be_true, искам да видя някой твой мастърпийс от 3 годишна възраст

Като малка (3-4 клас) мръннах на наще да ме запишат на рисуване, та около 2 години ходех на нещо като приложно изкуство - весело беше.(Родителите ми никога не са ме натискали да правя нищо - веднъж ги попитах защо - казаха, че искали да ме оставят да си изживея детството, после имало време сама да се насоча и да се интересувам от това, което ме влече.) Бях се записала и на разни драма кръжоци и така нататък, но само защото ми се струваше забавно. Вече в гимназията започнах силно да се интересувам от литература и рисуване. Цялото ми семейство е свързано с литература, така че взимах участие в литературни клубове, конкурси за поезия и превод, публикувах в поетични списания...още го правя. НЕ мога да дишам без литература. Вярвам, че ставам по-добра в собственото си писане и високо ценя градивната критика.
В момента уча мода в Милано, така че определено се занимавам и с рисуване (и в 11 клас ходех на интензивни уроци, но се разболях още в началото и трябваше да ги прекъсна). В специалността, която съм си избрала, почти всичко е свързано с изкуство (поне през първата година)...тъй че определено се интересувам от изкуство...във всичките му форми и разновидности.