.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102

Тема: Svirki

Град
    София
    Е и аз нямам нищо против някоя 13 годишна да ми прави свирки
    Love House Music !!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от qwertyo
    a dali she imash neshto protiv neiniq 43godishen tatko hipotetichno da ti razbie mutrata
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от qwertyo
    a dali she imash neshto protiv neiniq 43godishen tatko hipotetichno da ti razbie mutrata
    хахахахахах
    Точно така! 13 годишните да мислят за изпитите да ги приемат в гимназиите, свирките да ги оставят за малко по-късен етап.

Град
    София
    Tova 4e nqmam ni6to protiv ne zna4i 4e 6te kaja napravo aide lapai go po burzo i t.n. v slu4eq kato momi4eto iska da si go pravi , no nai vajnoto e 4e az ne se zanimavam s bebe6ori 6toto te za mene sa takiva
    Love House Music !!!

Град
    На Баскетболното игрище!
    някоя 13 годишна лигла да ми се прави на "жена" пф предпочитам някоя колкото мене или по-голяма да ми прави свирки хем е по-възбуждащо хем нямаш проблеми!
    I am what I am !!!

Guest
    Ако бяха готови 12-13 годишните нямаше да задават тъпи въпроси по форумите тип "Правих свирки,той свърши, какви са шансовете да съм забременяла?" и куп още такива тъпи въпроси....

Град
    София
    АААААААААААААА atakabg i tfa e mn qko s tiq katerici HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH brao
    Love House Music !!!

Tq______
    Guest
    Trisha1991 - slushai dushico,syvsem priqtelski te syvetvam - pravi svirki i sex s kogoto iskash,6tom si gotova - dostaty4no si golqma da precenish. Ima drygo ne6to,koeto iskam da te posyvetvam - nedei da drujish s tezi mom4eta,koito kazvash,4e se napivat i stavat ujasni - nameri si druga kompania - ima tolkova mom4eta tam nqkyde,s koito mojesh da se zabavlqvash na max i nqma da te e strah,4e mogat da te iznasilqt kato se napiqt.Na tqh sa6to mojesh da im pravish svirki - i to samo kogato go poiskash! Ne si zaslujava da drujish s tezi,6tom sa takiva...

Vsi4ko hubavo ti jelaq,dano pro4etesh tova i me poslushash

Guest
    Аз също не бих имал нищо против някоя 13 годишна да ми прави свирки

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Bubi,некъде да съм написал,че точно ти не си готова?

Ne ne si naspisal nikade che tochno az ne sym gotova no predpolagam che i az vlizam v kategoriqta deca koito ti podstavqsh pod edin obsht znamenatel.

Голям фен
    vseki sam re6ava koga da po4ne i poloviqt si jivot i za momi4etata koga da po4nat da pravqt svirki!i na 13 ako iskat moje nikoi ne gi spira!no te naistina sa o6te deca!stanali na 13 i si mislqt 4e mn sa porastnali!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...

Re: Svirki

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    protiv li ste ako 13 godi6na vi pravi svirki ?
    Да! Аз може на 13 да съм го направила за пръв път, но и до сега никога не съм правила свирки и нямам такова намерение. Незнам, но на мен ми изгелжда като някакъв вид унижение
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен
    ДА аз да не съм педофилка бе ....
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Град
    Plovdiv

Nqma syob6tenie ve4e
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ !

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски

Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    protiv li ste ako 13 godi6na vi pravi svirki ?
    Да! Аз може на 13 да съм го направила за пръв път, но и до сега никога не съм правила свирки и нямам такова намерение. Незнам, но на мен ми изгелжда като някакъв вид унижение
    а той да те лиже? Тфа не е ли унижение за него да ти лиже вагиналите?!?!?!

Мега фен
    Малки гнусни курви! Първо се отърсете от детинското си мислене, после мислете за момчета, за секс и за свирки.

ako ne e nekva ligava i ne si misli 4e kura e nekvo durvo da
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Знаете ли кво.Аз съм на 15,скоро навършени и спах с гаджето ми малко преди да ги навърша.бяхме ходили доста малко но бях сигурна в него и в намеренията му.и тва значи ли че съм курва?да не би да е по правилно да съм на 16 и защото вече се смята за късно да спя с някой с който ще скъсаме след ден - два.когато си срещнал човека тогава е времето.нали така.тва го казват и ГОЛЕМИТЕ КАКИЧКИ които са с година по големи от мене и които са спали с 5-6 момчета но те не са курви,аз съм курвата.щом ти харесва да правиш свирки--прави.но не разбирам къв кеф ти прави да доставяш удоволствие на някого когото не обичаш.аз лично не съм правила свирки , но не бих била щастлива да правя на някой когото не обичам.ей тва е мойто мнение пък които иска да ме упреква и да прави квото си иска защото мен не ми пука.аз обичам човека с който си направих сефтето , и тогава го обичах , и сега го обичам , и знам че той ме обича!!!

Tq_______
    Guest
    macka123, ne vijdam,nqkoi da te e narekul kurva v foruma ili da se e interesuval koga za prav put si pravila sex...

