- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Svirki
krem4et0, незабравяй че освен физическите дадености, значение има и семейното възпитание. Ако на едно момиче майка му се е праскала на 16 и дъщеря й ще прави същото на тази възраст. Отделно много други фактори влияят, за да се реши един човек съзрял в определени години да направи секс. Няма нищо лошо да се прави секс на 14, както и на 20. Лошото е във влиянието което ще последва в развитието на личността, а то не идва само от това кога е започнал да прави секс, а от редица други много по въздействащи неща. Нека не обвиняваме секса и неговото започване на определена възраст, за развитието на една личност в последствие.![]()
Не го обвинявам,защото имам пред очите си 1 пример-от рано почнала с кой ли не,а вече доста години се е кротнала и с детенце. Разбира се не отнемам правота на човек да се променя,но все пак,когато висшата цел в живота ти е да правиш секс или свирки по купоните с разни откачалки и извратеняци-идва ми в повече.
А сега по темата-за 1 жена да преодолее психологическата бариера да прави свирки е много по-трудно от това да прави секс. Казвам го като жена минала по този път,а и от това,което съм чувала от приятелки по въпроса. никоя не иска,а са момичета на 21-22 години. Всяка смята,че е гадно и гнусно и се чудят как аз правя-не ми ли е гадно?
Беше ми трудно да го реша,но стана спонтанно. После ме беше срам с дни от гаджето ми,но и това преодолях. За мен френската любов е повече от секса и ако трябва да избирам предпочитам да се разчекна пред някой,който не искам и да правим секс,отколкото да му правя френска любов. Тя е просто твърде лично и много по-интимно от ч**нето.
На 14-15 светът изглежда много различно и не е необичайно да имат точно такива цели.Първоначално написано от krem4et0
Всеки е минал такива периоди в една или друга насока си е въобразявал какви ли не неща и какви ли не идеали, на които след няколко години сам се е смял
А и Тришка и останалите дето се изхвълят за свирките, това си е преселено казано от тях, за да се изтъкнат. Може да и се е случило на някой купон да е врътнала една свирка, пък сега тук ни пише, че го прави на всеки купон, което мисля, че си е доста голяма цветна украса, за да ни провокира и шокира![]()
Abe vii ste mn prosti be hora !!!Momi4eto pita6e dali imate protiv 13 godi6na da vi duhaa ne da li da se 4uka s nqkoi batko ! prosto moje da i kajete dali ste saglasni ili ne... a ne da q obvinqvate 4e e kurva 6tom 6te se PRASKA s nqkoi tq smao 6te mu pravi svirki. a sq az da se izkaja 4e da ne spamq samo
za men e napalno normalno 6tom nqma da se ebe6 a samo 6te duha6 duhai si kato ti e kef
![]()
хахахаххах!лелелел!имаш си приятел , същевременно въртиш свирки за да не те изнасилят!ако ми кажеш че тва е нормално за едно 15 или 16 годишно момиче... продължаваш да се излагаш!не го ли разбра най-накрая???Първоначално написано от Trisha1991
ами не0знам, аз правя френска любов от 14 годишна, правих секс на 15 и все още съм с първия си партньор и това че съм правила разни работи от по-малка не ме е направило курва и не съм се развила като такава. Такаче си зависи от човека, като тревата- уж от нея се почвало- е да ама не всички ставаме наркомани след като сме пушили- зависи от човека!
Ole boje kakvi sa tezi postoqnni temi kadeto gi puskate ot roda na "rano li e " "Normalno li e " ili kakvoto si tam. Emi nie kak mojem da vi kajem dali e rano ili ne. Spored men chovek trqbva sam da si preceni koga e rano i koga e vreme veche. Ne mislq che trqbva da ima nqkakva vuzrastova granica( e ne kazvam sega 9 godishni ) za vodene na polov kontakt stiga samo momicheto i momcheto da razbirat kakva otgovornost poemat . Koito smqta che e gotov da se izpravi pred roditelite si i da kaje " Mamo az sym bremena ot edi kogo si " emi dobre nqmam protiv pravete sex ... NO da puskate postoqnni temi ama bremena li sym ? Emi az kak moga da znam vie ste spali zaedno ima testove v aptekata ima doktori ... otivate i gotovo ... razbiram da isakte suvet kak da go preudoleete ama vse pak.... Moqt parvi pyt beshe kato bqh na 14 ne e koi znae kolko otdavna i ne se pravq na kakichka a prosto izkazvam mnenie. Kato go napravih za pyrvi pyt bqh prochela dosta po tazi tema kato s epochne ot bolestite koito se prenasqt po polov pyt do bremenostta i takiva raboti. Taiche stiga da ima otgovornost i poznaniq nqma problem.
ABE HORA NE VI LI E GNUS DA PRAITE SVIRKI NQ NAQKOI WE?!![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
est
Мии аз бях точно на 13 гогато гаджето ми,който беше на 16 ме научи..
