- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкривените ни представи за секс - поредните ми откровения
Кремче, тъй като обичам да те цитирам: "да не ставаме дребнави"
Тришке, само 2 дена ти трябваха да измислиш някакъв жалък опит да ме наредиш, и ти ме очудваш![]()
Студентка съм 3-ти курс специалност Информатика и 1-ви-икономическа педагогика!Първоначално написано от Trisha1991
Ясна си ми. Са ако кажеш че носиш и очила, е вече тотално ще ми се изяснишПървоначално написано от krem4et0
![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Нося,но това вече споменах в 1 друга тема. Я,кажи сега каква съм,че ми стана интересно?Първоначално написано от Trisha1991
be e**ti i spora... kakvo se byrkate v jivota an drugite ? Vsy6tnost v nikoq ot temite puskani v tazi tema ne se pita "Ot kolko godi6en/a trqbva da zapo4na?", da spomenavat se godini i kvo ot tova... Ako iskat i ot 10 godi6na vyzrast da go pravqt, stiga da ne e pod ne4ii natisk a po sobstvena precenka.
P.P. Kym vsi4ki koito tvyrdqt 4e trqbva da se iz4akva s tezi ne6ta
Vie ste banda smotanqci, koito prosto ne e imalo koi da gi opravi v u4ili6te, bili ste tolko sduhani, 4e kogato ste 4uvali dumata SEX ste se obry6tali praveiki typa fiozionomiq. A kogato se priberete ste si vtylpqvaqvali 4e 6te e po-hubavo po-kysno, a drugite ne go razbirat ... E da ama ne e sy6toto si e... DGD
Госте, аз имах кого да оправя в училище и въпреки всичко ако можех да изчакам - щях. Факт е че тогава исках, че тогава имах с кого. Факт е че не знаех по нататък какво ще става, нямаше и от къде, защото е много индивидуално. Факт е че загубих момиче което много обичах, защото от секс с нея не ми остана време да я опозная и да и дам това от което тя имаше нужда. Ако на 13 не ми се правише секс, ако не бях се интересувал доста от това и не бях се образовал дотолкова че да се чувствам сигурен в това което правя, нямаше. Факт е обаче че всички фактори ги имаше. В сексуално отношение съм много сбъркан човек, може би не съм аз човека който трябва да дава акъл тука.
Към Кремка и Просто^Аз^Ф: дайте да спрем да смятаме срокове и месеци, мисля че разбрахме гледните точки на другия![]()
Исках само да ви споделя, колко са ми жалки тея 2-3 които ги е страх да пишат тука и за това пускат някакви теми в стил "кви сте вий дa им казвате" или "мн сте смешни" ... Вие как ги усещате?
много сте злееееее ама се забавлявам като чета темата![]()
![]()
![]()
awe hora za6to da nqma sex sled kato e bezopase?az sam saglasna s pove4eto ot vas,4e na 13-14 to tva ne e sex a nqkva ebavka ot nezadovoleni 15-16 godi6ni mom4enca,koito samo se vazpolzvat ot lubopitstvoto na momi4encata zajadneli za tova da sa"moderni"i golemi!skapi gospojici ne si mislete,4e 6te se 4uvstvate porasnali ili pak po-golemi sled kato se iz4ukate s nqkvi tapi izpolzva4i,a naprotiv 6te ste sp razo4arovani i povqrvaite na po-golemitw ot vas!i ako vse pak iskate da pravite sex go pravete bezopasno!
Много се чудех дали да пиша и реших най-накрая...Личното ми мнение,което не налагам и което не мисля,че е от значение,но ще кажа е "Не съм съгласна с полочината твърденич тука".
