- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно момчетата, които твърдят, че всички жени/момичета са
.. са Курви. Ок, ние сме курви и има кой да ни ебе, но вас мъже/момчета са ви раждали курви. Е?
Be kakto kazvat myjete.. Vsichki jeni sa kurvi bez maika mi.. ama da ne zabravqme che i tq e jena...
P.S. Kurvi sme.. az sym go razbrala tfa... i da go otrichate.. takia sme :P Vsichki!
Breh! I kak dostigna do tova umozakliu4enie?!Първоначално написано от Nadelina
Различни са хората.. не може всички да ги слагате под общ знаменател. Има и курви, но не всички.
Първоначално написано от Nadelina
Тава са тъпи неща
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Е не сяко момче мисли сички момичета за курви! Пък и мноу ми пука де!!!
dam i az sym saglasna! nqma izkliu4eniq ot praviloto- rano ili kysno svqka ot naS pokazva k*rvenskoto v sebe si- sys ili bez da iSka !Първоначално написано от Nadelina
A tova che otrichame ... Samo dokazva dumiTe mi![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Не е ли това твърде богат опит?!
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Хмм, любопитно... И как по-точно това, че отричаме..."само доказва думите ти"?Първоначално написано от Sisilota
![]()
Леле...каква тема.."всички момчета си мислели,че жените бла бла незнам си какво,но и майките им били жени" ....... майкооооооо..това е абсурдна глупост .. аз смея да твърдя,че не познавам нито едно такова момче..,ама 13-14годишните пикли могат да се похвалят с такива "приятели" ... айде аман !![]()
омг,от къде толкова простотия има събрана в тебе бе ?Дано разбираш значението на думата "курва",щом самата се възприемаш като такаваПървоначално написано от Sisilota
![]()
Темата имаше за цел да защити женския пол,а те някои взеха,че се оляха тука...Е,това е да си тъпо парче-да се признаеш за к**ва!!!Ем,хубаво се признаваш,ама не намесвай и други!Говори за себе си и без тва го изтъкваш като супер гордост.Лепни си един етикет"Аз съм курва и се гордея с това" и не си пиши простотиите където не трябва!
^^Специално за Nadelina и Sisilota-двете к**ви!![]()
![]()
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Както има добри и лоши,каплави и свестни,така има и жени курви и такива които НЕ са.Хайде стига сте слагали всички под обш знаменател.![]()
Ние може да сме курви, но по-големи курви сте вие, драги ми момченца и мъжленца.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Алооооооооооооооооу,мъжет ееее, къде стееееееееее ?Първоначално написано от ATAKABG
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Пфф има определена група от 'курви',а кво по-точно разбирате под 'курва' деа момче което не е боцнало някое момиче не може да каже че е 'курва' щото може да има супер мноо слухове а всъщност момичето да си е девствена.Супер мноо се дразна на такива прости момчета и такива неверни слухове!!!![]()
![]()
Хахаххаха тия,които слагат всички -било то момчета или момичета под общ знаменател,са най-ограничените хора на света!Всеки човек е различен,независимо какъв пол е!
![]()
f@nt@zi@
Ми да курви сме,ама 6то все ти4ат по нас![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.