- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moderated by WIM: prechat li ochilata pri celuvka ?
iskam da popitam dali na nqkoi ot tuka gadjeto mi e s o4ila i dali vi pre4i kato se celuvate6toto moq priqtel si sloji o4ila i sq nz dali 6te nip re4at dokato se kiss
![]()
![]()
![]()
moderated by wim tochka 7
ami ako mu celuva6 nosa mn qsno 4e 6a pre4at
haha
6to za vapros zaboga est 4e ne pre4at ne 4e sam probval ama ima6e edna macka sas slan4evi o4ila tei4e e sa6toto nqma zna4enie pak i moje da gi svali kat se celuvate to zavisi kak gi nosi o4ilata da ne si gi slaga na ustata?
vii kak se celuvate s nos? haha
q se osaznai :}
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Не, гаджето ми не е с очила, но предполагам няма да пречат.Ако си наклони главата при целувката или ти, съвсем.![]()
Hah glyposti we i az i moq priqtel sme s o4ila...toest celuvali sme se samo dokato az s1m s o4ila i izob6to na ni6to ne pre4i ama tvoq priqtel postoqnno li sedi s tqh be?Dokatoo se celuvate moje da si gi maha..ne se pritesnqvai i s tqh da sedi NP
![]()
абе хора ко ви стаа.........вие не си ли приказвате с приятеля/ката питаи него приказваитеси не е срамно да го питаш дали ще ти пречат леле.............!!!!Първоначално написано от Анонимко
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Nqma da prechat![]()
![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Ест 4е няма да пречатМляскайте се на воля!
Аз нося очила,не постоянно,но като се разхождаме се налага. Това не значи,че не може да ме целува-напротив-не пречат. Само малко се замъгляват и трябва да ги избършеш!
kvo mogat da ti prechat edni ochila.Osven ako ne mu celuvash ochite ili nosa v gornata chast... prosto nqma kak da prechat.Puk ako tolkova te draznqt.. nai-nejno i milo mu gi svalqsh daje e leko romantichno.. i si go celuvash na volq posle...![]()
Няма да пречат 100%
edva li 6te pre4at az 6toto za pyrvi pyt 4uvam takava typotiq, a moje bi vie se celuvate po o4ite? ;]
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp