zna4i istoriqta mi e slednata.predi 1 god to4no na sveti valentin edno mom4e ot moeto u4ili6te mi predloji s valentinka i 1 mesec po kasno s nego tragnahme.az zarqzah togava6noto si gadje s koeto imah vrazka 1 godina.no za jalost s mom4eto(koeto mi predloji s valentinka)hodihme samo 2 sedmici i sled tova skasahme,no az prodaljih da go obicham i go obicham adski mn i do dnes.sega nablijava sveti valentin i az si pripomnqm minalogodi6nite sabitie.s tova mom4e prekarvam mn vreme na den,no samo kato priqteli.predi izvestno vreme mu bqh priznala kakvo 4uvstvam i toi kaza 4e neznae kakvi 4uvstva ima kam men i neznae dali iska da probvame da badem otnovo zaedno,za6toto e priqtel s sega6noto mi gadje i ne iska da se skara s nego.i az se opitah da go zabravq i ostanah s gadjeto si.sega ve4e blizo 1 mesec se pravq 4e nqmam 4uvstva kam tova mom4e i imam 4uvstvoto 4e kolkoto pove4e se pravq 4e ne mi puka za nego i 4e iskam da sme samo priqteli,tolkova pove4e toi se opitva da privle4e vnimanieto mi,pregra6ta me,celuva me po buzata i t.n.kakvo da pravq?dali toi ima nqkakvi 4uvstva kam men?kakvo da napravq za da sam s nego?az go bqh pitala edin pat za6to ne iska6e da probvame da badem pak zaedno i toi mi otgovori 4e pri4inata e sega6noto mi gadje!kakvo da pravq sega?da se pravq 4e iskam da sam samo priqtelka s nego i 4e ne go obicham ili da priznaq otnovo 4uvstvata si?iskam da sam s tova mom4e pove4e ot vsi4ko i mnogo go obicham.mersi 4e me izslu6ahte i ako nqkoi ima nqkakav savet da go kaje za6toto naistina imam nujda ot takav