.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Мазна коса

моля ви кажете ми някой хубав шампоан за мазна коса

Nisoral, Selsun blue(синя опаковка) - п-в пърхут са, но са полезни и за мазна коса. Скъпички са.... По-добре питай в някоя аптека или някой фризьор.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами незнам колко ще действат, но си вземи от тези марки, които са хвалените.Всяка серия шампоани имат и за мазна коса, така че избора е голям.

Град
    pLd-Ty
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами незнам колко ще действат, но си вземи от тези марки, които са хвалените.Всяка серия шампоани имат и за мазна коса, така че избора е голям.
    Във никакъв случай не си взимай от тях!
    Косата ти че стане по-мазна.
    Отиди в аптеката и попитай за шампоан BILKA от колекцията на Herbal Care за мазна коса
    Ти пак си плакала,нали?! Не свивай устни от досада. Усмихвай се,когато те боли,понякога и щастието страда...

Мисля,че Wash&Go ще ти свърши работа,но не забравяай,че всяка коса си и е различна
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    Selsun blue, синята опаковка!!! И аз ти го препоръчвам, на мене ми помогна страшно много, и аз имам проблеми с мазна коса

Голям фен
    Виши,зеленият,супер доволна съм от него,той е за пърхут и мазна коса..към 16 лв е, 250 мл(за съжаление тва е малко..),свършва ми за около 3 седмици..като си мия косата по 2 пъти на седмица..

Повече от фен
    Нямам мазна коса и не знам точно кой е шампоана на Pantene за мазна коса, но има ... гарантирам ти, че серийте на Pantene са уникални и не мисля че ще се разочароваш
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си