.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Синя боя

Град
    Лапландия!?

Синя боя

Някой може ли да ми кеже дали е виждал синя боя за коса,аз си купих една но тя не ми хвана въобще вече незнам къде да търся..Ако някой е виждал някъде по магазините в Пловдив или Асеновград да пише

Защо ще се боядисваш в синио? Не се обиждай,но честно да ти кажа съм виждала само възрастни жени със синия коса
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

:<>
    Guest
    po dobre ne si tormozi kosata..i to s1s sinq boq..vij zelenoto..tva e dr neshto \/

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз искам зелено ама не знам от къдее..в На тъмно вече няма

Guest
    Брат ми преди месец,месец и половина си търсеше синя боя,ама не намери!И така си купи зелена боя!
    П.П...От София,Овча Купел 1 от "Търговски Център"..Ама нз дали още има Предполагам,че има ама не съм сигорна..

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Брат ми преди месец,месец и половина си търсеше синя боя,ама не намери!И така си купи зелена боя!
    П.П...От София,Овча Купел 1 от "Търговски Център"..Ама нз дали още има Предполагам,че има ама не съм сигорна..
    Опа..т'ва бях аз

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Във фризьорския салон има сякви цветове

Голям фен Аватара на thirteen
    За да ти хване трябва да си изсветлиш косата колкото е възможно повече и тогава да сложиш тази синята боя.

Град
    София

Re: Синя боя

Цитирай Първоначално написано от Gothique♫
    Някой може ли да ми кеже дали е виждал синя боя за коса,аз си купих една но тя не ми хвана въобще вече незнам къде да търся..Ако някой е виждал някъде по магазините в Пловдив или Асеновград да пише
    Аз съм бил със синя коса...
    Изрусяваш на max и после боя... За момичета не се препоръчва... Много разваля косата... Но след 2 седмици започна да изсветлява цвета така или иначе ;]

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Отиваш при фризьор и му казваш каква боя искаш там даже ще те боядисат много по-добре от колкото ти сама в къщи

Град
    Лапландия!?
    Ахах отидох при една фризьорка и тя в тея модерните салони и като и казах че искам да ме боядиса синьо,направо онемя и ся тряя чакам чак след 1 седмица да и пратят синя боя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си