- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- novi hitove -gotino
Здравейте, аз сам още нова тук и реших да ви предложа нова тема, а именно всеки, който знае някаква готинка и нова песничка или песен просто която го кефи може да пише тук - без ограничения в музикалните стилове.![]()
![]()
![]()
![]()
ето някои готинки песнички в различни стилове:
Ivana - Party mix 2006
DMX - Trina Moe
C-block-Im so strong now
Flying Steps - Breakin It Down
Stevie B-Because I Love U
Metallica - Nothing Else Matters
Within Temptation - Angels
Evanescence _ Taking Over Me
\/ ще се радвам да чуя и вашите любими парчета
![]()
Аахахахаххх, пък ако Nothing Else Matters е нова, аз съм трамвай...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
te i drugite ne sa novi samo parvata prosto tova sa mi liubimite par4eta i sa super super gotinki a za novi par4eta moga da vi izbroq slednite: za 4algata :Gergana - Karma ; Teodora - Prusta niama da si mrudna ot 4ujdide dosta ama mnogo me kefi na Iio- Is it love( ve4e ne e tolko nova ama e mnogo gotina) a mojete i da pi6ete i gotini retro par4eta 6tot mnogo me kefi retroto - tomcraft - loneliness, Bomfunk MC`S-Uproching Beats, C-block-Im so strong now, Cool_Cut-Please_let_me_know, La Bouche - Sweet Dreams i o6te mnogo \/
Земи се скрии бе. Тва е най-тъпата,безсмислена и неточна тема която съм виждал
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
metallica i ivana ?!??!???!?!??!? hahahahhaunikum si .. ima si tema za link4eta..
i za da ne kajete 4e fluudq eto ti nqkoi link4eta..
WithinTemptation-Angels
Metallica-NothingElse..
kakvo se zanimavam.. eto ti tursa4kata mp3000.net ..
abe vie o6te pove4e ste zle tuka nqma nito edin normalen v4era6ni puberi o6te s istiskat papkite i lepat 4iki q iztriite toq forum predi nqkoi puber da ne si e prasnal mozakaprismiva se kuca na sakato xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaa
iskam da vi kaja da 4etete po-vnimatelno i mnenieto mi 4e za prav pat u4astvam v takav smotan forum neznqam kakav vi e problema no po-dobre idete na urolog ili na psihiatyr i si go opravete a ni me zanimavaite s gluposti sajalqva 4e sam se registrirala tuka nqma pove4e da vlizam za tva ne mi pi6ete i ne pi6ete po temata 6tot nqma koi prosto da q pro4ete pisala sam osven tova pesni ot vsi4ki stilove za da mogat da pi6at pove4e hora tova be6e tema v koqto prosto da spodelite gotinki par4eta i liubimite si pesni, da haresvam Metallica - Nothing Else Matters i tova mi e liubimata pesen nesam kazala 4e ima ne6to ob6to s ivana ama na prosti hora ide go obqsnqvai poznavam i dj-i a i priqtelite mi slu6at mnogo raznoobrazna muzika i znam mnogo pesni ot razli4ni stilove az gi priemam takiva kakvito sa nezavisimo dali slu6at metal ili 4alga a zaradi hora kato vas 4esno se sramuvam da se nareka balgarka i otnosno tapotata na temata 6tom ne vi haresva prosto nepi6ete v protiven sluai 4esno kazano samo se izlagate a za gotinite hora, koito gi ima tuk samo iskam dam im kaja prodaljavaite da ste takiva
Хора ,момичето е право!като не ви е интересна темата не пишетеВъв форума има за всеки по нещо ,така ,че търсете си вашето "НЕЩО"на друго място и не се заяждайте с другите.
Ето няклко от моите любими песни:
1.Madonna-Take a bow
2.Mariah Carey-I'll be there
3.Blue-Guilty
4.Take That-Pray,Babe мога да си пиша до без край!
КОлкото до нови песни ...има много яки в първия албум на една нова група Danity Kane -Touching my body ;Sleep on it .
В новия албум на Джъстин Тинмбърлейк има сладки песни :Summer love ,Another song ...много са !
Ето ти и ретро песнички ,които и аз обичам :
1.Mr.Vain -Culture Beat
2.Spin doctors-Two princes
3.Samira-I cant get you ....В ретрото има специална магия и аз предпочитам да си слушкам този стилили вид музика