Най-много намразих от вси4ко това,4е секса се превърна в състезание,за това 13 годишните правят секс,за това се опитват да бъдат 'велики',но не са.Живота стана толкова объркан,стана една голяма луда надпревара,която се пренесе дори в ли4ния живот.Това,което преди се е смятало за ценно,ли4но,истинско сега просто няма никакъв смисъл,прави се от де4урлигата просто за спорта,защото така е модерно.
Наистина,съгласна съм,4е всеки може да го направи когато е готов,но тук ве4е не говорим дори за готовност,защото вси4ки и моми4енца и мом4енца(особено моми4етата) правят вси4ко,за да бъдат 'високо' в о4ите на връсниците си и да угаждат на големите си гаджета,слу4айно да не ги зарежат,защото тогава света свършва.Не говорим и за морал,принципи или отживелици,вси4ко води до един извод-децата в днешно време са достатъ4но глупави,необразовани,безот говорни,невъзпитани дори,за да се влияят от вси4ко негативно,вклю4ително и правенето на секс НАПЪЛНО БЕЗОТГОВОРНО,защото аз на 13 години не знам колко могат да са отговорни(както винаги има изклю4ения,но за съжаление са прекалено малко)
П.с.Мислете бе де4ица,живота е прекалено кратък,но не достатъ4но,за да няма кога да правите секс,никога няма да е късно да станете секс 'експерти',радвайте се на детството си докато можете,защото за разлика от вси4ко друго,то ще свърши и ще бъде прекалено късно ве4е да му се радвате.Секса е голямо удоволствие,но се нау4ете,кога и как да го давате и полу4авате,защото когато порастнете и станете 'атлети' ве4е ще сте изморени да се надпреварвате и може да изтървете мн сладки мигове от живота си и ще се 4удите после,защо ми трябваше да бъда 'модерен'