.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    Повече от фен
    Кремче, тъй като обичам да те цитирам: "да не ставаме дребнави"

Тришке, само 2 дена ти трябваха да измислиш някакъв жалък опит да ме наредиш, и ти ме очудваш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    "Завърших на 19 без 2 седмици" = 18

12 клас - 18 години
    11 клас - 17 години
    10 клас - 16 години
    9 клас - 15 години
    8 клас - 14 години
    7 клас - 13 години

Готово, доказах ти го
    А, тези,които са родени на 20-ти май са завършили на 19!
    Ти имаш завършен 8 клас Постоянно ме озадачаваш
    Студентка съм 3-ти курс специалност Информатика и 1-ви-икономическа педагогика!

Град
    София
    Ясна си ми. Са ако кажеш че носиш и очила, е вече тотално ще ми се изясниш

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Град
    Свищов
    Нося,но това вече споменах в 1 друга тема. Я,кажи сега каква съм,че ми стана интересно?

Guest

6to ne mojete da priemete 4e ima razli4ni hora

be e**ti i spora... kakvo se byrkate v jivota an drugite ? Vsy6tnost v nikoq ot temite puskani v tazi tema ne se pita "Ot kolko godi6en/a trqbva da zapo4na?", da spomenavat se godini i kvo ot tova... Ako iskat i ot 10 godi6na vyzrast da go pravqt, stiga da ne e pod ne4ii natisk a po sobstvena precenka.

P.P. Kym vsi4ki koito tvyrdqt 4e trqbva da se iz4akva s tezi ne6ta

Vie ste banda smotanqci, koito prosto ne e imalo koi da gi opravi v u4ili6te, bili ste tolko sduhani, 4e kogato ste 4uvali dumata SEX ste se obry6tali praveiki typa fiozionomiq. A kogato se priberete ste si vtylpqvaqvali 4e 6te e po-hubavo po-kysno, a drugite ne go razbirat ... E da ama ne e sy6toto si e... DGD

Кремче, не се занимавай.

Госте, жалък опит - опитай пак.

ПП. А по спора ви за годините и класовете...аз на 13 бях втория срок на 6-ти и първия срок на 7-ми клас... /не съм повтаряла, тръгнах на 7 на училище/ Т.е. 8ми клас първия срок бях на 14, а втория на 15.

Повече от фен
    Госте, аз имах кого да оправя в училище и въпреки всичко ако можех да изчакам - щях. Факт е че тогава исках, че тогава имах с кого. Факт е че не знаех по нататък какво ще става, нямаше и от къде, защото е много индивидуално. Факт е че загубих момиче което много обичах, защото от секс с нея не ми остана време да я опозная и да и дам това от което тя имаше нужда. Ако на 13 не ми се правише секс, ако не бях се интересувал доста от това и не бях се образовал дотолкова че да се чувствам сигурен в това което правя, нямаше. Факт е обаче че всички фактори ги имаше. В сексуално отношение съм много сбъркан човек, може би не съм аз човека който трябва да дава акъл тука.

Към Кремка и Просто^Аз^Ф: дайте да спрем да смятаме срокове и месеци, мисля че разбрахме гледните точки на другия

ОК, аз просто отбелязвах.

Повече от фен
    Исках само да ви споделя, колко са ми жалки тея 2-3 които ги е страх да пишат тука и за това пускат някакви теми в стил "кви сте вий дa им казвате" или "мн сте смешни" ... Вие как ги усещате?