Ок..да погледнем една ситуация ..имаме момиче на 13 години и момче по-голямо от нея с 1 или повече годинки.Решават да правят секс,правят,след което късат(не е задължително да е веднага), след няколко месеца или година момичето среща момче,което истински обича,което е за нея,което също я обича и знае ,че това е ТОЙ.Какво прави : естествено и с него си ляга.След време и с него къса,но разбира,че всъщност това не е бил ТОЙ и среща друг...ситуацията се повтаря..И така става на 19-20 години,вече е спала с над 10 момчета,за които си е мислила,че обича и хопппп какво става...Имаме едно момиче,което вече излиза от пубертета,става жена и среща истинския ( но този път наистина е ТОЙ).Всичко е идеално,щастливи са..той е умен,красив и всичко е невероятно.Тои и споделя ,че много би се радвал да няма тайни помежду им,споделят всичко,но ТЯ крие тайната..Спала е с безброй много мъже...радвала се е на живота..Добре,може да я оправдаем,но дали той ще я оправдае !? За него ТЯ е една курва,една лека жена,която не е знаела какво иска от живота и оттук следва заключението ,на мъж,който е зрял и гледа реално на нешата,че тя все още незнае какво иска.ТОЙ е пред дилема,не знае какво да направи - да е с нея,защото знае,че тя е жената на неговия живот,или да прекъсне връзката с него,защото допреди една година я е тресял хормона..Съжалявам,но аз бих избрала второто,защото за мене тази жена е кърва,която дори не може да си признае какво е правила...Да споделя му тайната си,но я споделя с плахост,нерешителност,няма смелостта да каже "АЗ бях една мизерна лека жена,която не знаеше какво иска от живота,но вече съжалявам".Може би той ще я разбере,може и да не я ,но във всички случай ще и лаже едно браво,че е успяла да си признае за грешката,а не да се страхува какво ще кажат хората,може да скъса с нея,но поне в него ще остане спомена за жената,която е била курва за хората,но поне е имала решителността да си признае !!!
Мисля,че мнението ми е ясно , но ще го кажа ПРОТИВ СЪМ СЕКСА МЕЖДУ ДЕЦА...може приятелят ми да е по-малък от мене,може да е на 17 и да е дете,но поне знам,че и двамата знаем какво искаме...Упреквайте ме,че ходя с по-малък,наречете ме педофилка,курва и т.н.,ако искате ми кажете и че съм задръстена комплексарка,но аз не желая моето дете да изпадне в описаната ситуация,или ако не дай си боже изпадне,то поне нека си признае,че е се е държала като боклук и ако не някои друг,но аз ще и кажа едно Браво!,че съжалява и е имала смелостта да покаже на мен и на другите ,че хората се променят,съжаляват и поне се опитват да поправят стореното!!!
tri6a za poreden put ti kazvam 4e ti si T1PANARKA ama to si e taka krem4eto mn me kefi6 tfa nqma lo6o da pravi6 sex samo s 1 i to na 20 i da si s o4ila razbira6 li tri6a prosto ti si unikalno prosta li4nost!!!Първоначално написано от krem4et0
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
По спора между Кремчето и Триша бих казала само , че по-добре само с един на 20 отколкото с милиони на 14!!!
Ми не си на достатъчно 30 години,че да им е приятно да те задяват (нали така Триша? )Първоначално написано от Kulio Gangstera
deusex - не беше ли писал някъде,че досега не си спал с жена или с ебъркам
Просто^аз^Ф - много точни мнение и съм съгласна.Първоначално написано от deusex
По темата - според мен е неморално...и да - 13 години се пада към 6ти клас, дори да е седми...пак не е особено нормално. Но всеки избира какво да прави. Жалко е само да видиш (и такова момиче познавам) някоя с невинната детска усмивка, за която знаеш,че преди 14тия си рожден ден е спала с поне няколко човека (та даже май и двама за един ден беше се хвалила...или след 'сериозна' връзка от цял ден) и след 5минутен азговор с нея д аразбереш,че едва ли не за това живее. Жалко е,че вместо детството, към което се връщаме когато порастнем някои ще си спомнят в коя тоалетна на училището са били с Иванчо...
С автора съм съгласна,че всеки е готов на различна възраст, но не съм съгласна,че на 13 може да е готов някой за секс. Те на по 15 години някои праят афове...а пък на 13![]()
Освен това до 14 години не се смята,че детето (то до 18 се водим деца по закон...тя на 13 ми била жена) неможе само да взима решения, а от 14 до 18 може да отговаря за себе си в някакви малки граници, но естествено и родителските тела участват във вземането на решения.
Ако щете го кажете така - Ако под 14 години можете д аотидете и да кажете на родителите си "Искам да спя с Гошо" или "Спах с Иван" ... значи може би сте над нивото си.
