[B]a[N]D[i]T[k]a, защо си толкова твърдо убедена, че не действа? При мен например ефект имаше и бих казала не малък!
Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
MauMyHkaTa ami sled kato sprq da go polzvash zapochnaha li pak da ti izlizat pypki i t.n. ili beshe po dobre ot predi???I dolo gore kolko vreme go polzva?
Колко време точно го използвах не си спомням, затова няма да рискувам да ти казвам нещо конкретно... Докато не свършиха лосиона и кремчето Значи, в началото толкова исках да го изпробвам, и знаеш как е,когато човек си навие нещо на главата...Започнах да го ползвам, но след време все по-рядко и по-рядко прибягвах до уботребата му, явно вече задоволила любопитството си И спрях да го използвам, когато вече кремът ми беше свършил и беше останал половината лосион. След няколко месеца обаче (2-3) отново се присетих за него(Лептен-лосиона) и го доизхабих заедно с един друг лосион за почистване и тогава мога да кажа, че беше най-добрия ми успех с "борбата с пъпките" Така че, аз бях доволна от него, дори ако сега ми се удаде възможност бих си го поръчала отново и определено бих го използвала с по-голямо постоянство и доверие от преди. Но това си е лично мое мнение...