Иначе на мене ми е безразлично...и да и не
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
ai kat ne ste protiv svirkite elati da mi napraiti po edna :P za momi4encata staa vapros![]()
Моята приятелка на 12 е правила мисля, най-късно на 13 да е била. Отвращва ме с това, ако знаех нямаше да тръгна с неяА сега 4 години по-голяма не иска да ми направи на мен! А знае, че ако аз си получа удоволствието и тя ще си получи същото
Имам чувството, че не ме уважава или защото сме на една възраст а тя иска "по-големи работи", тъй като досега е била все с 4-5-6 години по-големи от нея. Това стана направо нова тема моя пост :P
Не е на някой,а на човекът,когото обичам. Обичам всяка част от тялото му,включително и тази!Първоначално написано от ice_cream_f
ami tvurdo sum protiv 13 godi6na da pravi svirki a i poprincip sum protiv svirkite ne vi li e gnus be horica???
i nqma li da e po dobre da napravim 1 ob6ta tema za svirkite a ne vseki den da se pi6e 1 i sa6to???
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Не е гнусно-ако членът е чист не виждам какъв е проблемът. Все едно на мъжете не ги ли е гнус като ни лижат. По"гнус" е сравнимо с това да си смучеш палеца. Но....дълеч по-възбуждащо е!
Нито съм против, нито съм за. Не съм аз тази която ще налива акъл в главите на 13годишните. Иначе по-добре това отколкото да правят други глупости.В смисъл от секс можеш да си навлечеш голяма беля. Най-малкото безразсъден секс на тази възраст без предпазни мерки...
![]()
ZNa4i poneje taka da se kaje sum leko potresen ot vidqnoto v temata....neznam sigurno sum ve4e pensioner na 18 godini ....
Zna4i predlagam na tiq deto nemat protiv na 13 da smu4at auspuha da porasnat o6te malko da im namerq ralta pone 6e izkaram nekoi lev kato svodni4e ne6to ala-bala da zadovolqvame tiq kade nemogat da si namerqt priqtelki moralno propadnali na6tastnici.....davaite samo taka laino6iiki moje li samo da vi pomolq ne6to moje li predi da otidete na povikvane da pravite svirki da kajete na mama ili pone da i ostavite belejka na masata vyv vas v koqto glasi "mamo az otidoh da zadovolq edin batko kato mu pravq svirki dokato mi posinee ustata...ne se pritesnqvai nqma da zakusnqvam" mersi![]()
tri6a,tri6a...tc...tc....tc.... ebah kva svirkadjiika si,sk1pa bila sum na kuponi s po 15 mom4eta i nikoi ne e smel da me barne p1k kamo li da me kara da mu duham trqbva da ima respekt mili4ka ama ti tova sigurno neznae6 i kakvo e ....mnogo si prosti4ka naistina....nz na kva se pravi6 naistina ti sama si go tarsi6 posle 6to ti go navirat v ustata hahahah
aZ NE RAZBRAH SQ kato mu naprai6 svirka nujno li e toi da te lije?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
15 коча ...алкохол 1 путка и никой нищо да не й каже ^^ или си Жан'а Дарк майна или си по-страшна от смъртта...кат е гнусно да духаш не чакай да те лижат.Първоначално написано от CvEtI`KiSs
Свирки ftw.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Ами желателно е,но не е задължително. Понякога просто мястото е такова,че не може. В секса няма задължително. Тук всичк е по желание.Първоначално написано от ice_cream_f
4e koi e kazal 4e iskam da me lijat??? "MAINA"Първоначално написано от psiHopaT4o
S teb sum atakabg ama sa vse pak te si re6avat
I toq gulub produljava da mi pulni du6i4kata![]()
Love House Music !!!
Heh ... az lichno ne sym suglasna pone za sebe si govorq. Az sym na 16 roditelite mi znaqt che sym pochnala da vodq polov jivot s priqtelqt mi. Te ne go prieha skarahme se no si pogovorihme i se razbrahme stignahme do konsensus. Spored men az sym gotova i da poema i sladosta i otgovornosta za da vodq polov jivot ... priqtelqt mi poluchava dostatchno za da mi podsigori vsichko ako stane nqkoq belq kakto i az rabotq ( ne neshto osobeno ama pak e ok) taiche moga da si pozvolq da ida na genekolog. A s priqtelqt mi ne sme ot vchera che da ne sym sigurna dali shte mi pomogne. A do kolkoto dali sme otgovorni emi da mislq che da do sega ne sym se izdunila s nqkakva ogormna bezotgovornost a pak i se pazim izpozlvame prezervativ i crem za ubivane na spermatozoiidite za vseki sluchai. i ne ne sym si igrala do skoro s kuklichki zashtoto roditelite mi vinagi sa me tretirali kato po golqmo taka da kajem porasnalo dete ... Mislq che akyla mi ne e kato na malko lape i da ne razbiram i da nqmam nikakva sexualna kultura a da se eba kakto ti se izrazqvash. Poradi tezi prichina mislq che sym gotova kakto mislq che sym namerila tochniqt chovek s koito bih jelala da prespq.Първоначално написано от ATAKABG
Всеки сам решава .. нооо аз лично не съм превърженик на свирките, правени от 13-годишни момичета ...