Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
Доста хора на 13-14, а има и по-малки правят секс. Поне така се хвалят. Аз лично с под 14 не съм правил, ако има такива да кажат, за да се внесе яснота за границата на възрастите. Слуховете са едно, фактите друго. Мнозина от малките просто се изтъкват по този начин, но дефакто все още нищо не са правили
Ми не си на достатъчно 30 години,че да им е приятно да те задяват (нали така Триша? )

deusex - не беше ли писал някъде,че досега не си спал с жена или с ебъркам
Цитирай Първоначално написано от deusex
1. На колко си години? 20
2. Кога ти беше за първи път? не съм се е***
3. С колко до сега си го правил/а? 0
4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? няма такива
5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? всякаква
6. По какви неща в секса си падаш? леко мръснишки
7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? не знам
8. Използваш ли предпазни средства? вероятно...
9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? Не бих отказал ако мацката ме привлича физически
10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? да правя секс \/
Просто^аз^Ф - много точни мнение и съм съгласна.

По темата - според мен е неморално...и да - 13 години се пада към 6ти клас, дори да е седми...пак не е особено нормално. Но всеки избира какво да прави. Жалко е само да видиш (и такова момиче познавам) някоя с невинната детска усмивка, за която знаеш,че преди 14тия си рожден ден е спала с поне няколко човека (та даже май и двама за един ден беше се хвалила...или след 'сериозна' връзка от цял ден) и след 5минутен азговор с нея д аразбереш,че едва ли не за това живее. Жалко е,че вместо детството, към което се връщаме когато порастнем някои ще си спомнят в коя тоалетна на училището са били с Иванчо...
С автора съм съгласна,че всеки е готов на различна възраст, но не съм съгласна,че на 13 може да е готов някой за секс. Те на по 15 години някои праят афове...а пък на 13
Освен това до 14 години не се смята,че детето (то до 18 се водим деца по закон...тя на 13 ми била жена) неможе само да взима решения, а от 14 до 18 може да отговаря за себе си в някакви малки граници, но естествено и родителските тела участват във вземането на решения.
Ако щете го кажете така - Ако под 14 години можете д аотидете и да кажете на родителите си "Искам да спя с Гошо" или "Спах с Иван" ... значи може би сте над нивото си.
На мен още ми е трудно да говоря с родителите си за такива неща...но това е въпрос на ШАНС
иначе според мен на 16 -17 години вече ги има сериозните сексуални желания и вече е нормално да се задоволят.