като търси одобрение-значи не е сигурен!!!Първоначално написано от Lady Death