.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Партито беше хиииипер яко .

Пак ми се ходи !

( Алкохолици сме я. Това е АНОНИМЕН форум на НЕ анонимните алкохолици )

И не се сдухвай, ей. Ще ходим да пием по бира, навит ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

pi4 gore glavata,doskoro i az bqh v tvoeto polojenie daje po lo6o,no os1znah 4e prosto nqma smisal da si trovq nervite i vs okolo men da da me drazni,gledai napred rano ili kasno vseki namira 6tastieto
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Цитирай Първоначално написано от Джон Сняг
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Май всички с разбити сърца разсъждаваме по един и същи начин . Какъв кофти модел на мислене .
    0885-77-67-58
    Това ми е телефона, Коста се казвам. Ако имаш желание звънкай за по кафенце, аз вмомента съм в същото положение за това и пиша в проклетия форум.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Много е кофти да бъдеш наранен и аз в момента съм в същото положение но както и при теб при мен се появи едно момиче което само с усмивка може да ме накара да мисля за нея цял ден.Обаче както й при теб момичето си има приятел.Аз чаках достатачно така,че вече се отказвам от чакането и мисля да действам.Ако пробваш и й кажеш,че я харесваш кой знае може и да се получат нещата в твоя полза.Аз съм го решил да действам така,че те съветвам да направиш същото.Няма защо да чакаш.Действай.Сега си наранен има два вариянта след като говориш с нея.Да си останеш наранен или да бъдеш щастлив.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Guest
    Аз и го намеквам постоянно няма начин вече да не е разбрала...отказвам се нека си е щастлива..аз си се забавлявам по мои начин...ЕИ Заклевам се до абитурентския догодина никфи гаджетА !

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Джон Сняг
    Испаднал съм в някфа такава странна ситуяция.Сичко около мене ми се вижда прозрачно дразнещо скапано досадно противно идиотско и само 1-та и усмивка ме държи.Испокарах се с родители , приятелите ми никфи ги няма , секи се е заринал в разни глупости и никои не му се слушат чужди проблеми , едно време се смеех на 1 позната заради този форум . но излгежда съм грешал.Благодаря за окуражителните съвети , ще се постарая да се пооправя..

Тая позната някога ти беше най-добрата приятелка...поне така си мислех някога! Да тук всички се стараем да си помагаме ,да сме задружни ( някой де има и такива които само се чудят как да си отрежат ръката ) .

Аз нямам намарение да ти давам съвет,не че и ще се интересуваш от него ако го дам. Ситуацията ти ми е позната както знаем , и искренно се надявам поне този път да си щастлив...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си