Цитирай Първоначално написано от Black_Rosse
    ами моми4ето от малка се учи да е курва така че,.... за неина сметка си...иначе аз се научих на 17г(ся съм на 18г)
    и аз

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

мн се извиняввам ама на кво си мислите че ще приличат тея момичета които на 13 год прават свирки или каквото и да е било....за къде бързате бе хора свта е пред вас има си време за всичко ,но мился че 13 е савсем рано..но всеки сам решава какво да прави с живота си

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от pepitooo
    мн се извиняввам ама на кво си мислите че ще приличат тея момичета които на 13 год прават свирки или каквото и да е било....за къде бързате бе хора свта е пред вас има си време за всичко ,но мился че 13 е савсем рано..но всеки сам решава какво да прави с живота си
    13 дори е прекалено късно за някой

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами ако бях момче нямаше да съм против
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

wtf?!
    Guest
    abe ve4i si4ki mnoo kurveqt ...az kvo zna4i sam zadrystena na 15 bez 2 meseca si napraih sefteto dosta sled tva sa nau4ih da vartq svirki sega sam na 18 ....i sam potresena ot opita koito imat lapeta na 13 ...naistina spored men na taq vazrast vse o6te trqq si igraite s barbita a ne da sa 4udite kak da sa razpe4atate i na koi ot klasa si da duhate..ima predostata4no vreme za tova.ne kaam 4e trqqq 4akate idqlniq - po4ti sam sigurna 4e takaf nqq,prosto e glupavo da barza6 da porasne6
    Be ti za kva kaka se misli6 be boje s 2 godini po golqma i aideeee vij te ma !
    puk tui da ne e kurvensko da duham na gadjeto mi ili na nqkoi drug fr kefi me da dostavqm udovolstvie na mom4etata i dori mi e kef da im duham!
    I vse pak tui 4e ti kato si bila na 13 si igrala s kukli4ki men ne me int
    sq "malkite" momi4enca qvno sme po razli4ni ot teb i v tova 4e imame nujda ot nqkakvi zadovoleniq ne namiram ni6to lo6o.... kakvo zna4enie ima dali 6te pravq svirki kato sam na 13 14 18 ili 20.... a i da ti kaja 4e az ne bih pravila samo ei taka svirki na mom4eto za6toto priqtelkata mi e duhala na nqkoi 6te gi pravq 6tot mi e kef !!!
    hah mn se razprikazvah ve4e
    (btw az pak sam taq deto pusna temi4kata \/ )
    Awe ti na 13 znaesh li dali ti se ebe ili te syrbi ?!?!? Kef i bilo .... are molq ti se .... Nqma si i na ideq otkyde idva udovolstvieto ot sexa .... e taka samo da si prikazva .... E pozdravleniq! Kakva gordost !!! Duha na priqteli ! Hora nauchete se da imate postoqnen partnior ... ako shte da mu duhate da praite kfoto si iskate tva e vasha rabota ... no udovolstvieto idva ot tova da si s choveka kogoto obichash da go useshtash kato chast ot sebe si .... zatova mu pravish svirka zashtoto ako na nego mu e dobre taka i ti se chustvash dobre ... zashtoto ste edno CQLO!!! Bahti kurvetinite malki .... Za svedenie ot "kakichkata" deto ti go pishe tozi post ... nqma neshto skypa moq prez koeto si minala i az da ne sym ... i kato deinosti i kato vyzrast ... i ne mi e kef kato znam kak sym si propilqla nai qkite godini v gonene na nqkfi laina ... sega kogato sym s edin postoqnen partnior ot dosta vreme veche vijdam kade mi e bila greshkata! OTVORETE SI OCHITE!

malka_ligla_s_BMW
    Guest
    lele 4estno da si kaja sym o4udena ot tova kakvo pravqt dne6nite "momi4enca" ne kazvam 4e sym koi znae kakva kaka,no vse pak za men e super nenormalno da si na 13 i da si ebati mastiqta da tyrsi6 koi da te naebe i na koi da duha6,kaji mi kva 6e si kato stane6 na 18?polovinata grad 6te te e ebal?6te ba4ka6 legalno kato kurva?ili po-skoro vsi4ki 6te znaqt 4e si duhala na tozi i onzi i 4e si se ebala s koi li ne i nakraq ot vsi4ko tva nqma6 nikakyv kqr 6toto posle 6te iska6 i po golqm kur da te ebe a kat nqma ... ne naistina normalno e da ima6 gaje na 13 no da trygne6 da duha6 i da se ebe6 spored men e malko rano,nakraq 6te si edin parcal i tva e vseki 6te te ebe i 6te si zaminava izob6to nqma da useti6 kvo e lubov,a spored men sexa e mnogo po-dobyr kato ima6 vryzka s nqkoi otkolkoto prosto ei tyi za broikata,vseki si ima mnenie no moeto e 4e 13 e vyzrast na koqto sex i svirki vse o6te ne biva da sa vi v glavata no taka ili ina4e pylno e typi malki mastiiki koito ne mogat da proumeqt 4e sled godina 2 za vseki 6te sa prosto bokluk koito da mine6 i da si zamine6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си