.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    O.C kvartalat na bogatite :)

Един средностатически мухльо !

Сама си! Тъжно ти е ,но няма кой да те успокой.Гаджето ти ,най-специалният човек за теб вече го няма. Тръгнал си е без дори да обясни защо.Унижил те е,подиграл се е с чувствата ти,потъпкал ги е.Горещи сълзи капят върху общата ви снимка .Спомняш си щастливите ви мигове и ти става още по-тъжно, защото знаеш ,че няма да се върнат.Болката те разкъсва.Светът за теб е свърщил.Убедена си ,че никога няма да намеришмъж като него.Пускаш любимата ви песен ,представяш си неговото лице.....Жалко,че в този момент не съм до теб,за да те освежа с няколко звучни шамара,поне да знаеш защо ревеш!За Него! И кой е той?? Някое комплексарче, което се мисли за Дон Жуан ,понеже е бил с много жени ,нали? Той непрекъснато разказва за завоеванията си ,за въздишащите по него влюбени мадами , които (интересно защо!) никой не познава. Писна ми да слушам циврения от сорта на : "Боже,колко го обичм!" , "Защо ме изостави? ","Защо ми изневери?" , "никога няма да се влюбя отново.." .. Дрън-дрън, че пляс! Това е само една вразка.Толкова други любови ще се появяват в живота ти ,че накрая няма да си спомняш защо си се измъчвала сега. И не ми казвай че ТОЙ е единствен ,защото ако се вгледаш внимателно в него и направиш разбор на качествата му,ще откриеш,че притежава външните и вътрешните чертина над 80 на 100 от мъжкото население на Земята.Ей,момиче , разбери ,че ако се връзваш на акъла на всеки средностатически мухльо ,който е решил да се прави на интересен пред приятелите си,като те зареже -няма да стигнеш до никъде!Вместо да лееш сълзи ,облечи се секси и отиди в някой клуб.Нека,дори да го няма въпросният "незаменим" да разбере ,че си била там и той да страда за теб-а не ти за него !!!

Щом си могла да живееш преди да го познаваш-ще можеш и сега!
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не мога да разбера защо винаги, когато някое момче зареже гаджето си, той непременно става мухльо, използвач, женкар и т.н. Явно повечето момичета не могат да приемат, че за да свърши дадена връзка, то пробелмите не идват само от едната страна... Вярно, че живота продължава, но не мисля, че е правилно да обиждаш човека, с когото си бил до преди скоро...

"Вместо да лееш сълзи ,облечи се секси и отиди в някой клуб." - Дай сега като скъсаме с гаджето да се метнем на врата на всеки срещнат... После защо ни мислели за курви

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Въпросът е да вдигнеш гордо глава и да продължиш напред.
    Да се умнихнем колкото и да ни се реве и да не се затваряме в себе си.
    Дори да излизаме още повече, отколкото преди, защото, точно когато ти е най-тежко имаш нуждата да се разсейваш...

Купон да става, светът не се върти околко нечий х.у.й !
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Смея да твърдя, че за някои неща си в доста голяма грешка.Защо...ами защото има разлика между това да сте щастливи дълго време заедно и чувствата в един ужасен момент да изчезнат или на единия,а другия още да го обича и това някой да те е зарязал по тоя гаден начин.Разликата е, че за втория можеш да си спомняш единствено с огорчение и нищо друго, как те е предал и как се е отнесъл с теб, а другия още обичаш и не можеш да забравиш.Има ли сте прекрасни хубави моменти, а в един миг всичко е рухнало.Тази любов според мен никога няма да я забравиш, докато първата може би да.

tapo e da mrazi6 4ovek koito nqkoga si obi4al. kolkoto i gadno da e postapil s teb stegni si zadnika i se zamisli za6to stigna do tuk, 6te ostanovi6 4e vinata ne e samo v nego...
    jivota ne svar6va s vrazkata, razre6eno ti e da popla4e6 i da se potra6ka6, no posle se usmihni i prodaji po svoq pat...
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Град
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

"Вместо да лееш сълзи ,облечи се секси и отиди в някой клуб." - Дай сега като скъсаме с гаджето да се метнем на врата на всеки срещнат... После защо ни мислели за курви
    явно схващанията ти за думата курва са доста смахнати след като мислиш че хората които се обличат секси са курви....А и това че си облечена секси не означава че трябва да се изчукаш с първия навит..
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Mishlence

