.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен
    Град
    ruse

Vyjmojno li e da izpitva ne6to kym men?

Edin moi pr se dyrji dosta stranno naposledyk.Nz,moje bi,za6toto dyrji mn na men ili prosto izpitva ne6to pove4e ot obiknoveno pr.
    Zna4i.bqhme se sybrali da hodim na gosti v edin drug pr da gledame film.No tozi 4ovek da go nare4em X ne ponasq dr mi fr i kato razbra zapo4na da mi dyrji smetka za6to sym oti6la v tqh,kak tozi 4ovek iskal samo sex ot men,kak ne go ponasql i kak sym go izostavqla zaradi nego.Zapo4vam ve4e da se symnqvam,vypreki 4e mi kaza,4e ne me haresva,prosto se bezpokoi za men.No mn se draznq ot tva,4e se byrka v jivota mi.Vie kak mislite?Dali me haresva ili naistina se bezpokoi za men?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами мацко твърде възможно е да изпитва нещо повече към теб от приятелски чувства..аз винаги съм казвала че приятелството мн често води и до нещо повече..така че не е изключено А може би само се притеснява за теб..няма да знаеш със сигурност докато не го разбереш от него, все пак той знае най-добре

Фен
    Град
    ruse
    Ami zan4i toi mi kaza:"Da ne si pomisli6,4e te haresvam,prosto se trevoja za tebe." I nz kvo da mislq,ama prekaleno mn se byrka v jivota mi naposledyk i skoro mai 6te se skarame.

Пф интересно. Може би те харесва, може би не. Най - добре да поговорите. Знам ли..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами мила поговори с него и му обясни, че не ти харесва да се меси така в живота ти, той ако ти е истински приятел и има само приятелски чувства ще те разбере, надявам се А ако те харесва...там вече е друг въпрос

Град
    Пловдив
    доста е трудно да се прецени...не е казано че щом се притеснява за теб изпитва само приятелски чувства...може да е нещо повече...а щом отрича значи е мн вероятно да е така...най-добре седнете и поговорете на 4 очи и се разберете кой какво изпитва към другия...

emi moje i da te haresva 6tom tolkova se barka v jivota ti naistina 4esto priatelstvoto mejdu mom4e i momi4e moje da porodi 4uvstva u niakoi ot dvamata po dobre pogovori iskrenno s nego i mu kaji 4e ne jelae6 da ti kazva kvo da pravi6

Мега фен Аватара на koalka
    Говори сериозно с него по тази тема, за да не ти се бърка.То е ясно, че ти е приятел и държи на теб и не иска нищо лошо да ти се случи, но трябва да разбере, че и ти имаш мозък в тая глава и можеш да преценяваш трезво.Така че...това трябва да му стане ясно.А относно това дали те харесва-възможни са и двете.Един приятел може да се държи по същия начин.

Може просто да се притеснява за теб човечеца ...
    Addicted...

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Vyjmojno li e da izpitva ne6to kym men?

Цитирай Първоначално написано от kupondjiikata
    Edin moi pr se dyrji dosta stranno naposledyk.Nz,moje bi,za6toto dyrji mn na men ili prosto izpitva ne6to pove4e ot obiknoveno pr.
    Zna4i.bqhme se sybrali da hodim na gosti v edin drug pr da gledame film.No tozi 4ovek da go nare4em X ne ponasq dr mi fr i kato razbra zapo4na da mi dyrji smetka za6to sym oti6la v tqh,kak tozi 4ovek iskal samo sex ot men,kak ne go ponasql i kak sym go izostavqla zaradi nego.Zapo4vam ve4e da se symnqvam,vypreki 4e mi kaza,4e ne me haresva,prosto se bezpokoi za men.No mn se draznq ot tva,4e se byrka v jivota mi.Vie kak mislite?Dali me haresva ili naistina se bezpokoi za men?
    ХХХ БУЛКА това момче толкоа те харесва че се притеснява за теб тва ти е отговора!!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си