На 18 съм,имам шофъорска книжка близо 1 година вече,имах мотор преди време.
Нашите не знаеха за него,един ден преди да го продам майка ми разбра.
Да имам мотор ми беше детска мечта,притиснат от обстоятелствата после го продадох.Разбира се с мисълта да си купя собствена кола.
Баща ми си купи нова кола преди да взема книжка,взехме колата,уж щях да я карам и аз а какво стана после.
Беше ми дал ключове за колата,още същия ден си ги прибра,аз не ги и исках,деликатно му казах,че няма къде да ги държа и не ми трябват и той без да се замисли си ги прибра в куфарчето.
Колата съм я карал точно 3-4 пъти сам,за цялото време от когато я имаме.
Не ми дреме особено,защото не се разбирам с родителите си и колата ми е най-малкия проблем.
Ето проблема заради който пиша обаче.
От няколко дни майка ми само ме пита дали нямам нов мотор.Аз и казвам,че нямам,а тя не вярва.Моите пари са в банка,тя беше с мен дори когато ги вложих,мина време и си прибрах бележката където само аз знам.Тя ме пита къде е,не и казах.
Днес и казах че не съм си купил мотор,но ще си купя кола(отново повтарям,че парите са мои,(събирал съм ги през годините,стипендии,глупост и)исках с тях да си купя кола.И майка ми като ми каза.НЯМА ДА СИ КУПИШ КОЛА!НЕ ТИ ТРЯБВА.НЯМА ДА СИ ДАВАШ ПАРИТЕ ЗА ГЛУПОСТИ.ПРЕДИ ДА ЗАВЪРшИш НЯМА ДА ИМАш КОЛА,КАК щЕ Я ПОДДЪРЖАш И Т.Н.?
Представяте ли си,майка ми взе да ми казва какво да си купувам и какво не с моите пари,много добре знаеше как вчера ходих 5км пеша и се връщах и утре пак ще ходя защото няма да карам на баща ми колата.Не искам само да ми се натяква и т.н.
Не мога спокойно да се разкарвам в града си и извън него в парка и по вилите,защото нямам кола!Не мога да возя гаджетата си,не че сега имам...И когато някой ми каже да се дръпнем нямам кола,мацките ми се подсмихват,всички ме питат защо продадох мотора.
Как се справяте вие с такива родители-изруди?
Аз кола,че ще си купя,ще си купя.
Никой неможе да ми каже какво да правя с моите пари,сега само чакам да свалят цената на една или да пуснат една друга да се продава или да намеря нещо изгодно.НО ЗАщО СИ МИСЛЯТ,чЕ МОГАТ ДА СЕ МЕСЯТ В РАБОТИТЕ НА 18 ГОДИшЕН МЪЖ И ВСЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАРАМ С ТЯХ!