Не разбирам какво толкова скачате и се възмущавате?
Като са решили да си преебат детството и в буквалния и в преносния смисъл на думата това си е техен проблем. Никой не ги кара насила с опрян в слепоочието пистолет: "Правете секс или ще ви пръснем мозъка!" В една такава възраст, нито родителите, нито приятелите... никой не може да спре хормоните на току що пробудилия се 12-13 годишен тийн. Някой по-горе го беше казал: "Забранения плод е най-примамлив". Всичко зависи от самосъзнанието на въпросния тийн.
Ако една 12-годишна е решила да преспи с един 19-годишен батко, ей тъй за спорта, за да види как е - нека да го направи. Аз не съм й майка, за да й забранявам или да й казвам какво да прави.
Какво ме бърка мен това, какво някаква си там е решила да прави?!

Тъй като съм от "старото поколение" и смятам, че секс трябва да се направи само с, човека когото обичаш все още не съм го направила.
Иначе и аз можех да легна с един 24-25 годишен батко, който "да ме отвори за Света и приказките". НО всичко си е до ценностите и до възпитанието. Така, че всеки да си прави това, което знае... само се пазете, че и на мен ми писна да чета теми от типа на: "Бременна ли съм!?" След като смятате, че сте достатъчно зрели за секс - значи, трябва да знаете и как да се пазите.
Късмет!