[B]a[N]D[i]T[k]a, защо си толкова твърдо убедена, че не действа?При мен например ефект имаше и бих казала не малък!
Колко време точно го използвах не си спомням, затова няма да рискувам да ти казвам нещо конкретно... Докато не свършиха лосиона и кремчетоПървоначално написано от FiRe_LaDy
Значи, в началото толкова исках да го изпробвам, и знаеш как е,когато човек си навие нещо на главата...Започнах да го ползвам, но след време все по-рядко и по-рядко прибягвах до уботребата му, явно вече задоволила любопитството си
И спрях да го използвам, когато вече кремът ми беше свършил и беше останал половината лосион. След няколко месеца обаче (2-3) отново се присетих за него(Лептен-лосиона) и го доизхабих заедно с един друг лосион за почистване и тогава мога да кажа, че беше най-добрия ми успех с "борбата с пъпките"
Така че, аз бях доволна от него, дори ако сега ми се удаде възможност бих си го поръчала отново и определено бих го използвала с по-голямо постоянство и доверие от преди. Но това си е лично мое мнение...