Цитирай Първоначално написано от Джон Сняг
Любов ?Какво по дяволите? Всеки път едно и също."Обичам те", клетви , обещания и накрая те разкарват,под предтекст , да си останем приятели.Маината ви на вас и вашите приятелства.Никога през живота си досега не съм се чувствал толкова скапано , самотно , тъпо , сдухано , тъжно и както искате го наречете, от седмици ходя като парцал напред назад , губя се в тъпото ни съвремие, тъпото ни скучно съвремие , което ме съсипва ден след ден.Дявол да го вземе само на 17 съм а вече съм отчаян от скапания живот и това , което съм.Толкова пъти ми строшиха сърцето на парчета , че вече никога няма да го сглобя , толкова пъти.Сега отново съм на прага на скапана дилема.Лили момиче от моето училище..само 1 усмивка ми е достатъчна и единственото което виждам цял ден е лицето и как усмихнато ме гледа.Познавам я отскоро а всъшност изглежда се познаваме от години.Тя обаче си има приятел..приятел които уж не иска а път всъшност ... истината е , че никога не съм бил по объркан от даден човек през живота си и то само от усмивка.Забравям си думите и приказките и всичко като я видя, а аз не съм такъв!Аз съм дързък и ловък в това отношение,винаги се старая във всичко,но с нея се чуствам като малко дете..Какво е това ?Закво ми се случва?Не го искам!Искам да съм сам искам да спре да ме боли и искам да се испари шибаната ми чуствителност (наследена от маика ми ). Чувствам се като момиченце да му се невиди омръзна ми да се оплаквам и да търся съвети омръзна ми от всичко.Защо просто шибаните чувства не ме оставят намира докато не доиде наистина някоя , която да каже "Обичам те" наистина , с която да съм наистина , а не само на думи.Ако има антибиотик , които се пие за да станеш безчуствен с удоволствие бих го испил , за да се отърва от всички скапани чувства , които испитвам и съм испитвал и ще испитвам , нека се превърна в парченце лед и се разтопя под слънцето.Нека да се свършва.
Напълно си прав подкрепям те на 100%.Думите ти изразяват и моето мнение както и на много други хора които са отекчени от съвремието в което е готино да разбиваш чуствата на хората!!!Аз сам против любовта само болка а сега какво пак ме настига и сам си харесал едно момиче!!!