- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Момичета, имате ли целулит?
tc,nqmam,shtoto sum trenirala aktivno 11-12godini,t.e. otkupila sum si formitedori i sega produljavam da si pravq uprajneniq
i vse pak-celulitut,kakto kaza nqkoi,ne se maha za 1 den.t.e. trqbva postoqnstvo.nito samo kremcheta,nito samo dieti shte ti pomognat.na purvo mqsto sa uprajneniqta,sled tova pravilnoto hranene(demek poemane na kolkoto se moje po-malko bokluci) i technostite(razbirai ne Coca-Cola,a mineralna voda/da ne e studena/,studeni i topli chaiove,sokove,freshove i t.n.),zashtoto vs himichni reakcii protichat vuv vodna sreda.pravete si izvodite
a kolkoto dali trqbva da te e sram-mislq che nqma smisul.nikoi ne e perfekten(kato men<--tova e samoironiq,ne me napadaite),t.e. napurvo mqsto mislq,che ti trqbva da sviknesh sus sobstvenoto si tqlo(tova ne oznachava da se otkajesh ot borbata s portokalovata koja)
aaa kakto kaza nqkoi-razgovor s vuprosnoto momche/muj mislq che moje samo da pomogne;za zaglushenata svetlina veche sushto spomenaha..
abeee obshto vzeto tova e pochti sushtiq vupros kato dali she vidi,ako sum izpusnala nqkoi kosumda ti kaja,nai-malko za kosmi i celulit she si misli,shtom trugnete da pravite sex(i tova pak ne oznachava da ostavish grijata za sebe si po-nazad sred prioritetite si)
aide uspeh i dont worry be sexy![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...