.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

За менструацията

Нали е нормално след като ти свърши менструацията най-малко след 25 дни отново да ти дойде...При мен проблема е че вчера ми беше 19 ден от както е свршило и бях уцапана малко...Сложих преврързка,но повече не беше текло.Тази сутрин пак малко бях уцапана и сега вече тече...Има ли някакъв проблем,че ми е дошло на 20 ден...???Взех да се притеснявам...

ponqkoga se slu4va poradi razli4ni pri4ini , men mi doide na 34 den ma jiva sam
    moje da e ot stres, primerno ako ti e do6lo za 1vi pat predi okolo godina moje da ne ti e savsem redoveno, moje da e ot vremeto, e ako po4ne da ti idva seki mesectaka stranno e hubavo da se posavtva6 s ginekolog
    f*ck off!

Голям фен
    ааа няма нищо притеснително И на мене ми се случва понякога.Може да е от стрес или от някои лекарства така се получава.Спокойно.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Normalno e Ne se pritesnqvai!
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си