- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Slu6ate li rap?
не харесвам и не слушам....е случвало се е да харесам някоя песен,но това е голяма рядкост
шшшшшшт... тихо, на никой не казвайте ама слушамспоред мен човек не трабва да се ограничава със стиловете в музиката! нека има разнообразие! \
/
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Да, слушам предимно рап. Най-много се кефя на 2PAC, супер текстове, инструментали, изобщо КРАЛЯ НА РАПА!!!
PEACE
The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody
хаха 1 мой приятел му е такъв фен че веднъж беше сънувал че 2РАС е живи се криел в някъв бункер и молил приятеля ми за помощ... некви такива лудници
![]()
Into the rush now,
i za kvo da slu6am muzikata na nekvi deto do predi 50 godini sa se prodavali za $1 ? a sa se pravat na golemite gangsteri..pf..
преди 50 години не е имало рапПървоначално написано от qwertyu
Слушам от време на време
ponqkoga slu6am nqkuv bg rap![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
дам , слушам рап, кво лошо имате против него![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
абе стига 'е как може да го слушате туй..батиии и хоратаПървоначално написано от politu
Да слушам , обожавам рап!
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
да е майна рапа е ужасен ..за кво вобще го слушате ..... тва е най тъпата музика маина напрау как вобще може да я слушате !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ъ-ъ , тупс тупс тупси.. \/ абе верно че рапа е музика за клатене на задник,ама кат се замисля български не слушам, щото е пълно с хейтъри!
Into the rush now,
повече съм против чалгата...за рапа не мога да кажа много, кефят ма Сайпърс и еминем щот сичко си казва човека, и реди наред![]()
иначе...поздрав Iron Maiden - Quest For Fire![]()
Понякога... Най-вече Еминем и Ъпсурт! :P
ами нз....не ми допада мн, особено пък тея 50CENT, Eminem и от сорта.... просто не ми харесват![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
ONYX-Champions
ONYX-Last Dayz
The Game-It`s Okay [One Blood]
The RZA-Fatal
Warren G feat Nate Dogg-Regulate
M.O.P. feat Busta Rhymes-Ante Up (remix)
David Banner feat Lil Flip-Get Down
Cypress Hill-Can`t Get The Best Of Me
2pac-Hit`em Up
Afroman-Because I Got High
Ice Cube-Fuck Dying
Puff Daddy feat R`Kelly-Satisfy You
тва са ми едни от най-любимите песни
What Is Love?? Love Is To Play Every Game As If It Is Your Last -Michael Jordan
мно ше ми е интересно да дадеш пример за тези хейтъри ...не че няма такива ама както и да е ....Първоначално написано от Nivea
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
слушам дори понякога малко прекалявам любимите са ми
BONE THUGS
BEASTIE BOYZ
D.O.C.
KOTTONMOUTH KINGS
KRS-ONE
кефа се и на БГ хип-хоп
Wosh MC
maikata
OVERDOZE
SENSEI
Nishto!
SPENS
X - Team
Eksploziq
DRS
ne ne slu6am.nekak si ne se chustvam gangstashit wangsta i negrite ne sa mi golemi lubimci
еми например Kingsize или Ъпсурт... въпреки че имат някои песни които много ми харесват.Първоначално написано от IdiOtKa
Into the rush now,