- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Svirki
Е и аз нямам нищо против някоя 13 годишна да ми прави свирки![]()
Love House Music !!!
a dali she imash neshto protiv neiniq 43godishen tatko hipotetichno da ti razbie mutrataПървоначално написано от qwertyo
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
хахахахахахПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Точно така! 13 годишните да мислят за изпитите да ги приемат в гимназиите, свирките да ги оставят за малко по-късен етап.![]()
Tova 4e nqmam ni6to protiv ne zna4i 4e 6te kaja napravo aide lapai go po burzo i t.n. v slu4eq kato momi4eto iska da si go pravi , no nai vajnoto e 4e az ne se zanimavam s bebe6ori 6toto te za mene sa takiva![]()
Love House Music !!!
някоя 13 годишна лигла да ми се прави на "жена" пф предпочитам някоя колкото мене или по-голяма да ми прави свирки хем е по-възбуждащо хем нямаш проблеми!![]()
I am what I am !!!
Ако бяха готови 12-13 годишните нямаше да задават тъпи въпроси по форумите тип "Правих свирки,той свърши, какви са шансовете да съм забременяла?" и куп още такива тъпи въпроси....
АААААААААААААА atakabg i tfa e mn qko s tiq katerici HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH brao![]()
![]()
![]()
![]()
Love House Music !!!
Trisha1991 - slushai dushico,syvsem priqtelski te syvetvam - pravi svirki i sex s kogoto iskash,6tom si gotova - dostaty4no si golqma da precenish. Ima drygo ne6to,koeto iskam da te posyvetvam - nedei da drujish s tezi mom4eta,koito kazvash,4e se napivat i stavat ujasni - nameri si druga kompania - ima tolkova mom4eta tam nqkyde,s koito mojesh da se zabavlqvash na max i nqma da te e strah,4e mogat da te iznasilqt kato se napiqt.Na tqh sa6to mojesh da im pravish svirki - i to samo kogato go poiskash! Ne si zaslujava da drujish s tezi,6tom sa takiva...
Vsi4ko hubavo ti jelaq,dano pro4etesh tova i me poslushash![]()
Аз също не бих имал нищо против някоя 13 годишна да ми прави свирки
![]()
vseki sam re6ava koga da po4ne i poloviqt si jivot i za momi4etata koga da po4nat da pravqt svirki!i na 13 ako iskat moje nikoi ne gi spira!no te naistina sa o6te deca!stanali na 13 i si mislqt 4e mn sa porastnali!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Да! Аз може на 13 да съм го направила за пръв път, но и до сега никога не съм правила свирки и нямам такова намерение. Незнам, но на мен ми изгелжда като някакъв вид унижениеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ДА аз да не съм педофилка бе ....
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Nqma syob6tenie ve4e
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ!
а той да те лиже? Тфа не е ли унижение за него да ти лиже вагиналите?!?!?!Първоначално написано от barbie_†
Малки гнусни курви! Първо се отърсете от детинското си мислене, после мислете за момчета, за секс и за свирки.
ako ne e nekva ligava i ne si misli 4e kura e nekvo durvo da
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Знаете ли кво.Аз съм на 15,скоро навършени и спах с гаджето ми малко преди да ги навърша.бяхме ходили доста малко но бях сигурна в него и в намеренията му.и тва значи ли че съм курва?да не би да е по правилно да съм на 16 и защото вече се смята за късно да спя с някой с който ще скъсаме след ден - два.когато си срещнал човека тогава е времето.нали така.тва го казват и ГОЛЕМИТЕ КАКИЧКИ които са с година по големи от мене и които са спали с 5-6 момчета но те не са курви,аз съм курвата.щом ти харесва да правиш свирки--прави.но не разбирам къв кеф ти прави да доставяш удоволствие на някого когото не обичаш.аз лично не съм правила свирки , но не бих била щастлива да правя на някой когото не обичам.ей тва е мойто мнение пък които иска да ме упреква и да прави квото си иска защото мен не ми пука.аз обичам човека с който си направих сефтето , и тогава го обичах , и сега го обичам , и знам че той ме обича!!!
macka123, ne vijdam,nqkoi da te e narekul kurva v foruma ili da se e interesuval koga za prav put si pravila sex...
и азПървоначално написано от Black_Rosse
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
мн се извиняввам ама на кво си мислите че ще приличат тея момичета които на 13 год прават свирки или каквото и да е било....за къде бързате бе хора свта е пред вас има си време за всичко ,но мился че 13 е савсем рано..но всеки сам решава какво да прави с живота си![]()
13 дори е прекалено късно за някойПървоначално написано от pepitooo
![]()
ами ако бях момче нямаше да съм против![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Awe ti na 13 znaesh li dali ti se ebe ili te syrbi ?!?!? Kef i bilo .... are molq ti se .... Nqma si i na ideq otkyde idva udovolstvieto ot sexa .... e taka samo da si prikazva .... E pozdravleniq! Kakva gordost !!! Duha na priqteli ! Hora nauchete se da imate postoqnen partnior ... ako shte da mu duhate da praite kfoto si iskate tva e vasha rabota ... no udovolstvieto idva ot tova da si s choveka kogoto obichash da go useshtash kato chast ot sebe si .... zatova mu pravish svirka zashtoto ako na nego mu e dobre taka i ti se chustvash dobre ... zashtoto ste edno CQLO!!! Bahti kurvetinite malki .... Za svedenie ot "kakichkata" deto ti go pishe tozi post ... nqma neshto skypa moq prez koeto si minala i az da ne sym ... i kato deinosti i kato vyzrast ... i ne mi e kef kato znam kak sym si propilqla nai qkite godini v gonene na nqkfi laina ... sega kogato sym s edin postoqnen partnior ot dosta vreme veche vijdam kade mi e bila greshkata! OTVORETE SI OCHITE!Първоначално написано от Анонимко
lele 4estno da si kaja sym o4udena ot tova kakvo pravqt dne6nite "momi4enca" ne kazvam 4e sym koi znae kakva kaka,no vse pak za men e super nenormalno da si na 13 i da si ebati mastiqta da tyrsi6 koi da te naebe i na koi da duha6,kaji mi kva 6e si kato stane6 na 18?polovinata grad 6te te e ebal?6te ba4ka6 legalno kato kurva?ili po-skoro vsi4ki 6te znaqt 4e si duhala na tozi i onzi i 4e si se ebala s koi li ne i nakraq ot vsi4ko tva nqma6 nikakyv kqr 6toto posle 6te iska6 i po golqm kur da te ebe a kat nqma ... ne naistina normalno e da ima6 gaje na 13 no da trygne6 da duha6 i da se ebe6 spored men e malko rano,nakraq 6te si edin parcal i tva e vseki 6te te ebe i 6te si zaminava izob6to nqma da useti6 kvo e lubov,a spored men sexa e mnogo po-dobyr kato ima6 vryzka s nqkoi otkolkoto prosto ei tyi za broikata,vseki si ima mnenie no moeto e 4e 13 e vyzrast na koqto sex i svirki vse o6te ne biva da sa vi v glavata no taka ili ina4e pylno e typi malki mastiiki koito ne mogat da proumeqt 4e sled godina 2 za vseki 6te sa prosto bokluk koito da mine6 i da si zamine6