- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- edna "priqtelka"
Vlubvam se v edna priqtelka-dosega vinagi sum q podkrepql kogato si e haresvala nqkogo,no otskoro si dadoh smetka 4e dale4 ne sum bezrazli4en kum neq-mamka mu.Mnogo mi e trudno da zapazq samoobladanie v neino prisustvie,a i tq kato me vidi 4e sum otnesen me pita kvo ti e ,kade si i t.n.Dnes sutrinta q vidqh bez tq da me zabeleji i otnovo se ubedih 4e qko sum hlutnal po neq.Sumnqvam se 4e o6te dulgo vreme 6te saumeq da prikriq 4uvstvata si,a trqbva.Obru6tam se kum vas za suvet ne kak da q spe4elq,a kak da q zabravq-naistina.Mislil sum dalgo za nas i stignah do izvoda 4e tq e prekaleno svqstna za 6ibanqk kato men i az ne q zaslujavam,no ot druga strana da q vijdam s drugi mom4eta e napravo mu4enie za men.Sa6to taka ne jelaq da razbira za use6taniqta koito predizvikva u men,za6toto iskam da si ostanem priqteli/samo 4e neznaq kak da go postigna toq efekt/!!!
А защо не искащ да се бориш за нея?!От къде знаеш какво може да стане между вас,ами ако тя е най-подходящата за теб и ти я оставиш да си отиде,защото се смяташ за "шибаняк"?Л'бовта каца на рамото само по един път в живота,ако тва е истинската л'бов много ще съжаляваш че си я изпуснал...
Ако искаш да я забравиш и да не я виждаш с други единствения наин е да прекратиш всякакви отношения с нея.Но според мен тва не е изход а нещо като бягство.
Айде бе,нали си мъж,бори се,ако я оставиш да си отиде наистина ще е изкл'чително глупаво от твоя страна.
pi4 i az bqh v sa6toto polojenie mn bqh vluben v edna say4eni4ka s koqto sme mn dobri fr i tn no s te4enie na vremeto po4nahme mn da se karame i osnovnata pri4ina bqh az tai kato kogato ne mi obra6ta6e vnimanie se iznervqh,znam 4e e trudno no edinstveniq na4in e da q zabravi6 i da gleda6 napred i nai-lesniqt na4in e da si nameri6 dr momi4e![]()
emi...spored men 6tom vie dvamata ste fr edva li tq te misli za `6ibanqk`...a za tova 4e izgubva6 i uma i duma kogato q vidi6,tova e normalno...pri vseki ludo vluben e takaza tova i az te suvetvam da ne krie6 4yvstvata ti,za6toto pomisli,4e i tq moje da e v su6tata situaciqta v koqto si i ti v momenta i da izpitva su6toto kum teb
![]()
I pri mene be6e taka.Dokato go misleh za moi pr,posle razbrah,4e me haresva,no tva be6e otdavna i vypreki vs si ostanahme pr.Predpo4etoh da si ostanem taka,za da ne si razvalqme priqtelstvoto,pyk i bez tva dyrjah na nego kato na priqtel i ne mojeh da si go predstavq.Taka.Sega po temata.Edinstveno i samo ti moje6 da si re6i6.Ako naistina iska6 da byde6 s neq-bori se,no ako ne iska6 da si razvalqte priqtelstvoto i ako si misli6,4e 6te se otdale4i ot teb ne go pravi.No nali znae6-"Risk pe4eli,risk gubi."
P.S. Sorry,4e povtarqm postoqnno dumata"priqtelstvo" i "priqteli"
Aide jelaq ti uspeh.:P
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
И при мен беше така. Както казах преди мен истинската любов е рядкост.. може това да е тя. Щом ти е приятелка, не си шибаняк поне за нея. Бори се. Всичко зависи от теб. Най - хубавите връзки на този свят са между хора, които са се понзавали дълго време преди връзката и хора, които са били приятели. Ти си реши, но лично аз на твое място бих се борил.
zna4i pogledni egoisti4no na ne6tata ne si 4oveka koito moje da opredeli kvo zaslujava6 i ko ne i dori i da ne q zaslujaa6 na koi mu puka nezn ama na mene ne mi puka izob6to
подкрепям!Първоначално написано от Undying
винаги приятелството води и до любов така че може и тя да има някакви чувства към теб...затова й признай какво изпитваш към нея...от опит глава не боли...или ще си останете само приятели или ще тръгнете....
Zdeavei!Namiram se v edno podobno polojenie i mn bih iskala da pogovorq s nqkoi ako iska6 mi pi6i na li4ni saob6teniq!
A kolkoto do vuprosut opredeleno za neq ti ne si muhlio i si edin 4ovek na koito tq mn durji taka 4e probvai ni6to gubi6!STISKAM PALCI!
eo tva bqh ako iska6 da ni si pogovorim mi pi6i!!Първоначално написано от Анонимко
Като искаш да я забравиш трябва да се откажеш от всичко свързано с нея!!!ТВключително и приятелството,а това има ли смисъл!Опитай,със сигурност няма да съжаляваш.Рискът е майката на успеха!!!Може да излезе нещо между вас,а ако не излезе нищо поне ще знаеш и няма да съжаляваш.Нима за теб е по хубаво цял живот да я гледаш и да я желаеш,и в същото време да не правиш нищо по въпроса.Щом я харесваш толкова много направи всичко възможно за да не изглеждаш като "шибаняк".Трябва да се стегнеш не може всеки път като срещнеш някоя и да си кажеш аз съм "шибаняк" и не ставам за нея.До къде ще стигнеш по тоя начин!!!