много сте злееееее ама се забавлявам като чета темата

Guest
    awe hora za6to da nqma sex sled kato e bezopase?az sam saglasna s pove4eto ot vas,4e na 13-14 to tva ne e sex a nqkva ebavka ot nezadovoleni 15-16 godi6ni mom4enca,koito samo se vazpolzvat ot lubopitstvoto na momi4encata zajadneli za tova da sa"moderni"i golemi!skapi gospojici ne si mislete,4e 6te se 4uvstvate porasnali ili pak po-golemi sled kato se iz4ukate s nqkvi tapi izpolzva4i,a naprotiv 6te ste sp razo4arovani i povqrvaite na po-golemitw ot vas!i ako vse pak iskate da pravite sex go pravete bezopasno!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Много се чудех дали да пиша и реших най-накрая...Личното ми мнение,което не налагам и което не мисля,че е от значение,но ще кажа е "Не съм съгласна с полочината твърденич тука".
    Ок..да погледнем една ситуация ..имаме момиче на 13 години и момче по-голямо от нея с 1 или повече годинки.Решават да правят секс,правят,след което късат(не е задължително да е веднага), след няколко месеца или година момичето среща момче,което истински обича,което е за нея,което също я обича и знае ,че това е ТОЙ.Какво прави : естествено и с него си ляга.След време и с него къса,но разбира,че всъщност това не е бил ТОЙ и среща друг...ситуацията се повтаря..И така става на 19-20 години,вече е спала с над 10 момчета,за които си е мислила,че обича и хопппп какво става...Имаме едно момиче,което вече излиза от пубертета,става жена и среща истинския ( но този път наистина е ТОЙ).Всичко е идеално,щастливи са..той е умен,красив и всичко е невероятно.Тои и споделя ,че много би се радвал да няма тайни помежду им,споделят всичко,но ТЯ крие тайната..Спала е с безброй много мъже...радвала се е на живота..Добре,може да я оправдаем,но дали той ще я оправдае !? За него ТЯ е една курва,една лека жена,която не е знаела какво иска от живота и оттук следва заключението ,на мъж,който е зрял и гледа реално на нешата,че тя все още незнае какво иска.ТОЙ е пред дилема,не знае какво да направи - да е с нея,защото знае,че тя е жената на неговия живот,или да прекъсне връзката с него,защото допреди една година я е тресял хормона..Съжалявам,но аз бих избрала второто,защото за мене тази жена е кърва,която дори не може да си признае какво е правила...Да споделя му тайната си,но я споделя с плахост,нерешителност,няма смелостта да каже "АЗ бях една мизерна лека жена,която не знаеше какво иска от живота,но вече съжалявам".Може би той ще я разбере,може и да не я ,но във всички случай ще и лаже едно браво,че е успяла да си признае за грешката,а не да се страхува какво ще кажат хората,може да скъса с нея,но поне в него ще остане спомена за жената,която е била курва за хората,но поне е имала решителността да си признае !!!
    Мисля,че мнението ми е ясно , но ще го кажа ПРОТИВ СЪМ СЕКСА МЕЖДУ ДЕЦА...може приятелят ми да е по-малък от мене,може да е на 17 и да е дете,но поне знам,че и двамата знаем какво искаме...Упреквайте ме,че ходя с по-малък,наречете ме педофилка,курва и т.н.,ако искате ми кажете и че съм задръстена комплексарка,но аз не желая моето дете да изпадне в описаната ситуация,или ако не дай си боже изпадне,то поне нека си признае,че е се е държала като боклук и ако не някои друг,но аз ще и кажа едно Браво!,че съжалява и е имала смелостта да покаже на мен и на другите ,че хората се променят,съжаляват и поне се опитват да поправят стореното!!!

Нося,но това вече споменах в 1 друга тема. Я,кажи сега каква съм,че ми стана интересно?
    tri6a za poreden put ti kazvam 4e ti si T1PANARKA ama to si e taka krem4eto mn me kefi6 tfa nqma lo6o da pravi6 sex samo s 1 i to na 20 i da si s o4ila razbira6 li tri6a prosto ti si unikalno prosta li4nost!!!
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

По спора между Кремчето и Триша бих казала само , че по-добре само с един на 20 отколкото с милиони на 14!!!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Доста хора на 13-14, а има и по-малки правят секс. Поне така се хвалят. Аз лично с под 14 не съм правил, ако има такива да кажат, за да се внесе яснота за границата на възрастите. Слуховете са едно, фактите друго. Мнозина от малките просто се изтъкват по този начин, но дефакто все още нищо не са правили
    Ми не си на достатъчно 30 години,че да им е приятно да те задяват (нали така Триша? )

deusex - не беше ли писал някъде,че досега не си спал с жена или с ебъркам
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    1. На колко си години? 20
    2. Кога ти беше за първи път? не съм се е***
    3. С колко до сега си го правил/а? 0
    4. На каква възраст са ти патньорите с които си бил/а? няма такива
    5. На каква възраст партньор би искал/а да опиташ? всякаква
    6. По какви неща в секса си падаш? леко мръснишки
    7. Кое е най-нетипичното място на което си го правил/а? не знам
    8. Използваш ли предпазни средства? вероятно...
    9. Коя е причината да се съгласиш да правиш или да откажеш секс? Не бих отказал ако мацката ме привлича физически
    10. Какви са бъдещите ти сексуални планове? да правя секс \/
    Просто^аз^Ф - много точни мнение и съм съгласна.

По темата - според мен е неморално...и да - 13 години се пада към 6ти клас, дори да е седми...пак не е особено нормално. Но всеки избира какво да прави. Жалко е само да видиш (и такова момиче познавам) някоя с невинната детска усмивка, за която знаеш,че преди 14тия си рожден ден е спала с поне няколко човека (та даже май и двама за един ден беше се хвалила...или след 'сериозна' връзка от цял ден) и след 5минутен азговор с нея д аразбереш,че едва ли не за това живее. Жалко е,че вместо детството, към което се връщаме когато порастнем някои ще си спомнят в коя тоалетна на училището са били с Иванчо...
    С автора съм съгласна,че всеки е готов на различна възраст, но не съм съгласна,че на 13 може да е готов някой за секс. Те на по 15 години някои праят афове...а пък на 13
    Освен това до 14 години не се смята,че детето (то до 18 се водим деца по закон...тя на 13 ми била жена) неможе само да взима решения, а от 14 до 18 може да отговаря за себе си в някакви малки граници, но естествено и родителските тела участват във вземането на решения.
    Ако щете го кажете така - Ако под 14 години можете д аотидете и да кажете на родителите си "Искам да спя с Гошо" или "Спах с Иван" ... значи може би сте над нивото си.
    На мен още ми е трудно да говоря с родителите си за такива неща...но това е въпрос на ШАНС
    иначе според мен на 16 -17 години вече ги има сериозните сексуални желания и вече е нормално да се задоволят.

