.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Re: Относно момчетата, които твърдят, че всички жени/момичет

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    .. са Курви. Ок, ние сме курви и има кой да ни ебе, но вас мъже/момчета са ви раждали курви. Е?
    Ъъъ ...? Мен ли4но не са ме нари4али така, но тея дет го ислат тфа са мноооооооооооого заблудени! Абе, кухи лейки

i`need`love
    Guest
    Vsi4ki sa razlichni. To po taq logika...ko iskate da kajete... 4e jenite sa k*rvi a mujete se pravqt na sveta voda nenapita i te sa edni milichki,dobri4ki napravo... kakvo da vi kaja. Ne bih kazala 4e vsi4ki sa takiva... makar 4e gi ima dosta,no se namirat i svestni. Puk mujete/momchetata koito go tvurdqt... moje bi ne sa popadnali da podhodqshtoto momiche/jena... znam li! A i edin muj/momche,koito go kazva spored men oznachava 4e nqma nikakvo uvajenie kum jenite/momichetata... samo zashtoto ne e popadnal na podhodqshto momiche...To ako vsi4ki jeni/momicheta gi slagame pod obsht znamenatel ( i to kakuv samo - k*rvi) pomislete si kakuv shteshe da e na mujete/momchetata!!Ili puk koi znae...moje i mujete/momchetata da sa si vinovni Neznam.Btw glupavo e da se tvurdi... Tova e moeto mnenie prosto.I to ostava.

Guest
    Mi ne ste li kurvi ?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Темата имаше за цел да защити женския пол,а те някои взеха,че се оляха тука...Е,това е да си тъпо парче-да се признаеш за к**ва!!!Ем,хубаво се признаваш,ама не намесвай и други!Говори за себе си и без тва го изтъкваш като супер гордост.Лепни си един етикет"Аз съм курва и се гордея с това" и не си пиши простотиите където не трябва!
    ^^Специално за Nadelina и Sisilota-двете к**ви!
    A az nqkyde da kazah.. "k***a sym i se gordeq s tova!" .. Ne! Prosto izrazih mnenie.. i sym ubedena che e taka.. no nqkoi oshte ne sa go osaznali... Nie sme jivotni.. Ima pyrvichni useshtania v nas.. Imame nujdi koito trqbva da zadovolqvame.. I ne mislq che dumite mi sa prostotiq.. tozi koito gi naricha taka e prostaka... Shtoto ne sym nikoq da sydq tfoito mnenie.. i ti ne si nikoi da uprekvash men .. za misleneto mi.. qsno?!
    SyglaSna =D>
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Супер фен
    Град
    Bourgas
    а бе я се спрете с тия тъпи теми как 6те слагате вси4ки жени под об6т знаменател вси4ки сме индивидуални 6том вие се смятате за курви ок..няма проблеми ама не явси4ки сме като вас...аиде стига насосвания..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си