- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Добре ли е да пийнеш малко преди първия път?
значи нещата седят така и искам помощ.ходя с едно момче неска правиме 1 месец.мноо се обичаме и искаме да го направиме,но аз съм дествена и ме е леко страх.една френдка ми вика преди да го направим да обърна неколко чашки и се чуда дали е права.според вас права ли е за това да се понапиеш леко преди първия път???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Удари няколко чашки, ще те отпусне и давай. Аз така го направих и нема проблеми \/
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Моя съвет е да не се напиваш.Направи го, ако наистина си готова и ако наистина го искаш.Мен адски много ме болеше и по едно време си го мислех тоя вариант, но после разбрах, че няма смисъл да не си спомням нищо от първия път...
Ne pii/6te ti se dopovra6ta/,ne qj/6te ti se poddue korema i .....
![]()
DA JIVEQT VAMPIRITE
moq savet e da ne se stqga6 da se otpusne6 i da go stiska6 za garba i da vika6 kolkoto moje pone pri moqta fr tova pomogna uspeh \/
Ае от няколко чашки определено ше се напиеш доста и няма да стане.По добре пий една Загоркаи го извикай у вас примерно подбирате си някво готино R&B и екшААн :P
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
Това с алкохола е супер тъпа идеяМоже първият път да боли, но болката си е сладка така да се каже, особено, ако ти я причинява любимият човек
Такива неща се правят на трезво, за да им се насладиш на 100%
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Абсолютно твърдо да. Определено ще те отпусне, и ще ти помогне.
Колкото да се отпуснеш е добре, ама не да се натряскаш до такава степен, че два дни да се мъчиш да си спомняш какво точно е станало.Първоначално написано от Trisha1991
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
бе пий вино, ем ще е романтично и ще го запомниш освен ако тоя с който го правиш не е некое дърво
Ако ще се отпуснеш по този начин-давай,но не прекалявай с алкохола-все пак добре ще е да имаш някакви спомени от 1вия си път
Със страх нищо няма да постигнеш... Ако си се настроила,че ще те боли-така и ще бъде.Всичко е до психическа нагласаЕст,зависи и дали приятелят ти ще те предразположи
![]()
Попринцип, ако пиеш една чашка за настроение, ще те по-отпусне и по няма да се притесняваш. Но няма да е гаранция, че няма да те боли т.н. Но не е лоша идея... Чувала съм от приятелки че този метод действа и ги карал да се чувстват по-добре и се отпускат напълно!
Първоначално написано от koalka