Aми наистина не е задължително, да се превърне в "курва".В една друга тема бях писала,че не уважавам думи като "курва",мисля,че в определенията за жени беше..както и да е.Мисълта ми беше,че като си на 13,14 години ти сам избираш дали да се нагърбиш с отговорността да правиш секс или да си живееш безгрижно живота.Повечето момичета на тази възраст избират "опитните батковци" за своя първи път, а те това чакат.Както и други потребители на форума бяха писали "почти невъзможно е на 13 да откриеш истинската си любов",а аз смятам,че секса е нещо, което трябва да се споделя с любимия ти човек.И по тази логика те смятат, че всичко,което хвърчи се яде, смятат,че баткото,който е с тях, само за да прави секс много ги обича.Повечето момичета на тази възраст го правят не защото го искат, а за да не ги изостваят "батковците". А те,батковците, щом направят това за което са дошли, си тръгват.И така все още глупавите момичета, след като го направят за единия батко,ще го направят и за другия и за другия и .. така докато не дойде ТОЙ, истинският. И каква е ползата от секса в тази ранна крехка възраст? защо да не почакат една зряла възраст и да го направят с човек,който обичат наистина?
Това е моето мнение,мисля че се обосновах добре.Нямам за цел с този пост да наливам мозък на някого или да се дразня и заяждам.Просто излагам позицията си по въпроса и казвам какво аз бих направила,понеже аз също не съм много голяма .. само на 15 ...