Първоначално написано от
Snoopy_
вижте ся, "какички".... вие като сте почнали на 17, и то 100% защото сериялчетата, майките ви, големите ви сестри или някой друг ви е казал "чакай правилния" браво на вас! Радваме се! Аз лично почнах на 13. Но си остана за мен. Когато се е говорило за секс след като го направих доста време се ослушвах, просто защото си беше нещо лично. Направих го не за да се почувствам мъж, не за да се почувствам над момичето с което бях, а просто защото ми беше време. Защото почнах да забелязвам неща в момичетата като гърди, дупе, талия и всички други еротични неща. Защото мастурбацията ми вече не беше обикновено удоволствие, без ясна представа какво представлява, ми беше придружена със сексуални фантазий. Момичето с кеото бях беше на моята възраст и също девствена. Мастурбираше от известно време, беше започнала защото по нейни, малко брутални думи, "искаше нещо да и влезе между краката". Ние нямахме връзка, дори нямахме чувства един към друг, бяхме просто много добри приятели. Момичето беше и още е съвсем скромно и почтенно момиче, след мен не почна безразборно да го прави с много момчета ми напротив, 2-3 години беше само с едно.
Та да обобщя - когато един човек, независимо дали на 13 15 или 20 години, усети че сексуалноста му се е развила, усети желание да я изживее и има човек в нейния живот който го/я познава добре, и на който има доверие - давайте напред. Сексуалноста е нещо строго индивидуално, всеки си преценя кога му е време и с кой да го направи, така че запазете си глупавите глобални изказвания "13 е много рано" за вас. Вие като сте си преценили на 17, ваша работа. Но не карайте хора който се развиват умствено и физически по-бързо от вас да се чувстват зле!