На мен още ми е трудно да говоря с родителите си за такива неща...но това е въпрос на ШАНС![]()
иначе според мен на 16 -17 години вече ги има сериозните сексуални желания и вече е нормално да се задоволят.
ADSKI SI PRAVAПървоначално написано от DIVINE_TIME
Пфф...![]()
Ебати смеха тука...
Много ми е интересно...що решавате, че някое момиче като го направи на 14 /примерно/ ии... веднага е 'ебати курвата' и е готова да преспи с всеки...?!?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ami 6toto az taka mislqПървоначално написано от Lady Death
![]()
hmmmmmmm..mislq,che edna naskoro locknata tema se premesti tuk..![]()
taka,veche vs se kaza,podkrepi se s argumenti,nqkoi priemat faktite,drugi gi otrichat i kvo se poluchava-govorim si za toq deto duha..
kolkoto i da obqsnqvash na 13godisno momiche,che e po-dobre da izchaka oshte nqkolko godini predi da se proebe,nikoi nqma da te chue..sled kato povecheto okolo neq go pravqt,mn malko sa tezi momicheta s istinski cennosti,buden um i istinska volq,koito shte predpochetat da budat 'zadrusteni' za drugite,otkolkoto otvoreni(vuv vs smisul na taq suma) i v krak s modata(ako moga taka da se izrazq).neveroqtno e koi e nasadil tazi zabluda,che s kolkoto poveche momcheta/muje si legnesh,tolkova po-gotin shtavash i ti se vdiga renometo pred drugite,kakto i obratnoto![]()
imam si priqtel i sum s nego ot 3g.,no ako izlezem ot lichnoto mi prostranstvo shte vi dam sledniq primer :nikoi ne obicha preupotrebeni veshti,t.e. kolkoto po-zapazeni ste,tolkova poveche vi se vdiga 'cenata' v ochite na choveka,koito naistina shte vi obicha.tuk ne stava vupros da sedish i da chakash G-n ili G-ca Idealniq/Idealnata..stava vupros pone da podbirash obkrujenieto si.predstava si nqmate kakvo bih dala,za da moje moeto momche da e purvoto i edinstveno v jivota mi,prosto zashtoto az veche ne pravq sex,a liubov.celuvam go ot obich,a ne ot liubopitstvo..
povqrvaite mi,shte budete mn po-shtastlivi,ako otkrivate vsichki strani na liubovta i sexa zaedno s chovek,kum kogoto naistina imate chuvstva.
zatova molq vi,13-14godisnite,ne pravete svirki po kuponi,samo zashtoto mislite,che sled tova shte ste nai-gotinite.nqma da ste takiva,no tova shte go razberete nqkolko godini po-kusno...
i molq vi,momcheta,ochakvashti vs sledvasht kupon s trepet v surceto i nadejda v dushata,che pak nqkoe zabludeno dete,v opit da porasne po-burzo,shte vi napravi duduk..ne me mrazete..namerete si nqkoq na vashata vuzrast,ostavete decata da se razvivat normalno i da si izjiveqt detstvoto..
p.s. otnosno spora za godinite..na 13godini bqh 8mi klas,a zavurshih uchilishte na 18![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Е,ама си тръгнала на 6,а масовота е на 7.
e razvih se po-burzoПървоначално написано от krem4et0
![]()
maitap.prosto nqmashe koi da me gleda u nas![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Едно момиче става жена едва когато поеме отговорността да има дете.Иначе до този период е една пубертетче.Първоначално написано от Trisha1991
Eventful past is everclear.
Хахах... няма да е зле първо да се научиш да мислиш!Първоначално написано от CvEtI`KiSs
А защо не се обосновеш?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Че тя може и да е изнасилена на 5-пак ли е жена! девствеността не е определяща за това кой е жена и кой е мъж!
По тази логика имаше нещо за мъжете-да е спал с жена и да е ходил в казармата. А сега като я отмениха нима няма да има мъже!
За жените пък е -да е родила,че сега и на 30 не раждат-нима не са жени?
човек се чувства жена или мъж-той не ставатакъв,а просто има такова себеусещане!