[quote="Snoopy_"]Първо към Просто^Аз^Ф: Извинявай, но какво точно ми е "мнението" и къде точно съм изказал желания да си "топна чушлето" в момиче "в което няма нищо женствено?" Моля четете какво пиша! И бтв - пак си много крайна. НЕ ВСИЧКИ момичета на 13 нямат дупе, НЕ ВСИЧКИ момичета на 13 имат пъпчици вместо цици и НЕ ВСИЧКИ момичета на 13 нямат никави женски черти по тялото... [quote]

На няколко пъти с деукс казахте подобни неща, но аз ще цитирам само теб, понеже да не флудя с цитати. Та начи, така както НЕ ВСИЧКИ момичета на 13 нямат дупе, НЕ ВСИЧКИ момичета на 13 имат пъпчици вместо цици и НЕ ВСИЧКИ момичета на 13 нямат никави женски черти по тялото... така и обратното. С деукс пишете, че познавате момичета (и момчета) на по 13г., които били по мъдри от 17годишите (че и на горе), и от майките ни и бащите взети заедно. Надявам се разбираш, че това са някакви супер редки срещани индивиди. Наистина ще е добре ако всеки от нас срещне поне по един такъв "индивид", но все пак нека не забравяме, че са рядко срещани (както казах по горе) и че мнозинството от 13 годишни с ранна (не)опитност в сексуалната култура са завзели днешните времена. Така както някой между 12 и 15 години БИ МОГЪЛ да бъде готов физически и психически за секс (според вас снуп и деукс), така и НЕ може да бъде готов. Попринцип се славя със голямата ми неграмотност, и сега ще ви дам един пример, относно темата, свързан с неща от моя живот. :
В момента съм на 16 години. Имам 3 страхотни приятелки. Демек общо сме четири. Три сме 90 набор, една е 92 - демек 14г (тази става на 15). Когато с 'наборките' ми бяхме по на 14г. Познайте какво стана. След 7ми клас когато имаше лятна ваканция, нито се бяхме чували, нито нищо. Стана време за 8ми клас, и те се връщаха в Пловдив я коя от село, я коя от град и така. Оговорихме си среща. Отивам на уговореното място и едната от тях ме посреща с думите " Саро, боже колко ми липсваше, като бях при баща ми, си фанах гадже .. (5 секунди мълчние).. И се отворих". и аз разбирате ли седа и гледам като траба. След още 5-10 сек другата ми фр казва следното : "Саро, и аз". Ей ви казвам голям шок. И истината беше, че дори ни най малко не се почуствах задръстена от това, че те 'го бяха направили', а аз не. ОБАЧЕ вече минаха почти две години откак се еб..ха, и държа да отбележа, че в момента не са някакви курви които позволяват на момчетата да си играят с тях по какъвто и да било начин. Многократно съм им задавала въпроса дали съжаляват за това,че са се оневинили толкова рано и те ми отговарят следното : "Може би мааааалко". Така, лекичко изпитвам малко гняв към тях, защото през тези 2 години толкова много са ми говорили за сексуалните си изживявания и прочие, та точно преди 2 месеца , 5 дена след 16тия ми рожден ден, един млад момък, година по-голям от мен, оневини и опорочи и мен. Предложи ми, аз приех , само защото приятелките ми казваха "саро, айде ма, още колко ще чакаш?" и само защото ми беше интересно как стават нещата. За в момента е номално да съжалявам изключително много, защото не си заслужаваше. До преди тази случка, не ме беше срам когато ме питат и аз отговарях "ами да, девствена съм", дори се смеех и се подигравах на онези пикли, които се проебават от рано, а сега какво стана?- аз съм една от тях........