.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

ogromen problem..kakvo 6te pravim .. :(

zna4i s priqtelq mi sme ot razli4ni gradove i az sam 8 klas i edinstvenata n oteha be6e 4e sled 8 klas 6te se vijdame vselo den za6toto 6te otida da u4a v negoviq grad(poneje v moq nqma dostata4no dobro obrazovenie-po malak e) i 6te sme nerazdelni,daje si bqhme namislili kakvo 6te pravi,kade 6te hodim i t.n.,oba4e iznikna problem- ba6ta mi kazal na maika mi 4e nqma da me pusne da u4a nikade v drug grad ,dokato sam s nego.. i sega neznam kvo 6te oravim... vie kakvo predlagate

Еми казваш на мама и тати, че сте скъсали. Кандидатсваш и влизаш в новия град. И ще си излизате там заедно

Guest
    da oba4e dokato doide drugata godina kakvo 6te pravim..kak 6te se vijdame..ne moga da im kaja 4e izlziam s drugi moi priqtelki za6toto te znaqt koga idva avtobusa ot negoviq grad i te zabelejat...a az mn si go obi4kam

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина е добре да поговориш с баща си и да се опиташ да го убедиш.До колкото разбрах, той не иска да те пусне заради приятеля ти, а не защото толкова, защото се притеснява, ако те пусне в друг град да учиш.Не знам колко далече сте един от друг, но ако наистина нямате възможност да се виждате всяка седмица, най-добре се опитай да го убедиш.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Казваш на мама и тати, че баща му е данъчен и веднага ще се съгласят.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Guest
    az ne se priesnqvam za tova 4e nqma da me pusne da u4a v drug grad -AZ ISKAM DA SAM PRI PRIQTELQ SI!no ba6ta mi ne go odobrqva poneje e bil s 4 godini po golqm ot men i mislil za savsem razli4ni ne6ta otkolkoto az..

Мега фен Аватара на iiirish
    виж по отношение на това родителите, айде да неказвам винаги, но почти винаги са прави! преди малко повече от година и аз бях на същия ъкъл като твоя и мислех, че по-дъбър от "него" няма! но помни, че никога не можеш да опознаеш напълно един човек не за година или две, ами и за цял живот! не бъди толкова сигурна в него и не му се предоверявай за да не си блъскаш после главата като мен
    та съвета ми е да послушаш вашите!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Казваш на мама и тати, че баща му е данъчен и веднага ще се съгласят.

=D> =D>

btw ti kolko si goliama ?i priatelia ti na kolko e?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    ami az sam na 14 ,a toi e na 18

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    човек не трябва да прецаква тактова важно нещо като образованието си заради 1 връзка. Ако толкова те обича и иска да е с теб разстояние от порядъка на някакви си километри няма да го спре. А по въпроса къде ще учиш-искай семеен съвет. Обсъдете проблема,за и против и тогава реши! ти все пак си малолетна и нямаш право на глас,но поне можеш да кажеш какво наистина искаш да учиш. Не пропилявай бъдещето си за детско увлечение!!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Еми казваш на мама и тати, че сте скъсали. Кандидатсваш и влизаш в новия град. И ще си излизате там заедно
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    In my head
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az ne se priesnqvam za tova 4e nqma da me pusne da u4a v drug grad -AZ ISKAM DA SAM PRI PRIQTELQ SI!no ba6ta mi ne go odobrqva poneje e bil s 4 godini po golqm ot men i mislil za savsem razli4ni ne6ta otkolkoto az..
    Мисля си, че баща ти е прав.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: ogromen problem..kakvo 6te pravim .. :(

zna4i s priqtelq mi sme ot razli4ni gradove i az sam 8 klas i edinstvenata n oteha be6e 4e sled 8 klas 6te se vijdame vselo den za6toto 6te otida da u4a v negoviq grad(poneje v moq nqma dostata4no dobro obrazovenie-po malak e) i 6te sme nerazdelni,daje si bqhme namislili kakvo 6te pravi,kade 6te hodim i t.n.,oba4e iznikna problem- ba6ta mi kazal na maika mi 4e nqma da me pusne da u4a nikade v drug grad ,dokato sam s nego.. i sega neznam kvo 6te oravim... vie kakvo predlagate
    хмммм ми казжаш им че няма да скусате да го приеме и тва е поговори с тях нема нячин...кажи им че искаш да си земеш добро образовабние щото ако им кажеш че сте скасали ммн ясну че няма да повярват.......тва е моят савет
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Супер фен
    Олеее дръжте ме да не падна!!!!!!!!!!!!!! Моя проблем е абсиулиътно същияяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!!!! Искам от другата година да отида при него в по-големия град ама нащте Ужас...как искам и аз да съм при моя Там в хубавото даскало...в по-големия град...всеки ден да сме заедно ама нащите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Олеее дръжте ме да не падна!!!!!!!!!!!!!! Моя проблем е абсиулиътно същияяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!!!! Искам от другата година да отида при него в по-големия град ама нащте Ужас...как искам и аз да съм при моя Там в хубавото даскало...в по-големия град...всеки ден да сме заедно ама нащите
    ujasno e nali kolkoto i da gi obejdam ba6ta mi si znai negovata i neznam kakvo da pravq...

Град
    Сандански
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    ............
    ujasno e nali kolkoto i da gi obejdam ba6ta mi si znai negovata i neznam kakvo da pravq...
    Послушай го !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си