hmmmmmmm..mislq,che edna naskoro locknata tema se premesti tuk..
taka,veche vs se kaza,podkrepi se s argumenti,nqkoi priemat faktite,drugi gi otrichat i kvo se poluchava-govorim si za toq deto duha..
kolkoto i da obqsnqvash na 13godisno momiche,che e po-dobre da izchaka oshte nqkolko godini predi da se proebe,nikoi nqma da te chue..sled kato povecheto okolo neq go pravqt,mn malko sa tezi momicheta s istinski cennosti,buden um i istinska volq,koito shte predpochetat da budat 'zadrusteni' za drugite,otkolkoto otvoreni(vuv vs smisul na taq suma) i v krak s modata(ako moga taka da se izrazq).neveroqtno e koi e nasadil tazi zabluda,che s kolkoto poveche momcheta/muje si legnesh,tolkova po-gotin shtavash i ti se vdiga renometo pred drugite,kakto i obratnoto
imam si priqtel i sum s nego ot 3g.,no ako izlezem ot lichnoto mi prostranstvo shte vi dam sledniq primer :nikoi ne obicha preupotrebeni veshti,t.e. kolkoto po-zapazeni ste,tolkova poveche vi se vdiga 'cenata' v ochite na choveka,koito naistina shte vi obicha.tuk ne stava vupros da sedish i da chakash G-n ili G-ca Idealniq/Idealnata..stava vupros pone da podbirash obkrujenieto si.predstava si nqmate kakvo bih dala,za da moje moeto momche da e purvoto i edinstveno v jivota mi,prosto zashtoto az veche ne pravq sex,a liubov.celuvam go ot obich,a ne ot liubopitstvo..
povqrvaite mi,shte budete mn po-shtastlivi,ako otkrivate vsichki strani na liubovta i sexa zaedno s chovek,kum kogoto naistina imate chuvstva.
zatova molq vi,13-14godisnite,ne pravete svirki po kuponi,samo zashtoto mislite,che sled tova shte ste nai-gotinite.nqma da ste takiva,no tova shte go razberete nqkolko godini po-kusno...
i molq vi,momcheta,ochakvashti vs sledvasht kupon s trepet v surceto i nadejda v dushata,che pak nqkoe zabludeno dete,v opit da porasne po-burzo,shte vi napravi duduk..ne me mrazete.. namerete si nqkoq na vashata vuzrast,ostavete decata da se razvivat normalno i da si izjiveqt detstvoto..

p.s. otnosno spora za godinite..na 13godini bqh 8mi klas,a zavurshih uchilishte na 18