nqkoi ot vas znae li, dali v gradovete , kudeto ima6e gripna 6te ima mejdusro4na vakanziq
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
да ест![]()
Мойту даскало няма да има![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
mi na nas gripnata ni e do srqda a m/u sro4nata e 4etv. i petuk taka 4e si imame.. dano i s vas da stane tai![]()
Ami az mislia,4e u4ili6tata si re6avat dali 6te ima ili nePak i zavisi kolko i koga e bila gripnata.
pri nas mai nema da ima![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Znaete li ne6to za varna dali ima 6ans da se udalji vakanciqta(gripnata) ili 100% ot ponedelnik se u4i? i kak sedi naistina polojenieto s mejdusro4nata?ili po-kasno 6te se re6i? Pi6ete
Мисля,че ще има..ама по-късно..в плд май ще удължават срока..и после ваканция![]()
При нас така и нямаше, но за вас не е много хубаво да е много дълга грипната, защото може да ви съкратят пролетната/априлската.
За междусрочна ваканция не знам, но грипна нямахме, за което се радвам...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами при нас както я удалжиха и сега не знам сигорно ще компенсират за да уформят... е аз съм си във форма какво ще ме уформят![]()
хахх базици
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah