- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкривените ни представи за секс - поредните ми откровения
Еваллата, Барби !Първоначално написано от Barbie
Напълно съгласна съм с това, което каза.
И не е задължително да започна да се еба на 13, за да имам ОПИТ. Баааси, че аз ако схващам бързо и съм с подходящият човек, достатъчно време и желание имам за "тренировки" ще "наваксам" онези уж така пропиляни години.
Второ, от къв зор да си губя ДЕТСТВОТО. После ще се вайкам как съм пропиляла най-невинните и безгрижни моменти в правене на свирки на 15-годишни пикльовци. Нееее, мерси. Аз искам да се насладя на всеки един момент от живота си. Не искам да пропускам детството си, да ставам голяма, отговорна и ... след време.. износена.
Някой се беше обадил " Ебете се от малки, но разумно..." Чакай, бе. Какъв ти разум. В днешно време това е мода. Отвратена съм. Имам племенничка на 10, след 2 години, ако се проебе ще я претрепя с тези 2 ръце, които в момента пишат тъпия ми пост. Какъв ти разум на 13 ??? Всички на тази възраст са толкова объркани, не знаят кои са и какво искат. Жадни са да вкусят всичко от живота, но не могат да се справят сами. Сексът е отговорност. Трябва да го правиш не само от любопитство и гъзария.
Не е гордост да се проебеш на 13.
Трето, еба ли му майката на третото...
РОДИТЕЛИТЕ и скапаните МАС МЕДИИ , тъпите чалгарки и псевдо звездите са виновни за преебаното детство на 13 годишните. Те не са виновни, че се лутат наляво и надясно.. и искат да бъдат ГОЛЕМИ.
Дечица, останете си непорочни колкото се може по-дълго време. Веднъж загубите ли тази си невинност, никога не може да си я върнете.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up