явно схващанията ти за думата курва са доста смахнати след като мислиш че хората които се обличат секси са курви....А и това че си облечена секси не означава че трябва да се изчукаш с първия навит..
    Може и схващанията ни да се разминават, но за мен едно момиче е курва, не само ако спи с различни, но и ако се държи като такава - било то поведение, говорене, начин на обличане и т.н. Като се облечеш с голямо деколте, 5 сантиметрова поличка и ботуши с 20 см токове... определено няма да направиш впечатление на момиче, току що скъсало с гаджето си

Цитирай Първоначално написано от bungle
    светът не се върти околко нечий х.у.й !
    напротив

тайната на вселената се крие точно в един голям хуй ! - моят, с който съм ви направил всичките копеленца ! \/ =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mishlence

Може и схващанията ни да се разминават, но за мен едно момиче е курва, не само ако спи с различни, но и ако се държи като такава - било то поведение, говорене, начин на обличане и т.н. Като се облечеш с голямо деколте, 5 сантиметрова поличка и ботуши с 20 см токове... определено няма да направиш впечатление на момиче, току що скъсало с гаджето си
    ee добре тогава ... явно трябва да се поправя "да се облечеш така ,че да се чувсташ красива и самоуверена"... \/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мисля , че темата е невероятно добра . Повечето тук сте щастливи , имате си гаджета , които ви обичат и не го чувствате по начина , по който го чувстват изоставените девушки . За това не разбирате дълбочината на написаното ...
    Тази тема наистина е добра.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

shte si namerish drug eheee ako si ot sofia tuka sme kolko miliona ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от jimmybones
    shte si namerish drug eheee ako si ot sofia tuka sme kolko miliona ...
    хаха мерси много за оптимизма който ми вдъхна \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Мисля , че темата е невероятно добра . Повечето тук сте щастливи , имате си гаджета , които ви обичат и не го чувствате по начина , по който го чувстват изоставените девушки . За това не разбирате дълбочината на написаното ...
    Тази тема наистина е добра.
    Но и ние сме били скъсвани.

А някъде горе беше написала "подиграл се е с теб и те е унижил" или нещо подобно. Никой не може да те унижи, ако ти сам не му позволиш!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А някъде горе беше написала "подиграл се е с теб и те е унижил" или нещо подобно. Никой не може да те унижи, ако ти сам не му позволиш!
    Точно така.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Не мога да разбера защо винаги, когато някое момче зареже гаджето си, той непременно става мухльо, използвач, женкар и т.н. Явно повечето момичета не могат да приемат, че за да свърши дадена връзка, то пробелмите не идват само от едната страна... Вярно, че живота продължава, но не мисля, че е правилно да обиждаш човека, с когото си бил до преди скоро...

всичко е вярно

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Смея да твърдя, че за някои неща си в доста голяма грешка.Защо...ами защото има разлика между това да сте щастливи дълго време заедно и чувствата в един ужасен момент да изчезнат или на единия,а другия още да го обича и това някой да те е зарязал по тоя гаден начин.Разликата е, че за втория можеш да си спомняш единствено с огорчение и нищо друго, как те е предал и как се е отнесъл с теб, а другия още обичаш и не можеш да забравиш.Има ли сте прекрасни хубави моменти, а в един миг всичко е рухнало.Тази любов според мен никога няма да я забравиш, докато първата може би да.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Град
    " Никой не може да те унижи, ако ти сам не му позволиш"->точно това искам да кажа с цялата си тема-че не трябва да позволяваме на хората които не знаят какво искат да ни тъпчат. и подчртавам че става въпрос за определен случай а не че всички бивши са тъпи..... някой от вас съдят преди да вникнат в нещата по-задълбочено...

Голям фен
    =D> Ест че съм съгласна с темата. Само че за съжаление съм я правила тая грешка да страдам за мухлювци Колкото и да се опитвам да го преодолея....понякога тези,които не им пука за моите чувства са по-силни от мен

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Въпросът е да вдигнеш гордо глава и да продължиш напред.
    Да се умнихнем колкото и да ни се реве и да не се затваряме в себе си.
    Дори да излизаме още повече, отколкото преди, защото, точно когато ти е най-тежко имаш нуждата да се разсейваш...

Купон да става, светът не се върти околко нечий х.у.й !
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    =D> napulno podkrepqm!!!vsi4ko koeto kaza e vqrno...super mn se zablujdavat tiq koito revat zaradi mom4e!!!!nqma smisul

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си