- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкривените ни представи за секс - поредните ми откровения
Ми не си на достатъчно 30 години,че да им е приятно да те задяват (нали така Триша? )Първоначално написано от Kulio Gangstera
deusex - не беше ли писал някъде,че досега не си спал с жена или с ебъркам
Просто^аз^Ф - много точни мнение и съм съгласна.Първоначално написано от deusex
По темата - според мен е неморално...и да - 13 години се пада към 6ти клас, дори да е седми...пак не е особено нормално. Но всеки избира какво да прави. Жалко е само да видиш (и такова момиче познавам) някоя с невинната детска усмивка, за която знаеш,че преди 14тия си рожден ден е спала с поне няколко човека (та даже май и двама за един ден беше се хвалила...или след 'сериозна' връзка от цял ден) и след 5минутен азговор с нея д аразбереш,че едва ли не за това живее. Жалко е,че вместо детството, към което се връщаме когато порастнем някои ще си спомнят в коя тоалетна на училището са били с Иванчо...
С автора съм съгласна,че всеки е готов на различна възраст, но не съм съгласна,че на 13 може да е готов някой за секс. Те на по 15 години някои праят афове...а пък на 13![]()
Освен това до 14 години не се смята,че детето (то до 18 се водим деца по закон...тя на 13 ми била жена) неможе само да взима решения, а от 14 до 18 може да отговаря за себе си в някакви малки граници, но естествено и родителските тела участват във вземането на решения.
Ако щете го кажете така - Ако под 14 години можете д аотидете и да кажете на родителите си "Искам да спя с Гошо" или "Спах с Иван" ... значи може би сте над нивото си.
На мен още ми е трудно да говоря с родителите си за такива неща...но това е въпрос на ШАНС![]()
иначе според мен на 16 -17 години вече ги има сериозните сексуални желания и вече е нормално да се задоволят.