Според мене всичко зависи от това колко ти държиш на нея като приятел. И аз бях в същата ситуация. Прецених, че ще е по-добре да сме само приятели и не съм предприел нищо.Сега не си представям живота без нея (като приятел)тва е то мен
![]()
Истинската любов...Първоначално написано от Undying
А коя е тази любов, която не е истинска?
I love you...
Ами има два варианта, които аз виждам:
Опитваш се да се бориш за нея, но това не означава, че ще сте заедно и, че ще запазиш приятелството й.Има рискове.Но аз на твое място не бих се пробвала.
Опитваш се да си наложиш, че не ти харесва и, че не се влюбваш в нея.Опитваш се да я забравиш, но това не става лесно, ако си до нея през доста от времето.
Напълно те подрекпям! Ти сам си реши кои от двата да използваш в случея!Първоначално написано от koalka
Addicted...
4еки 4еки дали съм разбрал "dulgo vreme 6te saumeq da prikriq 4uvstvata si,a trqbva"защо така???що да не си добър за нея ти маи нямаш никакво самочувствие?!?!!!!!!не трябва така гъзи..........щом си я харесваш и кажи............тя вече ще реши какво да прави.......ако исакш да останеш само приятели и кажи че ще ги овладееш(чувствата)!!!!Първоначално написано от Анонимко
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Ooo Priqtel4e mnogo zdravo si go zakasal!Mi spored mene ima mnogo golqma veroqtnost da ne ostanete priqteli!Mnogo e kofti 6toto ti znae6 si4ko za neq koi haresva koi s kvo i tn.Mi mislq 4e trqbva da q zbravi6!Ili si q spe4eli drug varqnt ot koito mislq 4e nqma da e mnogo spolu4livo si4ko sled tova kao skusate!Po dobre spri do tuka s 4ustvata po nagore ot priqtelstvo!![]()
JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!
Дали е една приятелка или самата ти ?![]()
Addicted...
Ти го каза.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
V slojna situaciq si popadnal.I tova,che iskash da q zabrvaish mai naistina e po dobriq variant ot kolkoto da i kajesh,zashtoto nai - dobrata mi pr stygna s edno momche,s koeto se poznavat ot malki,a sega dori ne si govorqt.Naistina shte ti e drugno,no nqma kak.Mi prosto si povtarqi postoqnno,che ne q haresvash i taka sled vreme tova shte stane istina.Ili moje da si naslagash navsqkyde neini snimki i taka kato q vijdash postoqnno da zpaochne da ti otypqva(v smsial da imash otnovo samo priqtelski chuvstva kym neq).Abe slojnichko .. nz kakvo drugo da ti kaja.![]()
Priqtelstvoto moje da razrasne v lubov ,no luvota v priqtelstva nikoga !
Spored men i da se opitash da q zabravish ti veche nqma da q imash za takava priqtelka kakvato ti e bila do sega.Ako i priznaesh,i se okaje che tq ne izpitva sushtite chustva,kakvito izpitvash ti she se poluchi mn kofti i moje bi tq shte se otdalechi ot teb v izvestna stepen...a da mulchish shte e mnogo bolezneno za teb.Mislq che trqbva po zaobikolen put da i nameknesh neshto ili da q razpitash i sled tova da reshish kakvo tochno da pravish. Uspeh
хмм неразделна част от любовта са доверието и привързаността а приятелството е именно това.след любовта приятелството остава (ако сте достатачно зрели че да се разделите с добри чувства) но топриятелството не прераства в любов!или се случва рядко и от това не излиза нищо хубаво а и е много трудно ако единият хлътне,сподели чувствата си но не му отговорят....и двамата няма да сте същите,няма вече да сте толкова близки така че помисли дали си заслужава,помисли какво губиш,аз не бих рискувала,въпреки че ми е позната ситуацията и знам колко боли те съветвам да просто да си намериш друга,която да те разсейва,и временно да прекарваш колкото се може по малко време с въпросната мацка:далеч от очите,далеч от сърцето .... с времето чувствата ти ще отслабнат и сичко ще си дойде на мястото![]()
Blagodarq Vi za izkazanite mneniq,nakarahte me da se zamislq vurhu dosta ne6ta i se nadqvam 4e 6te napravq pravilniqt izbor.A 6to se otnasq dumata "6ibanqk" q izpolzvam v snisul 4e tq dobre me poznava/vse pak sme priqteli ot dosta vreme/ i e zabelqzala kak se otnasqm kum momi4etata-s dve dumi ne sum cvete za mirisane-no vsi4ko se vru6ta i sega be moi red da hlutna v moje bi edinstvenoto momi4e,koeto uspq da me raztursi i otrezvi ot bezotgovornoto mi povedenie sprqmo protivopolojniqt pol.O6te vednaj blagodarq za suvetite i stiskaite palci.![]()