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    По спора между Кремчето и Триша бих казала само , че по-добре само с един на 20 отколкото с милиони на 14!!!
    ADSKI SI PRAVA

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Пфф...
    Ебати смеха тука...
    Много ми е интересно...що решавате, че някое момиче като го направи на 14 /примерно/ ии... веднага е 'ебати курвата' и е готова да преспи с всеки...?!?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Пфф...
    Ебати смеха тука...
    Много ми е интересно...що решавате, че някое момиче като го направи на 14 /примерно/ ии... веднага е 'ебати курвата' и е готова да преспи с всеки...?!?
    ami 6toto az taka mislq

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    hmmmmmmm..mislq,che edna naskoro locknata tema se premesti tuk..
    taka,veche vs se kaza,podkrepi se s argumenti,nqkoi priemat faktite,drugi gi otrichat i kvo se poluchava-govorim si za toq deto duha..
    kolkoto i da obqsnqvash na 13godisno momiche,che e po-dobre da izchaka oshte nqkolko godini predi da se proebe,nikoi nqma da te chue..sled kato povecheto okolo neq go pravqt,mn malko sa tezi momicheta s istinski cennosti,buden um i istinska volq,koito shte predpochetat da budat 'zadrusteni' za drugite,otkolkoto otvoreni(vuv vs smisul na taq suma) i v krak s modata(ako moga taka da se izrazq).neveroqtno e koi e nasadil tazi zabluda,che s kolkoto poveche momcheta/muje si legnesh,tolkova po-gotin shtavash i ti se vdiga renometo pred drugite,kakto i obratnoto
    imam si priqtel i sum s nego ot 3g.,no ako izlezem ot lichnoto mi prostranstvo shte vi dam sledniq primer :nikoi ne obicha preupotrebeni veshti,t.e. kolkoto po-zapazeni ste,tolkova poveche vi se vdiga 'cenata' v ochite na choveka,koito naistina shte vi obicha.tuk ne stava vupros da sedish i da chakash G-n ili G-ca Idealniq/Idealnata..stava vupros pone da podbirash obkrujenieto si.predstava si nqmate kakvo bih dala,za da moje moeto momche da e purvoto i edinstveno v jivota mi,prosto zashtoto az veche ne pravq sex,a liubov.celuvam go ot obich,a ne ot liubopitstvo..
    povqrvaite mi,shte budete mn po-shtastlivi,ako otkrivate vsichki strani na liubovta i sexa zaedno s chovek,kum kogoto naistina imate chuvstva.
    zatova molq vi,13-14godisnite,ne pravete svirki po kuponi,samo zashtoto mislite,che sled tova shte ste nai-gotinite.nqma da ste takiva,no tova shte go razberete nqkolko godini po-kusno...
    i molq vi,momcheta,ochakvashti vs sledvasht kupon s trepet v surceto i nadejda v dushata,che pak nqkoe zabludeno dete,v opit da porasne po-burzo,shte vi napravi duduk..ne me mrazete.. namerete si nqkoq na vashata vuzrast,ostavete decata da se razvivat normalno i da si izjiveqt detstvoto..

p.s. otnosno spora za godinite..na 13godini bqh 8mi klas,a zavurshih uchilishte na 18
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Свищов
    Е,ама си тръгнала на 6,а масовота е на 7.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Е,ама си тръгнала на 6,а масовота е на 7.
    e razvih se po-burzo
    maitap.prosto nqmashe koi da me gleda u nas
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Аз не съм съгласна с понятието за жена на 13 - "дете" това е глупаво. Щом една можмиче започне да прави секс, вече не е дете, а жена.
    Едно момиче става жена едва когато поеме отговорността да има дете.Иначе до този период е една пубертетче.
    Eventful past is everclear.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от CvEtI`KiSs
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Пфф...
    Ебати смеха тука...
    ami 6toto az taka mislq
    Хахах... няма да е зле първо да се научиш да мислиш!
    А защо не се обосновеш?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    Аз не съм съгласна с понятието за жена на 13 - "дете" това е глупаво. Щом една можмиче започне да прави секс, вече не е дете, а жена.
    Едно момиче става жена едва когато поеме отговорността да има дете.Иначе до този период е една пубертетче.
    Тук съм съгласен с Тришка. Има си един такъв стар лаф и тя явно го знае -

щом се ебе не е дете.

И е логично, децата си и играят, не се ебaт

Град
    Свищов
    Че тя може и да е изнасилена на 5-пак ли е жена! девствеността не е определяща за това кой е жена и кой е мъж!
    По тази логика имаше нещо за мъжете-да е спал с жена и да е ходил в казармата. А сега като я отмениха нима няма да има мъже!
    За жените пък е -да е родила,че сега и на 30 не раждат-нима не са жени?
    човек се чувства жена или мъж-той не ставатакъв,а просто има такова себеусещане!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си