- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно момчетата, които твърдят, че всички жени/момичета са
Ъъъ ...? Мен ли4но не са ме нари4али така, но тея дет го ислат тфа са мноооооооооооого заблудени! Абе, кухи лейкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Vsi4ki sa razlichni. To po taq logika...ko iskate da kajete... 4e jenite sa k*rvi a mujete se pravqt na sveta voda nenapita i te sa edni milichki,dobri4ki napravo... kakvo da vi kaja. Ne bih kazala 4e vsi4ki sa takiva... makar 4e gi ima dosta,no se namirat i svestni. Puk mujete/momchetata koito go tvurdqt... moje bi ne sa popadnali da podhodqshtoto momiche/jena... znam li! A i edin muj/momche,koito go kazva spored men oznachava 4e nqma nikakvo uvajenie kum jenite/momichetata... samo zashtoto ne e popadnal na podhodqshto momiche...To ako vsi4ki jeni/momicheta gi slagame pod obsht znamenatel ( i to kakuv samo - k*rvi) pomislete si kakuv shteshe da e na mujete/momchetata!!Ili puk koi znae...moje i mujete/momchetata da sa si vinovniNeznam.Btw glupavo e da se tvurdi... Tova e moeto mnenie prosto.I to ostava.
![]()
Mi ne ste li kurvi ?![]()
SyglaSnaПървоначално написано от Nadelina
=D>
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
а бе я се спрете с тия тъпи теми как 6те слагате вси4ки жени под об6т знаменател вси4ки сме индивидуални 6том вие се смятате за курви ок..няма проблеми ама не явси4ки сме като вас...аиде стига насосвания..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx