- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- :( mn s1m pritesnena
Iskam da vi spodelq moq problem i 6te vi pomolq za seriozni otgovori,za6toto naistina mnogo s1m pritesnena....zna4i zak1snqva mi ve4e 15 dni(ne s1m bremenna),neznam kak1v e problema nikoga do sega ne mi e zak1snqvalo pove4e ot sedmica,mislq da hodq na ginekolog,no predi tova 6te 4akam da spodelite mnenie po v1prosa,na kakvo moje da se d1lji osven na vremeto....
Щом нямаш съмнения за бременност най-добре е да отидеш на лекар. Само той може да ти каже със сигурност какво причинява закъснението.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Най-вероятния отговор наистина е времето,и на мен този месец ми закъсня с 4-5 дни.Но все пак тва си е половин месец...Може да е нещо по-серизно,затова наистина е по-добре да посетиш специалист.
Може да е от времето, от притеснение.Не зна на колко си, но в тази възраст е нормално.
Хмм...незнам,на мен попринцип ми е нередовен ,но от два месеца ми закъсняваше и ходих на гинеколог и взе,че ми откри една кистичка в яйчника и каза,че за тва не ми е идвало(или просто си вкарвам филм,че го е казала...)Както и да е,при всички положения все пак иди на гинеколог,не мисля,че в някакъв тийн форум някой непознат ще ти каже с точност какво ти има.Късмет![]()
spokoino na men mi se e slu4valo da mi zakysneee s po edin mesec.Moje bi cikyla ti o6te ne se e normaliziral,no vse pak nqma da sbyrka6,ako otide6 na lekar :P
Не се тревожи и на мен ми се е случвало. Дължи се на хормонално растройсто - така ми казва моя гинеколог.
Не мисля, че е нещо сериозно. Сигурно е от времето виж го какво е... Но ако се притесняваш отиди на гинеколог и му кажи как седят нещата.
Mila ako si sigurna 4e ne si bremenna togava spokoino men mi e zakasnqvalo s po 3 meseca no e dobre da idesh na ginekolog nqma nishto strashno
Ами не сме екстрасенси,причините може да са най-разнообразни.Щом обаче няма бременност,няма страшно,най-лошото е отстранено.Отиди на лекар.
Има и по-лоши неща от бременносттаПървоначално написано от Miss_Diva
![]()
нкогато са 3 месеца, не му се казва вече закъснение. Ти като не отидеш на училище един ден, после сигурно твърдиш, ами аз вчера закъснях 7 часаПървоначално написано от lolly
![]()
Ходи си на лекар. Както ти каза Miss_Diva не сме екстрасенси. Но едва ли ти има нещо.