- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Rusi ili Chernokosi?Sys sini ili tumni ochi?Vapros momicheta
Kajete kakvi muje(momcheta) haresvate poveche i SE OBOSNOVETE ZASHTO![]()
Руси негри с косми под мишниците... Ако може да лъха на потчица
Чернокос със кафяви очиВинаги съм си падала само по такива момчета
![]()
ti mojesh li da 4ete6 ma pa4a????Първоначално написано от even_in_death
OBOSNOVETE SE ZASHTO?
deeba i kuhite leiki, az zakvo si igraq da go boldvam?![]()
То бива дебилизъм ама чак пък толкова....![]()
![]()
![]()
![]()
Ааа... Руси негри ли?Първоначално написано от SwEe7_F{P}
![]()
I just saw, the gayset gay on earthПървоначално написано от SwEe7_F{P}
![]()
Е от къде да знам защо просто тия момчета ме кефят някак си повече от другите...нямаше нужда от тфа за кухата лейка...Първоначално написано от Анонимко
Имаше нужда....Първоначално написано от even_in_death
винаги ми правят впечатление по-мургавите момчета със кестенява коса и тъмни очи, но... пък всичките ми гаджета са били русоляви![]()
Za po murgavi momcheta moje da proverish v Stolipinova ima bol. Daje mislq che hich nqma da ti e problem da si hvanesh 1 takuv. Ako mu butash povechko kinti sha prai kvot mu kajeshПървоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
чувствам как скоро няма да пиша тукПървоначално написано от Анонимко
то така се е наводнило със простащина, че вече ти иде да повръщаш докато четеш постовете
![]()
и аз съм на твоито мнение...хем искат мнение хем са недоволни после...Първоначално написано от anito.sl
tumni-murgavi,s tumna kosa i tumni ochi,ne mnogo muskolesti-tolkova 4e muskolite im da izglejdat ne ot trenirovki,a pove4e ot boi,ot sbivaniq ,v koito sa popadnali suvsem slu4aino![]()
mnoooogo sa sexy
\
/
![]()
E izvinqvaite ama ne moje da me ubedite che po-murgavi ne znachi cigani.![]()
Та те по цигани си падат![]()
SUCK IT
![]()
Винаги са ме кефели чернокоси със светли очи.Де да знам и аз защо,просто имат по-особено излъчване..![]()
най-мн си падам по мом4ета с 4ерна коса и зелени о4и..ауу напрауу ги сразявам..ама като ми хареса едно мом4е..ако има примерно кафяжа коса и кафеви о4и..няма да го оставя хаха![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ами...Общо взето не ме интересува как ще изглеждат,но...момчетата,ко то ми правят впечатление са русите(ама не изрусени) със средно дълга коса,някъде до раменете...Но ако става въпрос за очи си падам по кафеви топли очи![]()
Подобен род момчета са много сладки!
izo ti li si ?Първоначално написано от Анонимко
moqt si e s tymna kosa i kafevi ochi..i mene takiva nai si me kefqti za da nqma "kuha leika"
![]()
shte se obosnova- zashtoto tymniqt cvqt e nqkaksi po- izrazitelen..
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ne znaesh 4e momi4etata si padat tolkova mnogo po cigani![]()
In dreams there are no rules...